Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r.R.r.

Jaki powinien być chłopak i co robić żeby miał dziewczynę

Polecane posty

Czytam ten topic i tak sobie myślę, że ja to chyba nienormalna jestem bo związałam się z facetem, który przez ogół uważany jest za brzydala. Pamiętam że nawet moje koleżanki jak się dowiedziały, że się z nim spotykam to nie mogły pojąć dlaczego akurat z nim, a nie z jakimiś przystojniakami, którzy nie ukrywam ciągle się wokoło mnie kręcili, bo jestem nieskromnie mówiąc atrakcyjna. No ale jednak wybrałam go i jestem zakochana po uszy. Liczy się coś więcej niż wygląd, np. mój facet ma bardzo ciekawe pasje, którymi mnie bardzo zainteresował, ma duże poczucie humoru, jest towarzyski i przede wszystkim - nie narzeka na swój los. Bo sorry panowie, ale z takimi mazgajami i ciamajdami to żadna normalna kobieta by być nie chciała, nawet jakby byli super przystojni i bogaci. Jeszcze dodam, że mój facet ma 173 cm wzrostu, ja 170 i nie uważam, żeby był dla mnie za niski :)

Gość gość
Nie zgadzam się. Moim zdaniem każdy chłopak/facet powinien być taki jaki jest i się nie zmieniać. Czy jesteś delikatny czy silny nie ma znaczenia, bo kto wie, może dziewczyna którą spotkasz będzie wolała wrażliwych chłopaków? .. Ja osobiście wolę wrażliwców *-* heh. Pozdrawiam Wikaa xx