Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfjhfljhjhdlak

widział ktoś wczoraj te śliczna dziewczyne ala Angelina Jolie w KDT?

Polecane posty

Gość hfjhfljhjhdlak

Bylam wczoraj w KDT (dla niewtajemniczonych KUpieckie DOmy Towrarowe w Wawie) jakos o 14 i była tam taka sliczna dziewczyna. Sliczna to malo powiedziane, wygladała jak Angelina Joli w czasach świetności.Ciemne karnacja, dlugie czarne wlosy. Nie było faceta który by sie na nia nie gapił, ja jestem kobieta i nie mogłam oderwac wzroku. Słyszałam nawet jak komentowały jej urode jakies 2 dziewczyny. Widział ktos ja jeszcze?

tak :classic_cool: wszyscy byli byli wczoraj o 14 w KDT i widzieli tą śliczną dziewczynę :classic_cool:

Gość mowilem zeby nie
ja z kumplami ja widzilismy. chodzila z taka blondynka rozowa. ale fakt trzeba przyznac, ze urode miala nieziemska. jak szła po pasazu to wszystkie oczy ( i damskie i meskie) za nia.

Gość hahahahahahahahabuhaha
a co w niej bylo nieziemskiego?to ze byla sztuczna?ze miala włosy farbowane i solar na sobie??haha tak to kazda moze zwracac uwage na siebie!

Gość mowilem zeby nie
włosy miała chyba farbowane ale opalenizna chyba nie była sztyczna. przynajmniej ja tak uwazam patrzac niefachowym okiem. wydaje mi sie ze miala jakies latynoskie/arabskie (?) korzenie i stad ta ciemna karnacja. w kazdym razie ja ( i nie tylko ja) uważam ze nieziemsko piękna

Gość hahahahahahahahabuhaha
a ty ja akurat widziales też ?kto to byl?jakas slawna osoba czy szary czlowiek?

Gość mowilem zeby nie
no widziałem. żadna sławna osoba (przynajmnej nie kojarze) ale trzeba przyznac ze robiła ogromne wrażenie

Gość MSIEEE
TY CHLOPIE SERIO GADASZ?JEST MILION LASEK NA ULICY SLICZNYCH I ROBIACYCH WRAZENIE..CZYM WIEC TA ROBILA WRAZENIE? MIALA WIELKIE CYCE CZY CO? NO CHLOPIE POWIEDZ..PELNO JEST SLICZNYCH LASEK.

Gość mowilem zeby nie
jeszcze raz pisze ze mnie ( i nie tylko mnie- bylem z kumplami) strasznie sie podobala. miala slkiczna twarz, dlugie zadbane wlosy. sexownie (ale nie wyzywajaco ubrana). aco do cycków to jakos nie zwrocilam na nie uwagi wiec nie mogły byc specjalnie duze :P

Gość fdjohgifh
do osoby powyżej wielkie piersi to nic nadzwyczajnegojest właśnie... Nie widziałam tej dziewczyny ale podejrzewam że pewnei ta dziewczyn "miała w sobie to coś"

Gość chcesz sprawdzić ala Angelino
czy ktoś cie zauważył ? :p

Gość WIDZIALAM WCZORAJ
mowilem zeby nie ..ty jestes laską anie facetem..idiotko po co udajesz faceta na babskim forum:)haha najpierw piszesz bylem a potem widziałam:)zalosne!

Gość mowilem zeby nie
nie ja załozyłam ten temat ale jeslli zalozycielka tematu jest własnie ta dziewczyna to odpowodam "Nie sposób było Cie nie zauwazyc" I jeszcze raz mowie, to nie jest tylko moje zdanie. Nie skłamie jak powiem ze 3/4 osob mijajacych ja oglodalo sie. Mnie sie podobała, moze komus innemu nie ale co nie zmienia faktu ze nie dało sie jej nie zauwazyc