Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaalinkaa9

CO MACIE W SOBIE NAJLADNIEJSZE?-chwalimy sie

Polecane posty

Gość fdjohgifh
a i jeszcze lubię swoją figurę tzn nei mam żadnych zastrzeżeń co do mojej wagi czy nawet niskiego wzrostu. To chyba neitypowe bo wszyscy mają coś do swej wagi a ja nie. Bardzo mi siępodoba ta waga - i nie jestem anorektyczką czy cóś bo BMI mam prawidłowe.

Gość smutkaska
a ja mimo niskiego wzrostu jestem proporcjonalna, filigranowa nawet po dziecku mam fajniutkie ciało bez celulitu i nadwagi to chyba wszystko czym mogę się pochwalić bo wiekszosc po za tym to to tragedia

Gość ajajajajajaja
lewy pośladek i kciuk

Gość piekna jezdem
Najbardziej lubie w sobie wciecie w talii, choc sa przez to problemy z ciuchami, bo bioderka i cycki konkret. Poza tym ladne oczy i usta.

oooooooooooo jak fajnie :) a ja lubie swoje naturalne krecone wlosy, jeszcze jak postaram ie ulozyc to sa niesamowite nastepnie oczy - na to kazdy zwraca uwage, a podkreslone makijazem jeszcze ladniejsze mam ladne dlonie i stopy,bardzo delikatnie, no i paznokcie - plytke paznokcia wciecie w talii uśmiech - doleczki :) ostatnio schudlam to lubie nogi swoje no i moze rece i dekolt a charakter jestem bardzo opiekuncza i pomocna, choc nie raz sie przejechalam ze ktos chcial mnie wykorzystac, jednak uwazam ze to dobre cechy tylko trzeba byc czujnym :P no i mam w sobie to cos co innych przyciaga ;) jestem towarzystka, kolezenska, mam wielu przyjaciol ale fajnie tak o sobie popisac :)

wpadłam w kompleksy :O ale jak na swój niski wzrost mam bardzo proporcjonalną figurę i kształtne szczupłe nogi ze szczupłymi udami- także na zdjęciach wyglądam jakbym miała 175 niż 160cm wzrostu :D wcięcie w talii mam jak cholera i długie nogi, włosy gęste i zdrowe z naturalnym jasnym blond kolorem że aż ludzie na nie patrzą, w ogóle włosy to mój największy atut szybko rosną i raz je ściełam i dałam chorej kobiecie na raka :-| no i oczywiście paznokcie-wyglądają jak tipsy :-D do tego wyglądam jak bym miała 18 lat a nie 25

Gość mopsik
hej dziewczyny, swietny pomysł na topik, bo ja zazwyczaj siedze na tych ,,dołujacych" Mam komlpeksy, ale teraz pierwszy raz w zyciu zrobie liste swoich zalet: 1.skosne, wielkie, zielone oczy 2. długie, podwinete rzęsy, czarna oprawa oczu,bez konieczności malowania, a i tak każdy pyta czym sie maluję :), ma piekne, czarne naturalne brwi wygladajace jak skrzydła; 3. ładne wlosy, co prawda przydało by im sie rusztowanie, zeby nie oklapły, ale nigdy ich nie farbowałam, a ludzie zachwyacaja sie ich kolorem: ładny, ciemny braz; 4 zadarty, mały nosek, nie lubiłam go, ale ludzie mówia że to zaleta; 5 nieduże, ale ładne usta; 6 ładny kształt piersi, choc nieduże; 7 mimo nieidealnej figury- proporcjonalnośc; 8. widoczne wcięcie w talii; 9 fajne biodra i tyłek- mimo jak wczesniej mówiłam kompleksu zbyt wielu kg, to je lubie; 10 świetnie tańczę, na imprezach zwracam na siebie uwage 11 jedenastego punktu niestety juz nie ma :))))

Gość nowaP
aa ja też jetsem ładna!nei chwaląc się!aale mam bardzo dużo kompleksów!bbo chce być jeszce bardziej!aaale wiem że mam fany brzuszek,umieśnipny i szczuplutki,jestem brązowa,romiar xs,s,36:Pnog też takie nawet:Paa będą jescze leprze mam nadzieje po masażach,brwi zapuszczam obecnie bbo chce iść na regulacje do kosmetyczki,noo i mówią że mam bardzo ładne nie bieskie oczęta,i jestem mądrą i naturalną blondyną!noo i koło us mam pieprzyka osobiście bym go usunęła aale każdy mi to wybija z głowyi mówi że jest słodki!ogółem ttochciała bym mieś dłuższe włosy,ale urosną:Pbo ściłam,noo i być wyższa z 5 cm bo mam 163 cm wzrostu,noo i bardziej błękitne oczka niż mam iii jescze schudnąć chciaż jstem szczupła,i w uiegłym tygodniu zgubiłam 2 kg:P

dla rownowagi: +pelne usta +ladne dlonie i paznokcie +fajne wciecie w tali +i zgrabny tylek minusow wyszlo mi wiecej..ale kit z tym:D

Gość mikra
A ja nie mam chyba nic ładnego ;-(

Gość mmmmmmk
mam ladne piwno-zielone duze oczy dlugie rzesy cienkie brwi , ladne usta i usmiech , grube i geste wlosy, wciecie w talii, zgrabna figure i jestem wysoka, chyba wystarczy ;)

Cóż...jestem baaardzo przeciętna, no ale jak się tak sobie przyjrzałam to udało mi się znaleźć parę zalet w wyglądzie: * mam śliczne, niebieskie (takie lazurowe) oczy * długie rzęsy * ładne wcięcie w talii * piękne stopy i kształt paznokci u stóp - uważam, że są idealne, każda kobieta powinna taki mieć ;) * delikatną skórę, zwłaszcza dłonie i twarz - są gładkie jak u małego dziecka * piegi, które pojawiają się po opalaniu :) * małe, przylegające uszy * łatwo się opalam i skóra szybko ciemnieje No to tyle...ale kompleksów mam od groma...

Gość pomimo wielu prób
nie znajduję w sobie niec, co mi się podoba, kiedyś był to biust, ale stracił ostatnio kształt, ciemne i gęste włosy, ale się zniszczyły, no może nos mam ładny i zęby, choć przez fajki zzółkly, nigy nie lubiłam swojego wzrostu, figury i cery, wiec zazdroszczę wam, że sie sobie podobacie

Gość fdjohgifh
alez ja mam mnóstwo kompleksów i są to naprawdę poważne sprawy jak wada posatwy czy bardzo słabe brzydkie po przebytych chorobach neizależnie ode mnei zęby... Moje zalety wy[isałam na poprzedbniej stronie i tego zamierzam się trzyamć!

Gość mopsik
napewno masz cos pieknego w sobie, ja mam same kompleksy, nie znoszę patrzeć w lustro....., i jest ich napewno więcej niz zalet! Przed chwila oglądałam progeam ,, Jak dobrze wygladać nago" na TVN STYLE i podniósł mnie na duchu. Polecam

Gość Paulinkaa19922
No to ja też się pochwalę xD Mi podoba się mój nosek, taki mały i zgrabny. Lubię swoje nogi, chociaż wcale takie bardzo szczupłe nie są ;)) I brzuszek też mam w sam raz. Hmm... Zebrałoby się tego więcej, ale nic nie mogę już wymyślić :))

i to tak bezceremonialnie sie mam pochwalić?P Okej:D jestemk zadowlona ze swojego biustu-dośc okazaly, figury-szerokie biodra wąska talia..mam przepiękne brązowe,kręcone włosy..;p i to tyle:D

podoba mi sie ten topic, też się wpisze:) * ładna buzia (twarz owalna,rysy proporcjonalne) * duże,piwne oczka:) *całkiem ładne włoski mam (mimo,że farbuję od lat, praktycznie w ogóle mi nie wypadają,są lśniące i grube) *173 cm * duuuży biust (miseczka D, ale czasem w D się nie mieszczę -zależy jaki stanik.Uwielbiam moje piersi:) ) * podobaja mi się moje stopy, sama nie wiem dlaczego, po prostu mi sie podobają i już ;) * jak sie opalę to wychodzą mi na nosku małe pieguski , słodko to wygląda. * w sumie to nie za bardzo jestem zadowolona z mojego nosa (taki trochę kartofelek) ,ale już go zaakceptowałam.

Chyba nogi, ponoc moga byc ... Ja tam, widzialm lepsze ale nei narzekam Moze wlosy ale idealne tez nie sa lubie ze sa krecone :)