Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

co on mysli, jak wytlumaczyc jego zachowanie

Polecane posty

Gość mona11111
ech---ales Ty naiwna dziewczyno,facet 27 letni to niby juz szuka stabilnosci??buhahaha,szkoda mi Ciebie ,bo emocjonalnie odstajesz z tylu...

\" Summaries Teraz obraca jakąś wiejską piękność\" łuuu, z taka wyobraznia to mozesz pisac scenariusze do kolejnych odcicnkow \"mody na sukces\" jestes z LPR\'u? pamietaj, bron Boze prezerwatyw, stosunek przerwany, pod koldra i przt zgaszonym swietle. ach i cipki tez nie gol, bo to grzech. HIPOKRYZJA pelna para!

Gość E593
Daj sobie spokoj, jesli facet pisze "kotku" prawie w ogole cie nie znajac, to swiadczy, ze mowi tak do kazdej kobiety.

Gość stokrotatka
Olcha no jak kiedy? Pierwszy raz w kosciele, przy skladaniu przysiegi. Ludzie, zaklamani jestescie i tyle. Wieje mi to Rhettem Butlerem: "mozna robic ale nie mozna o tym mowic". W takim razie ja sie tez puscilam. Calowalismy sie na 1 randce. Do seksu doszlo po pol roku zwiazku.

Gość to wlasnie
bozeeee co za schematyczne myslenie,tak tak wszystkich facetow wrzuccie do jednego wora,echhh nie przejmuj sie tymi bzdurami

Gość ehhhhh
jak sie nie odezwie trudno.. co do calowania bylo to na koniec randki, a nie od poczatku

Gość ehhhhh
znalismy sie wczesniej, a randke on zaproponowal wiec sie zgodzilam

ehhh, przestan sie spowiadac co i jak bylo. byla radnka, byl pocalunek, to starczy. teraz czekaj. i tak jak ktos napisal wczesnije, jak facet sie odezwie to fochow nie strzelaj. wiesz co, zrob sobie paznokcie :) przynajmniej dobrze spozytkujesz czas:)

Gość ehhhhh
landrynko na pewno potraktuje :)

Gość ehhhhh
hehe olcha wlasnie mam zamiar maseczke nalozyc :)

Gość mona11111
'zrob sobie paznokcie,przynajmniej dobrze spozytkujesz czas"...myslenie niczym z podstawowki,alez macie waskie horyzonty myslowe:(

i prawidlowo :) ja mykam do nauki, bo sesja rozpoczeta. 3maj sie i nie zamartwiaj sie tym co bedzie dalej, a juz na pewno tym co ludzie mowia. 3maj sie :)

Gość to wlasnie
taaa tylko czy to ma byc nauczka dla niego czy dla ciebie?:)

Gość ehhhhh
mona a co mam robic? myslec o nim non stop?? nie jestem w nim zakochana, zeby wciaz o nim myslec, tylko dziwie sie dlaczego nie odzywa sie,od poludnia bo rano jeszcze pisal o to ...

autorka jest pewno w goracej wodzie kapana, chlop pieerdolnal sete bimberku z tato, poprawil na druga nozka a ona ledwo go poznala juz mu duupe zawraca i pilnuje jak zandarm

Gość ehhhhh
olcha powodzenia w sesji :)

Gość do ehhhhhhh
Dziewczyno, nie musisz się nikomu tłumaczyć na ktorej randce się całujesz. Ja kiedyś po imprezie wylądowalam w łóżku z chłopakiem, którego znałam słabo. Pracował w mojej firmie, lubiliśmy się, jakieś flirty wcześniej uskutecznialiśmy, ale do tamtej imprezy nigdy się nie umówiliśmy. Dopiero potem, żeby wyjaśnić sytuację :P Dzisiaj jesteśmy razem już 4 lata, mieszkamy razem (kupiliśmy wspólnie mieszkanie) i staramy sięo dziecko. Ciekawe, czy te wszystkie "panienki z zasadami" są choć w 50 porcentach tak szczęśliwe jak ja :D ehhhh, trzymaj się, wszystko bedzie dobrze. Wróci ze wsi to zadzwoni, a chwila niepokoju nikomu nie zaszkodziła, byle tylko się nie zadręczać. Pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość ehhhhh
dzieki za wszystkie wypowiedzi, milej niedzieli zycze

mona, jestesmy kobietami nie ma nic zlego w tym, by dbac o siebie. no ale jasne, w czlowieku zakochujemy sie tylko na podstwie jego wnetrza, jakze rozbudowanego. gowno prawda, jak facet nie jest przystojny, i jak nie ma odpowiadajacego mi charakteru to niech spada, bo dla mnie na czlowieka sklada sie to jak wyglada i to co ma w glowie. facet nie umiejacy dbac o siebie, jak bedzie umial zadbac o mnie? przeciez z jego szarymi komorkami kochac sie nie bede. fizycznosc jets tak zamo wazna jak inteligencja, charatker, podejscie do zycia. a treaz sobie jedzcie po mnie medrcy z kosmosu. pamietajcie seks po slubie, bez gumek :) HIPOKRYZJA! raz jeszcze to pisze. bo switojebliwe mnie przerazaja.

Gość to wlasnie
hrabia trafil w sedno:)on jednoczy sie z rodzinka a ty echh nie wpadaj w panike chlop na razie niewinny jak aniolek:)

Gość mona11111
ja jestem bardzo szczesliwa i mam faceta ktoremu oddalam sie po 4 miesiacach...nic mi do szczescia nie brakuje..:)

Gość stokrotatka
Tekst "dziewczyna powinna byc jak tajemnica" mozna miedzy bajki wlozyc. A wiesz czemu? Bo ile ludzi tyle charakterow. Poznalam niedawno super faceta. tez gralam tajemnicza. Ale dalam mu znak w koncu...dzis wiem, ze bal sie tej mojej tajemniczosci bo myslal, ze mi nei zalezy a on jest niesmialy i kobieta zadala mu duzo bolu. Wiec: nie tak szybko z wydawaniem tych gotowych schematow na zycie :)

mona, 4 miesiace, pusczalska jestes. po slubie!!! milo prawda?:) tak myslalam, ze ktrowa ktora najglosniej ryczy najmniej mleka daje.

Gość mona11111
bez przesady,pisalam wczesniej ze trzeba miec umiar..ja wiem ze to ten jedyny i z jego strony tez tak jest ,bedziemy razem zawsze...ale nigdy nie calowalabym sie na 1 randce...i dlatego nigdy nie mialam takich dylematow jak autorka topiku

napisze to jescze raz, do milosci nie potrzeba czasu a namietnosci...

Gość do ehhhhhhh
no właśnie, grunt to być sobą i postępowac w zgodzie ze sobą, a nie naginac siędo świętojeeeebliwych dewotek albo grać tajemniczą, demoniczną albo niedostępną. Ilu ludzi tyle historii. Jak się jest uważnym w życiu to wiadomo, na co można sobie pozwolić, żeby potem nie cierpieć

Gość E593
"Po co Ci nieśmiały ?" a co masz do niesmialych?

Gość E593
glupie myslenie