Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaalinkaa9

CO MACIE W SOBIE NAJLADNIEJSZE?-chwalimy sie

Polecane posty

Gość kaalinkaa9

czesc, kochane.. zauważyłam,że powstaje masa topików w stylu "czego w sobie nienawidzicie", "nie znosze swojego nosa,kto jeszcze", itd... tutaj-CHWALIMY SIE! każda ma coś pięknego, i na tym sie skupmy! wiecie, że chwalenie sie jest truniejsze od narzekania?:D wypisujmy swoje największe atuty!!! zaczynam: - mam prześliczne rzęsy...bardzo długie, czarne i straaaasznie gęste..do tego podkręcone...często ludzie pytają mnie czy mam sztuczne rzęsy, albo jakiego używam tuszu(a nie używam wcale).... teraz WY

fajny temat;) to ja też cos dodam;) mimo, że jestem przeciętnej urody to mam niesamowite oczy- w kolorze bardzo intensywnej zieleni, na które dużo osób zwara uwage

chmureczko! każdy ma coś ślicznego! pomyśl- możejest to gładka skóra, piękna cera? może uroczy pieprzyk, ktróy bardzo lubisz? może fajne paznokcie, ładne stopy? zadbane dłonie? puszyste włosy? KAZDA COS MA!

Gość daszenka
a ja mam fajne pełne usta i duże cycki hehe

Ech, dzięki Monika :-) ale ja raczej nie potrafię myślleć o sobie pozytywnie. Fakt ludziska mówią, że mam ładne oczy i biust, ale ja tak o sobie nie myślę. No może oczy troszkę... Ale to chyba za mało żeby lepiej o sobie myśleć... :-(

ja mam duze zielone oczy i dluie rzesy, z twarzy to tyle, mam jeszcze zgrabne nogi i mimo niskiego wzrostu czasami jestem modelka, przy ty tancze od 21 lat wiec w dodatku mysle ze ladnie sie poruszam. ale sobie schlebiam, musze dodac ze tak naprawde jestem skromna, ale tutaj miałysmy sie chwalic.

Gość kaalinkaa9
chmurka!!! oczy-zwierciadło duszy, super jak są ładne! a twoje piersi?- na pewno każdy facet zwraca na nie uwage:D jesteś szczęściarą,tylko w to uwierz!!!

Gość NIEidealna ale szczęśliwa
Tak więc : -włosy mi sie zajebiscie układają - w miare zgrabna jestem i w ciuchach wszelakich ładnie wyglądam - ładna twarzyczka choć nos wydaje mi sie za duży - Biust mogę z dumą eksponować i ładny dekolt ;p - kocie ruchy ;) - nie wiem czy powinnam tu to wpisywać ale potrafię świetnie tańczyć i jestem w tym pewna siebie - moje oczy są hipnotyzujące - najważniejsze : mam wyjątkową osobowość która porusza bardziej niż moja uroda

Gość kaalinkaa9
nova- TUTAJ CHWALIMY SIE! to nic złego.. większość ludzi woli mówić o sobie źle:( ja też jestem wychowana tak, żeby sie nie chwalić:/ a co mi tam, jeszcze coś dodam!:D mam jędrną, kształtna pupe:D

Mnie sie podobaja moje piersi :D Oczy tez niczego sobie- niebieskie i spore. Mam tez ladna cere, zadnych pryszczy. Co tam jeszcze.... Jestem szczupla, wg mnie mam idealna wage. Jak cos mi sie jeszcze przypomni to napisze ;)

Gość Lara_croft
to ja tez napisze dla równowagi :) - podobają mi się moje oczy - są duzę kolory brązowego - jestem szczupła i nie tyje chocbym nie wiem ile jadła - płaski brzuch - gęste i grube włosy - małe stópki (rozm. 36) - ładne uda O kurcze nawet nie wiedziałam,że tyle tego wyjdzie :) Pozdrawiam Was :*

Gość mmm...widze same super-
-laseczki!...:D piszcie dalej kobitki

Gość stokrotkka 244
Ja mam ładne piersi rozm C, duże wcięcie w talii i zgrabny tyłek. Z twarzy najładniejsze mam oczy - duże i zielone, no i do tego ładny uśmiech, o czym wiele osób mi mówi.

Aaa ja mam jeszcze ladne zeby a co za tym idzie usmiech :D

Gość no to się pochwalę....
*Jestem inteligentna *mam ładne oczy *chociaż nie jestem typowa pieknoscia, to mam ladne, harmonijne rysy twarzy-po prostu urocze:) *mimo niskiego wzrostu mam ladne, zgrabne, chociaz nie patykowate nogi i ladne ramiona:) i biust w sam raz:) *mam ładne, błyszczące, proste włosy:) *mam ciekawą osobowość :P

Gość kaalinkaa9
nie mam tak na imie, no dobra na trzecie imie mam kalina;) ale strasznie mi sie podoba to imie! zawsze marzyłam, żeby tak sie nazywać! najpiękniejsze imie:D nazwe tak córke, jak bede kiedyś miała:P

Gość migiiimegimegimigg
- jasno-błękitne oczy -wysoka, ładna proporcjonalna sylwetka - owalna twarz przy której wszystko pasuje -duże pełne usta - ładne ząbki ( aparacik :D ) -brwi długie cienkie ( a nic nigdy z nimi nie robiłam, wszyscy mi ich zazdroszczą i pytają czy depiluję) - długie rzęsy :)

ja mam bardzo ładne, długie, gęste włosy mimo, że nic z nimi nie robię oprócz mycia oczywiście :D i wszyscy sie nimi zachwycają i mnie za nie chwalą jakby to moja zasługa była a przecież one same takie rosną :D no i szczupła też jestem mimo, że wpierniczam strasznie a najbardziej w nocy :D :D no i chyba tyle :P

Gość no to się pochwalę....
no i jeszcze kazdy mi mowi, ze faajnie tancze :D

kurde ale jestesmy próżne kobitki, ale to dobrze, taki topic jest dobry na poprawe humoru, a wdodatku nie ma chyba brzydkich kobiet i głupich, wszystko to wina facetów, te nasze kompleksy to jest ich spirala. włosy tez mam w porzadku :)

Gość BRAWO DZIEWCZYNY
BRAWO BRAWO BRAWO! chwalmy sie dalej:) bo gdziez indziej to zrobimy:)

mam ładne oczyska takie duże i ciemnobrązowe oprawione ciemnymi rzesami i zgrabne nogi :) to mi sie najbardziej w sobie podoba zresztą nie tylko mi...

Gość olka97
a ja mam fajny nosek-bardzo zgrabny,malutki :) i mam fajną śniada karnacje, szybko sie opalam

o ja cerę też mam ładną :D znajomi mówią, że to się chyba porcelanowa nazywa :D ale się za to opalić ładnie nie mogę ehehhehehehe :P :P

To fakt, oczy są zwierciadłem duszy - moje chyba są trochę przeszywające i tajemnicze... tak mówią.... takie zielono - brązowe... chociaż trudno określić... i długie rzęski... Ja sama zwracam dużą uwagę na oczy i to nie tyle na kolor, tylko właśnie na to COś co można w nich dojrzeć.... :-) W biust faceci zaglądają, jak to faceci.... czasem to denerwujące i krępujące.... Wiem, że ważne jest aby potrafić dostrzec w sobie coś dobrego,.... Tym, którzy mają wiarę w siebie, którzy są z siebie zadowoleni łatwiej się żyje... i przyjemniej.... tylko tak trudno nauczyć sie tego... o ile wogóle można...? Może trzeba sie z tym urodzić...? Myślę, że ten topik może w tym pomóc, można wyliczankę poszezyć o zalety inne niż te związane z urodą.... byłoby ciekawiej... tym bardziej że uroda to nie wszystko... ;-)