Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła wróżka koło łóżka

Mam krotko prawko a musze jechac w trase, boje sie

Polecane posty

Jak przezwyciezyliscie ten strach pierwszy? Nie jechalam jeszcze daleko za miasto, a teraz musze jechac 400km. ze starymi kierowcami. Boje sie i wstydze co mam zrobic?

Gość jak sie boisz
to lepiej nie wsiadaj,jestes niepewnym kierowcom

Ale teraz wypalilas/les. Kazdy boi sie na poczatku!

mial/a racje. jak nie czujesz sie pewnie za kierownica to lepiej nie wybieraj sie w dluzsze trasy.

Czekam na normalne porady, jak sie zachowywaliscie na poczaku, jak radziliscie sobie ze strachem i wstydem, ze np. cos Wam przy innych zawarczy, albo auto zgasnie itp.? jak pokonac ten wstyd przed starym kierowca?

Nie chodzi o niepewnosc, ze cos sie stanie! Co myslisz, ze kazdy czul sie tak w ogole pewnie jak tylko zdal prawko???!!! Chyba normalne, ze sie boi jak sobie poradzi na drodze z tymi nienormalnymi kierowcami, ktorzy cwicza durni!

Gość jedzie was kikoro
oddaj kierownice w ręce ktorejś z bardziej doświadczonych osób, nie stresuj siebuie i icyh bo dla nich to texz bedą ciężkie chwile

Po pierwsze nie stresuja sie! Po drugie w dupie mam takie rady, napisalam o co mi chodzi konkretnie wiec darujcie sobie takich komentarzy.

tak, to narmalne ze na poczatku kazdy czuje sie niepewnie. mi chodzi o cos innego. jezeli nie czujesz sie pewnie za kierownica to znaczy ze musisz jeszcze pocwiczyc a dopiero potem wybierac sie w dluzsza podroz.

Hmmmm Ja po egzaminie,w ogole sie nie balam jezdzic!!!To trzeba miec we krwi. Dobrze ten ktos powiedzial/a,jezeli sie boisz wsiasc i jechac....to wybacz,ale dobry kierowca z Ciebie nigdy nie bedzie. A co to za pytanie,WSTYD,ze zgasnie....a dlaczego ma zgasnac??:O buahahhahaa

To nie pisz, ze o to Ci chodzi skoro mi o to nie chodzi. Czuje sie pewnie i juz na kursie czulam sie pewnie.

Haha Lena chyba sobie pochlebiasz. Co chcesz pokazac, ze Ty jestes swietnym kierowca a ktos inny jest gorszym jesli czuje jakis lek? Co za bzdura! Z kim nie rozmawiam czuja leki jezdzac po miesice, a co dopiero jak mieliby jechac w trase. Moje pytanie w ogole dotyczy czegos innego wiec nie wlazcie tutaj z innymi chorymi tekstami, chyba, ze nie rozumiecie prostych pytan...:O

Napisalam, ze o wstyd...:o

Radzili mi zeby tutaj nie zadawac takich pytan bo tylko chamstwo i zloscliwosc. Widze, ze mieli racje i trafilam w zle miejsce.

aha, rozumiem. jestes swietnym kierowca, doskonale dajesz sobie rade na drodze tylko jakos na skrzyzowaniach samochod Ci gasnie :O

Dziewczyno!!! Nie liczy sie szybkosc,tylko ilosc przejechanych kilometrow!!! Uwierz mi,ze mam juz sporo przejechane kilometrow w ciagu 13 lat.

TAK napisalas!!!!!!!!!! Zła wróżka koło łóżka Czekam na normalne porady, jak sie zachowywaliscie na poczaku, jak radziliscie sobie ze strachem i wstydem, ze np. cos Wam przy innych zawarczy, albo auto zgasnie itp.? jak pokonac ten wstyd przed starym kierowca?

Jozia ale ty jestes pusta. Nic nie napisalam, ze mi GASNIE!!! Napisalam, ze wstyd, bo NP. MI ZGASNIE!!! NAUCZ SIE CZYTAC ZE ZROZUMIENIEM!!!

Gość a te kierunki ...
Czego ty właściwie chcesz ??? Zapytałaś dziewczyn ... co masz robić ... i dały Ci odpowiedź :(

O nastepna.... haha dobre:o Nie napisalam, ze boje sie BO MI GASNIE!!! Nie mam z tym problemow, to byl zwykly przyklad.

a te kierunki - nie zapytalam co mam robic ogolnie, tylko jak pokonac wstyd...:o

Dobra....przestan nie wiem czy Ty jezdzisz w gole czy nie wiec skoncz z przykladami swoich tras. Chcialam sie dowiedziec jak ludzie pokonuja poczatkowy wstyd gdy nie maja jeszcze duzego doswiadczenia, a tu jakies dziwne porady...:o

Kurwa Jozia tepaku!!!! Slepa jestes co pisze??????????????????????????? Dalam przyklad, bo ludzie maja z tym problemy ja pierdole wez idz juz stad i nie udowadniaj coraz bardziej kai z ciebie jest tepak:o