Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

cze, co słychać oprócz kaszany z P i I

Polecane posty

? Ktoś ma jaki ciekawy tjemat? Może jaka problemę do rozwiązania? Jakieś yntelechtualne wyzwanie dla mje? Ciom?

Gość uuuuuuuu boje sie
moze jakbys poza erotycznym wchodzila gdzies indziej to moze bys cos znalazla a tak lipa :o pozostanie Ci jedynie masturbacja przy wpisach idealisty 🖐️

Naczy się jak bym wchodziła poza erotico na kafe? Eeee tam na kafe to dla mnie nic ciekawego poza erotico nie ma... A jeśli o Ideała chodzi, no to chyba nie tajemnica że jest idealny i każda się masturbuje na samo wspomnienie o nim, nie wspominając o jego postach i fotach ;) więc nie wiem po co takie oczywistości jeszcze mocniej eksponujesz, to chyba ten kosztowny narcyzm, ale zrozum to już jest bicie piany...

Gość uuuuuuuu boje sie
nie wiem nie znam problemu :o bo erotyczny omijam szerokim lukiem :o jedynie zajrzalem na topik o koncie idealisty i thats it odechcialo mi sie czytac po paru postach :o jestem szczesliwym uzytkownikiem forum ogolnego :classic_cool:

A ja jestem szczęśliwą czytaczką strony głównej, więc rzadko zwracam uwagę na fakt, czy to erotyczny, czy to uczuciowy, ogólny czy inne barachło. Podoba mi się topik, mało ma postów - wchodzę i śmiecę

Cze F-L. To ja ci też zaśpiewam: Angel, Angel when will those clouds all disappear? Angel, Angel, where will it lead us from here? But Angel, Angel, you can\'t say we never tried.

Gość uuuuuuuu boje sie
co mnie wyganiasz :o

Z, przetłumacz to na ang. -> De trein heeft reeds weggegaan. ;)

Hej Zoś Dziękuję za piosenkę, aż zaczęłam tańczyć. A Ty tak okropnie nudzisz się w niedzielę? Wiesz że to idealny dzień dla samobójców? :classic_cool:

Podobno dla samobójców najlepsze są wszelakie święta, jak BN, a po NR to gdy przychodzą wyciągi z kont i lud sobie zdaje sprawę ile ma długów na kartach kredytowych. :)

Z niemca to ja tylko kumato na Zuzamen i Engeigen. I to już koniec moich możliwości.

To nie był niemiecki :p Check services between Oostende and Dover ;)

Muszę Ci przyznać ze Belgia mi się bardzo podoba, muszę zobaczyć Antwerpię. Koniecznie.

A skąd, to nie byłam ja, ale podaj mje numer topiku Perła jeśli możesz? Please.

Nie no, forume, text powinien być textem, a tu taka dupa. x---------->Z przykładamy lusterecko do Z i łodbijany!

Gość v.Zośka.v