Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r.R.r.

Jaki powinien być chłopak i co robić żeby miał dziewczynę

Polecane posty

Gość fauna i flora
Dokładnie. Chodzi o to, że faktycznie mało kto (ani laska, ani chłopak, ani ładni, ani nieładni) chce byc z kims naprawde, obiektywnie mowiac brzydkim...Oczywiscie wiem, ze to jest podejscie nie fair, bo liczyc sie powinien sie głownie charakter, no ale nie oszukujmy się, ze pociag fizyczny tez jest bardzo wazny. Ja nigdy nie szukałam super przystojniaczka...

Gość znowu sesja
billy nie chce Ci pomoc. i nie chce zebys mnie zle zrozumial. ciezko to wytlumaczyc ale chce przekazac zeby mezczyzni nie bali si erozmawiac, podejsc, zagadac itp. jezeli nie bedziecie podchodzic do kobiet to ciezko bedzie Wam kogos poznac.

Gość fauna i flora
thx:) jestesmy naprawde szczesliwi :) i tobie tez gratuluje tego roku z twoim facetem:)

Gość znowu sesja
tam mialo byc "biilly chce Ci pomoc" oczywiscie:)

Gość mamy równouprawnienie
jak wam ładnym brakuje faceta to same sobie podchodźcie

Gość znowu sesja
flora---heheh dzieki tez. :D

Gość fauna i flora
no gdybym nie była niesmiala podchodziłabym bez oporów :)

Gość znowu sesja
amy rownouprawnienie------- zeczywiscie w dzisiejszych czasch dziewczyny spokojnie moga podchodzic do mezczyzn ale ja nie lubie sie narzucac i biegac za facetem. zreszta dyskusja robi sie jalowa bo billly nie chce uwierzyc w pewne rzeczy

Gość your red rose
wiele kobiet bez makijazu i odpowiednio dobranej fryzury, ubran jets normlana..ale z tym wszytskim hmm robi wrazenie:) to samo z facetami:) Wiec taki normalny wcale normalny nie jest:) wiec jak wie juz ze sie kobiecie podoba musi ruszac z kolejnymi krokami:P

Gość znowu sesja
no to billy ja sobie napewno nie zaprzeczam. jedynie co to moze cos zle napisalam lub mnie zle zrozumiales. nigdy nie szukalam jakegos przystojniaczka. szukalam zwyklego chlopaka. ale podkreslam: musi byc madry inteligenty cos robiz z pasja szanowac mnie. wyglad tak jak pisalam. kasa u mnie nie gra roli bo pieniadze nie sa najwazniejsze.

Gość znowu sesja
a wlasnie kolejna sprawa ktora poruszyla your red rose: wam mezczyznom wydaje sie ze te ladnuitkie kobiety sa takie sliczne zawsze. ato czasmi nieprawda: maja makijaz ladnie wlosy zrobione, ubranie dopasowane. itp. kazda kobiete da sie zrobic. flora i fauna napewno wie o czym mowie skoro zajmowala sie modelingiem,. z kazdym facetem da sie zrobic to samo mozna go podrasowac-jezeli chodzi o wyglad. nad charakterem i Wasza niesmailoscie musicie popracowac.

Gość your red rose
usmiech - to 100% make-up:P a tak serio usmiech wiele daje, a co do ubioru to kolory:)panowie tez powinni wiedziec w czym im naj naj:) w jakich krojach spodni, koszul, itp;) w jakich kolorach:);)

Gość znowu sesja
clown-dziewczyna to wlasnie taka lodzia. umiejetny makijaz, dyskretny jest super. ale to tez inna sprawa

Gość znowu sesja
ok podejdz i zagadaj. ale nie zrazaj sie pierwszymi probami czy nieudanymi probami. ciesz sie ze przelamales sie i ze dziewczyna z ktora rozmawiasz jest zainteresoana rozmowa. jak umiejetnie poprowadzisz rozmowe bedzie dobrze. trzymam kciuki!!:D

Gość your red rose
smutnego mozna utulic;) wycałowac:) I bedzie mniej smutny lub wcale:) No ale musi najpierw dac sie pokochac i byc czyims chlopakiem:)

16:46 znowu sesja " ale nie generalizuj. ja nie mowie o superprzystojnaku. tylko zeby nie byl kurduplem itp musi byc przystojny ale nie musi byc modelem. zrozumiejmy sie.\" no to fajnie od dawna wiedziałem że nie mam szans u ładnych bo jestem kurduplem i brzydalem

Gość znowu sesja
zagadac to w zaleznosci gdzie poznajesz. podam Ci propozycje na swoim przykladzie: -na ulicy- zawsze sie spiesze to szybko bym kogos splawiala - w tramwaju- nie za bardzo bo wszyscy slysza o czy m sie gada - fajnie jest spojrzec na dziewczyne np w autobusie zlapac ja wzrokiem i potem wysiasc na tym przystanku co ona. zawsze chcialam zeby mi sie takie cos przytrafilo ale niestety:) - na impezie najlatwiej- pytasz sie fajna muzyka, masz zapalniczke czy cos. tylko z tego co pamietam nie chodzisz na impr -na uczelni- jak znasz to najlepiej o notatki ajk nie to o cos neutranlego trudno tak doradzic tu licy sie Twoja inwencja. ale sposob na tramwaj jest fajny-sprobuj@!!!:D

Gość znowu sesja
zakochany stanczyku trudno mi Ciebie pocieszyc. ja z kurduplem bym nie chciala byc bo mam 183cm wzrostu wiec sam rozumiesz:) ale wszystko jest wzgledne:)

Gość znowu sesja
nie no billy pewnie ze na ulicy mozna. tylko wszyscy sie spiesza. ale mozna jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale moj faworyt to sposob na tramwaj tak jak pisalam. tylko uchwyc wzrokiem dziewczyne zeby ona widziala ze jej sie podobasz. i wyjdz za nia na przystanku i zagadaj:)

Gość znowu sesja
no wysokawysoka:D ale wiesz jak fajnie. wyrozniam sie pozytywnie bardzio:)

jak koleś brzydki i niski to żaden sposób nie jest skuteczny żeby poderwać dziewczynę to trzeba mieć po prostu ładny wygląd i odpowiedni wzrost bez tego można tylko pomarzyć o ładnej

Gość znowu sesja
nie narzekajcie i nie urzalajcie sie nad soba ze jestescie sami tylko zacznijcie dzialac.

Gość znowu sesja
stanczyku bede brutalna ale zgodze sie z Toba.

Gość znowu sesja
tylko nie generalizujmy

Niechcacy trafilam na ten topic..i mam wrazenie ze czytam o wlasnej sytuacji :) Mianowicie podoba mi sie pewien facet na moim roku ktory jest calkiem przecietny pod wzgledem wygladu a nawet ma kilka kilo za duzo :P Z moich obserwacji wynika ze mu sie podobam ale on sie mnie najnormalniej na swiecie boi! Na pewno nigdy nie zrobi pierwszego kroku wiec niestety to ja bede musiala zadzialac. A szkoda bo wolalabym zeby bylo odwrotnie....

skoro zgadzasz sie ze mną to czemu jednocześnie piszesz żebym nie narzekał i działał przecież to się przeczy :-O po co mi działanie jak jestem bez szans?? :-(

Gość znowu sesja
ale no sory nie musi byc pieknym bostwem ale brzydkiego bym nie chciala i koniec kropka. stanczyku obudz sie. jezeli Bog nie obdarzyl Cie pieknym wygladem ani wzrostem to moze poszukaj dziewczyny mniej urodziwej. moze szukasz za wysoko i dlatego nie moesz znalezc???