Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina3

Problem z wrednadziewczyna naszego wspolnego kumpla!!

Polecane posty

Gość popersdik
lady macbeath nie uwazam, zeby mowienie, o tym, ze ktos wymiotowałpo imprezie, jest supoer wstydliwe, kazdemu sie to zdarza, no chyba, ze ktos"kjest nieskazitelny, nie sra, nie rzyga nie sika.."..

Gość popersdik
a na zartach tez trzeba sie znac, smiertelnie powazne osoby i ograniczone, sie na zartach nie znaja, a sweiet krowy to wiadomo, nie potrafia smiac, sie same z siebie..wspołczuje takiej kolezaneczki

Gość Lady Macbeth
Jezu dziewczyna czy to w ogóle czytasz to co my ci piszemy?

Gość katarina3
czytam, czytam,ale rozwiazania nie znalazłam jak narazie..

Gość katarina3
kurde, a jak ona cos mowi, to tak pryznudza, mowi tak nudno jak Kaczynski..os mniej wiecej, potraf gadac 10minut non stop..i tak powolnie....i nudno........nikt jej nie słucha..

Gość katarina3
kurcze, sama ma tyle wad, jest nieobyta towarzysko, monotematyczna...na kazdy temat ona wie lepiej..niz kazdy i musi sie wypowiedziec, a sama innych sie czepia

Gość xxx....
a ile ona ma lat?? powiedz jej ze złość urodzie szkodzi odpowiadaj jej tak bezczelnie ale z humorem, wiesz niby w zartach

Gość Lady Macbeth
W takim razie nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Masz mase rozwiązań: - mówisz koledze, że jego dziewczyna zachowuje się niewporządku i prosisz go, żeby z nią pogadał, - na kolejną zaczepkę dziewczyny reagujesz pytaniem co jej nie odpowiada w twojej osobie, skoro ciągle ma jakies objekcje - poprostu unikasz jej towarzystwa. Tak trudno wyciągnąć wnioski z tego co tu piszemy? Chyba, że lepiej się czujesz w roli uciśnionej księżniczki, którą atakuje zła i okropna czarownica. Weź sie w garść dziewczyno bo az się mdło robi.

Gość katarina3
ma 33 lata

Gość zenon30
ale dziwne ze jest taka laska denerwujaca dla wszystkich a nikt jej niczeg nie powiedzial ... moze to ty tylko tak na nia reagujesz i to ty masz kompleks ze jestes mlodsza??

Gość zenon30
acha no to wysofuje myslalem ze masz jakies 16 lat

Gość katarina3
chyba wybiore wariant drugi a jak nie to, bede unikac kontaktu z nia, jest tyle innych miłych osob..

Gość ja bym to zalatwila tak
hmmm jeżeli masz 26 lat dziewczyno i nie potrafisz sobie poradzić z taką osobą to chyba problem w tobie jest, bo ty nie chcesz rozwiazać sprawy tylko myślisz jakby ja tu ośmieszyć itp, wybacz ale to nie sa sposoby doroslej osoby na zalatwienie takiej sprawy, raczej jak sie ma 15 lat to sie uprawia takie myślenie

A może to w Tobie leży problem? ;) Chcesz nam tutaj udowodnić jaka ona jest niemiła i w ogóle- brzydsza, głupsza itp. A tak naprawdę to może Ty robisz problem z niczego? Twój znajomy znalazł sobie dziewczynę i ona Ci nie odpowiada.. ojej to się z nią nie spotykaj. Może jesteś zazdrosna? Bo do tej pory tylko Ty byłaś kobietą w tym Waszym koleżeńskim trójkąciku a tu nagle pojawiła się inna kobieta... Wyluzuj:)

Gość katarina3
tylko, ze ona mnie ośmiesza a ma 33 lata!! a ja niby mam 26 lat i sie smiejecie, ze chce ja ośmieszyc jak 16 latka i problem tkwi we mnie.Jednak, probowałam to olewac, ale nie da sie, jak ciagle ktos ci zwraca uwage, probowałam byc miła,,to na nic nie działa, wiec pomyslałam, ze pokazac jej jak ja sie czuje..moze troche empatii w niej wzbudzę..i zrobic tak samo, jak ona w stosunku, do mnie. Powiem wam, ze to jest pierwsza osoba, ktora tak do mnie podchodzi, a znam duzo ludzi, wiec chyba jednak problem tkwi w niej, nie wemnie!1

To się z nią nie spotykaj jej. A jak chcesz spotkac się z kumplem to bez niej i już. Masz problemy;]

Gość ja bym to zalatwila tak
no to skoro 33 latka tak postepuje to badz jako mlodsza dojrzalsza osoba i nastepnym razem jak bedziecie w gronie znajomych po prostu zwróć jej uwage w sposób zdecydowany, powiedz jej żeby przestala poprawiać sobie humor zlośliwymi uwagami wobec ciebie bo dla ciebie to nie jest mile a innych nie bawi, jeżeli nie ma ci do powiedzenia nic wiecej oprócz zlośliwych uwag niech sie do ciebie nie zwraca w ogóle, bedziesz z tego faktu bardzo zadowolona i tyle

Gość Cos mi się wydaje
że to ty masz kompleksy nie ona PS Nie czytałam innych wypowiedzi

Gość Powiedz jej ...
po prostu jak tobie robi jakies uwagi - Słuchaj te uwagi to możesz zachowac dla siebie albo - A kim ty jesteś zeby ciągle kogos pouczać, patrz przede wszystkim na siebie albo - Kazdy robi tak jak uważa, mi tez dużo rzeczy się nie podoba jakie robisz i co z tego ? albo No rzeczywiście, ale z ciebie chodzacy ideał. Może zejdx ze mnie bo mi duszno albo Pycha niejednego wzniosła na poziom wielkosci osła

Gość marta....
albo sciemniasz co do wieku, bo twoje wypowiedzi i sposob myslenia są na poziomie 16 latki albo jestes osoba ktora mozna okreslic jako "cieple kluchy" albo to co juz ktos inny powiedzial czujesz sie zagrozona bo do tej pory ty bylas jedyna dziewczyna a tu raptemm znalazla sie ona, bystra energiczna wygadana z cietym jezykiem i sie z ciebie nabija a ty jestes taka sierota ze nic nie odpowiesz nie wierze ze gdyby bylo tak jak ty to przedstawiasz czyli dziewczyna taka zla z jadem jak to okreslasz nikt by jej nie powiedzial do sluchu jednym slowem problem tkwi w tobei

Gość katarina4
problem nie tkwi we mnie, tylko ludziach, kazdy boi sie jej zwrocic uwage, bo jestesmy dosc qlturalni...poki nie przegnie totalnie paly, nikt jej nie powie, a powoli zaczyna przeginac

Gość katarina4
sorki, ale nie bedziemy znizac sie do jej poziomu, kazdy ja zlewa!!orpocz mnie , bo do mnie bezpośrednio czesto swoje uwagi wkreca, a nie naleze do osob msciwych..poza tym inteligencja to ona nie grzeszy..bystra i elkwontnam tez nie jest, wredna i do tego cholernie przynudza, kazdy ziewa jak ona sie odezwie

Gość marta....
w takim razie co twoj kumpel w niej widzi? czego szukasz na forum? po co ta opowiesc jak nic nie chcesz zrobic? chcesz uslyszec ze jest glupia i chamska?? lepiej ci bedzie??

Gość katarina3
nie chciałam jakiejs normalnej rady..po prostu proste

Gość dedefr
ludzie, ale jestescie złosliwi wobec katariny, nie dziwie jej sie, tez bym sie wkurzyła gdyby mi ciagle ktos, dogadywał, w dodatku wynika z tego, ze ona jest miła i spokodo tamtej, laski, a tamta na nia najezdza.,,widac, ze ma kompleksy.. ja dam ci dobra rade, po prostu nie słuchaj jak ci chamsko gada, odwroc sie ..ewentualnie, zapytaj sorki mowiłas cos bo nie słuchałam.. olej ja ,,to najbardziej ja wkurzy mowie ci

Gość katarina3
pomozcie

Gość katarina3
doradzcie

Gość olej ja
olej ja !!!!! na jej glupie komentrze glosno sie smiej to podziala wkurzy sie...

Gość przestan pierdo***
ile bedziesz ciagnac ten temat? ile mozna doradzac? zalosna jestes moze zastrzel ją albo zepchnij ze schodow. zalosna knująca idiotka z ciebie jak sobie nie potrafisz poradzic z taka bzdura

Gość suzi1981
a mi się wydaje,że to autorka ma tu większy problem.... jestem prawie pewna,ze przeszzkadza ci ona przez to,że każdy ma do niej taki respekt bo nie jest tak długo zwiazana z waszym towarzystwem.....może jest i brzydsza od ciebie i mniej atrakcyjna,ale to chyba nie o to chodzi bo w końcu kazdy ma jakiś swój,inny sposób bycia a tobie droga koleżanko to najbardziej przeszkadza tak jakbyś nie mogła pogodzić się z faktem zaistnienia ich związku...może zazdrosna jesteś,bo cie wcześniej jej koleś a twój kolega troche kokietował co????