Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

co on mysli, jak wytlumaczyc jego zachowanie

Polecane posty

Gość mona11111
olcha---nie chodzi o to by czekac z sexem czy pocalunkiem 2 lata,ale jakis umiar trzeba miec...skoro pyta jak wytlumaczyc jego zachowanie to odpowiadam...faceci szybko wyczuwaja z kim maja do czynienia ,a ten widocznie zwial poki czas...i dobrze zrobil

Gość ehhhhh
dzieki wszystkim

Gość ehhhhh
wrzucam na luz :)

Gość Karkonoszanka 2929
jakby mu zalezalo to by od razu napisal...ma cie w dupie i tyle... nikt nie szanuje panienek ktore prawie ze oddaja sie na 1 randce:P

Gość stokrotatka
Ludzie, skad w Was tyle jadu?! Wrzuccie na luz! Pocalunek to nie seks! ja z moim facetem calowalam sie na pierwszej randce a do seksu bylo jeszcze bardzo daleko. Czy wy naprawde musicie od razu wydawac sady i umoralniac? Dziewczyna nie ma 15-tu lat! Troche wiecej samokrytyki i mniej krytyki innych i bedzie cacy. Do autorki: nie odzywaj sie na razie. Niech teraz on sie poglowi troszke co ty myslisz :) Mozliwe, ze nie ma zasiegu, ze mu kom padl lub cos jeszcze innego. A jak sie odezwie to nie strzelaj fochow :) Czasem lepiej odpuscic.

no ale chyba polcalunek po 2 rendce to nie powod by nazywac kogos latwa? dziwie sie tym, dla ktorych cos takiego to prblem, to przejaw bycia puszczalska, a \"seks\" polegajacy na obsrywaniu siebie nawzajem to cos co w XXI wieku jest calkowicie normalne. jakies wypaczenie. laska zrobila co uwazala za stosowne. nie robilaby chyba tego, gdyby nie odtrzymywala od faceta stosownych sygnalow, ze on tez tego chce. skoro byli na randce to znaczy ze cos do siebie czuli, jak mniemam sa ludzmi wolnymi, wiec nie widze w tym nic zlego. a umiar o ktorym wielu tak duzo tu pisze wlansie polegal na tym ze to byl pocalunek a nie seks analny bez gumki i lacha z polykiem....... zachowanie weryfikuje sytuacja a nie plany snute tydzien przed (jesli tak jest to ja dziekuje, bo nie ma w tym nic uczciwego). a jelsi facet w pewnym sensie robil test, to ja mowie \"serdeczne spierdalaj\", bo albo od poczatku grami fair albo won mi stad dziadu.

Gość to wlasnie
jest kobiecy problem,jedna sytuacja w ktorej cos sie wydarzylo i baba juz chce wylacznosci,dajcie facetom pooddychac, przeciez napisal ze jedzie do rodziny poinformowal ze bedzie zajety czyms innym i to powinno wystarczyc ale nie baba musi juz od razu natychmiast,przestancie zadac od facetow zeby wzdychali do was 24 godz na dobe kobiety to pijawki zaznaczam ze jestem kobieta

Gość ehhhhh
dzieki:)

Gość Karkonoszanka 2929
do Olchy: nie znasz zycia:(

Gość to wlasnie
cierpliwosci kobieto:)

nie martw sie odezwie sie :) skad w was tyle jadu, puszczalska, zalosna, szok kazdy robi na randce to na co ma ochote, a calowanie to nie jest puszczanie sie

a co zlego w kotek...? albo oczach, moze mu sie faktycznie podobaja moze fakt nie powinnas sie tak odzywac, glowa do gory

Gość alicjaaa24
a ja wcale nie mysle, ze na jest latwa. W ogole nie wiem skad to porownanie... Calowanie to nic zlego, od calowania do BYCIA LATWA daleka droga. Jak zauwazyliscie sa dorosli, mieli ochote, to naprawde nic zlego. Nie wiem tylko dlaczego od razu takie osady... Ile nienawisci, zazdrosci musi byc w ludziach skoro tak osaczyli biedna dziewczyne, ktora po prostu chciala sie poradzic innych... dziwny jest ten swiat. Wydaje mi sie, ze my, jako Polacy mamy takie chore sklonnosci do zbyt szybkiego osadu innego czlowieka. I to nie jest dobre, bo czesto mozemy kogos bardzo szybko zranic. Ale wracajac do problemu to radze Ci zebys nic juz nie pisala do niego, zaczekaj na inicjatywe z jego strony. Faceci nie lubia jak sie ich zawala smsami i tel, glownie na poczatku znajomosci. Sama nie raz spalilam w ten sposob sobie droge:-( bo my, dziewczyny, chcialybysmy wszystko od razu ( chodzi mi np. o ciagle smsy, tel ), jestesmy bardzo niecierpliwe a tu wlasnie potrzeba czasu, daj mu szanse aby Cie troche pozdobywal. To mu sprawi wiele radosci, oni to uwielbiaja. Dlatego badz bierna i czekaj na kontakt z jego str. Mysle, i tego rowniez Ci zycze, ze wszystko ulozy sie po Twojej mysli:-)

pytanie do tych ktorzy sa na nie, w takiem razie kiedy mozna sie calowac?:) licze na konstruktywne odpowiedzi. najlepiej z zycia wziete i z argumentami.

nie o charakterze to mnie rozwalilas, a skad mozesz wiedziec co mu w niej sie podobalo a co nie hahaha, chyba, ze to ty jestes tym chlopakiem z ktorym ona sie spotkala :p

\" Summaries Jak chodzi o prawde to on się nie odezwie bo nie jesteś w jego typie pod względem charakteru\" widze ze masz jakies niezwykle zdolnosci, rozszyfrowujesz czlowieka w mgnieniu oka, nieslychane, ze przez kabelki takie rzeczy mozna robic. no Nobel dla Ciebie :)

Gość mona11111
jesli facet na 1 randce mowi do dziewczyny "kotku","misiu",itp,rzuca tekstami w stylu "masz oczy jak magnes" to zwyczajnie szuka przygody i nie mysli powaznie o dziewczynie...Ty masz 24 lata???myslalam ze 13...ale porazka:(

Gość ehhhhh
przestan mnie krytykowac i popatrz na siebie, co TY mozesz wiedziec o moim charakterze? co??

a czemu nie mozna po 2 MIESIACACH? ALBO DLACZEGO AKURAT PO 3? ale znajomosci czy bycia ze soba? od kiedy i jak to liczyc? wiesz co, DZIECINADA!!!!!!!

Gość alicjaaa24
popwawka: zjadlam o:-) ja wcale nie mysle, ze ona jest latwa:-)

Gość beeaaaaaaatka
"pytanie do tych ktorzy sa na nie, w takiem razie kiedy mozna sie calowac?" byla kiedys o tym audycja w Radiu Maryja, mam gdzieś ją zapisana na dysku w formacje mp3, jak znajde to przesle na maila :)

Gość ehhhhh
mona a Ty ile 11?? watpie, ze szuka przygody ma 27 lat i jest statecznym mezczyzna, a nie 17latkiem, ktory szuka sexu

Gość to wlasnie
ale pieprzycie pseudopsychoanalityczki, wroci z tej wsi i sie odezwie przestancie tworzyc tu jakies teorie

Gość ehhhhh
przez neta?? przesadzasz!!!!!

audycje z RM odpuscice sobie. ogłupiajacych materialistow nie slucham. i co, gdzie odpowiedz na pytanie od kiedy mozna? chce zwerfikowac to, jak oceniacie ludzi, z tym co robicie. a moze niech kadzy kto rozpisuje sie rzycajac slowami \"latwa, puszczalska\", nich napisze kiedy w jego zwiazku byl 1 pocalunek. no w dalszym ciagu chce argumentow. inaczej to pierdolenie o szopenie.

Gość mona11111
Summaries----to jest jedyna madra i inteligentna osoba z tego topiku,widac ze dziewczyna ma poukladane w glowie i zna zycie...jasne ze pod wzgledem charakteru mu nie podpasowala...nie trzeba byc medrcem i jasnowidzem by zobaczyc po kilku minutach rozmowy i zachowania dziewczyny jaka jest...zbiera sie na to mowa ciala,slowa,itp...facet uciekl i taka jest prawda

Gość beeaaaaaaatka
"watpie, ze szuka przygody ma 27 lat i jest statecznym mezczyzna" rotfl dziwczyno, wiek nic nie mowi o facecie. Moze miec i 40 lat i szukac tylko seksu, a moze miec 20 lat i szukac stalego zwiazku.

Gość beeaaaaaaatka
"Całować się można po 3 miesiącach od pierwszej randki" o, widze ze kolezanka tez sluchala tej jakze madrej audycji. Pieknie ksiadz tam opowiedzial co i kiedy mozna robic :)