Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEidealna ale szczęśliwa

MANKAMENTY naszego wygladu.

Polecane posty

Prosiłabym aby każda forumowiczka wpisała sie w tym temacie. Każda z nas ma jakies mankamenty, coś czego sie wstydzi, chciałaby zmienić. Ma to podnieść nas podnieść na duchu udowadniając ze nie ma ideałów. Jestem młoda i powiedzmy zgrabna wiele osób twierdzi ze bardzo ładna ALE!: - Mam problemy z krostkami na brodzie, plecach a nawet pupie przed miesiączką ;( - Na udach zimą mam jakby gęsia skórk, która nie chce zejść , zapalenie mieszków włosowych czy jakoś tak - Cellulit na pupie ;/ i to spory! - Blada skóra która opala sie na buraczka a dopiero potem lekko brązowieje. - Szarobury kolor włosów. - Cera mieszana, błyszczy sie na brodzie i nosie - Zimą skóra odchodzi mi płatami nie mogę zrobić makijażu - Wydaje mi sie ze mam troszkę za duży nos - Znamiona na nogach i rękach - Łamliwe paznokcie i rozdwajające sie straszliwie włosy - wiecznie spuchnięte kolana Pora na Was dziewczyny ;)

Gość takajedna000
1. zez jednego oka- moj najwiekszy kompleks :-( ktory niszczy i zatruwa mi zycie 2. celulitis ale z tym chyba jakos sie uporam- gimnastyka, masaze, zele+olejki reszta jest ok no moze jeszcze maly biust ale to juz zaakceptowalam i nie traktuje go jako kompleksu

UUU jak widzisz moja lista jest duuużo dłuższa ;)

Najpierw porada ;) Na cellulit najlepsze jest serum firmy Eveline. Tylko najpierw trzeba poszczypac skore i wtedy wmasowywac. Ja nie stosuje ale wiem, ze na wiele osob to dziala Moje niedociagniecia? - brzydki, duzy nos - pajaczki na buzi i ciele - krostki na plecach i szyji - dosc duze owlosienie, nawet na buzi - cera ciagle swiecaca sie - przetluszczajace sie bardzo szybko wlosy - kurzajki pewnie cos by sie jeszcze znalazlo, ale nie chce sie zdolowac :/ Ogolnie, nie jest zle :)

Gość takajedna000
bo ja gdybym nie miala zeza to pewnie tez moja lista bylaby o wiele dluzsza . po prostu ten zez traktuje jako najwiekszy mankament i te inne manakamenty sa przeze mnie niezauwazalne nie skupiam sie na nich

No nie wiem czy na mój pofałdowany tyłek pomoże Eveline ;) To kosmetyki w dość niskiej cenie, kiedyś stosowałam vichy i nic nie pomogło wiec teraz mam to głęboko w powarzaniu, w końcu tylko ja oglądam swój tyłek. I tak jestem BoSkA! Bo to przecież ja prawda ?;)

Takajedna000 nie znam sie na tym ale czy zeza nie da sie jakoś wyleczyć?

Gość Lara_croft
no to teraz pora na mnie : - duzy nos - krosty na plecach, dekolcie i czasem na rękach - mały biust (A) - mało białe zęby - ogólnie twarz niezbyt ładna ;/

Laro przypomniałaś mi o moich niezbyt białych zębach. Mają odcień zębowy a nie bielicowaty wiec sie nie przejmuję ;)

Ooo Kalinko już sie wpisuję ;D Lista bedzie dłuższa! :p

Wlasnie wszyscy kupuja Vichy (to naprawde dobra ale i droga firma) a tansze kosmetyki tez sa dobre. Radze sprobowac, ale koniecznie ze szczypaniem! Ale pewnie nie cwiczysz? Ja zauwazylam, ze w lecie nie ma juz az tak widocznego cellulitu, bo zawsze jakis ruch jest

Gość kaalinkaa9
TO JA TEZ SIE WPISZE;) no więc - mam bardzo krzywe zęby na dole (u góry nosiłam aparat, ale na dół już sie nie zdezydowałam) -mam tylko 161 cm -bardzo chude i szczupłe ramiona i ręce;/ -piegi, piegi, piegi, piegi

A ja tam chciałabym mieć szczupłe ramiona i piegi! Są przeurocze ;p Co do mojego pofałdowanego tyłka : pamiętajcie ze czasem mam w tym miejscu krosty, a niektóre specyfiki powodują tylko większy wysyp. Po prostu wystawie pupę na słońce ;)

Gość Sol_*
Mam - " zjedzone" dolne zeby ( bruksizm) - Koloru zoltego ( bleee) - klopoty z cera ( szczegolnie przed okresem) Do reszty sie przyzwyczailam i nie robi to na mnie wiekszego wrazenia :)

Gość takajedna000
mialam 2 zabiegi ale niestety przy niedowidzeniu czesto zez powraca i tak tez stalo sie u mnie

Sol... prawie nie masz mankamentów! Pozazdrościć ;p

Gość kaalinkaa9
oj, ale ja nie mam ładnych piegów-kiedyś były nawet ok, takie drobniutkie, alez upływem lat, robiło sie ich więcej i więcej, aż sie pozlewały;/i są duuuże i bardzo widoczne:( wydaje mi sie, że tamten topik jest bardziej popularny, bo dziewczyny nie mają se gdzie chwalić:(- narzekamy do kolezanek, chłopaka, rodziny... bo raczej 99% Polskiego społeczeństwa jest własnie tak nauczone-NIE CHWALIC SIE! wyobrażasz sobie, nieidealna (cóż na nik!) na imprezie ze znajomymi powiedzieć nagle "ALLLE JA MAM BOSKIE NOGI":D

Gość NIEidealna ale szczesliwa
"Allle ja mam boskie nogi" to moze nie "Alle ja mam boskie piersi" raczej ;) dla tzw śmichu ;p

Gość maleńka22
Ja mam guzy prawej piersi.

Gość NIEidealna ale szczesliwa
To już raczej nie mankament Słonko...

Gość to ja się pochwalę...
Ee tam, też mam zeza (ukrytego) na jedno oko i wogóle zjechane oczy...ale ładne:D:P brzydki zgryz, zeby, cere, obgryzione paznokcie:P brzuszek:D

Gość moją najgorszą zmorą
są wyskakujące syfy na brodzie, ramionach i dekolcie, mam już prawie 25 lat i ciągle się męczę mieszaną cerą mam już kurwa dość, po za tym brakuje mi pieniędzy na leczenie cery... na drugim miejscu są niezbyt proste zęby i 2 złamane szóstki które już setki razy leczyłam,... na trzecim miejscu... brak pieniędzy, chyba sobie żyły podetne

Gość takajedna000
e tam zez ukryty to nie zez :-)

Gość slonko123
a ja mam progenie czyli wysunieta brode do przodu , wygladaqto strasznie i do tego tradzik , poprostu żal :/ :D:D Ale jakos sie trzymam. Łepki do góry.

Gość a ja to tragedia normalnie
Haluksy,piegi, plamy posloneczne, chude lydki i ramiona, cienkie wlosy, itd....

-jestem za chuda -male piersi -blizny po tradziku -elfie uszy -garbie sie -nie lubie swojego usmiechu -brzydki nos ..kurde po tym opisie to mozna smialo powiedziec ze jestem maszkaronem:classic_cool:

juz sie chwaliłam wiec teraz czas ponarzekać... - mały zadarty nos (nie lubię go) - rozdwajające się włosy - krostki na plecach, dekolcie i twarzy (na szczescie tylko przed okresem) -blizna na brodzie wielkosci 1,5cm ktora zrobilam sobie mając 6 lat -dość ciężko opalająca się skóra, ale walcze z tym to chyba tyle... wrrr sporo :/ pozdrawiam

Eeee,po co roztrzasać swoje wady :D Mnie sie zawsze wydawało, że jestem potworkiem, ale na szczeście wyrosłam z tego(z kompleksów a nie z lewego wyglądu). I mam teraz spokój ducha, i powodzenie mam ... :D Grunt to sie nie przejmować, luz i pewność siebie są sexi :P

Gość jestem niskim
tłuściochem z brzydką, tłustą, bladą cerą pełną niedoskonałości :-(