Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milciaak

facet z neta

Polecane posty

Gość Milciaak

Spotkałyscie się z facetami których znałyscie tylko z rozmów na gg ? jak było ? czy rozczarowałyscie się czy wręcz przeciwnie ? pozdrawiam :)

Gość smuutno
Na uczuciowym jest sporo takich tematów :-)

Gość stokrotka*
porażka... zdecydowanie wolę poznawać w realu :) chociaż tu na kafe można ciekawych mężczyzn poznać... i ich głębie :)

Gość Milciaak
smuutno - dzięki , poczytam sobie bo mi się szykuje takie spotkanko :)

Gość jolca_82
ja si ę spotkałam z jednym, którego właśnie znałam tylko z rozmów z gg, byliśmy 5 lat razem.Niestety nasze drogi się rozeszły:(czego bardzo żałuję, bo jest świetnym facetem,niestety trochę chyba nie dorósł do stabilizacji....

Gość jest moim mezem
jest moim mezem

Gość fiona222
dlaczego porazki Andrzeju, opowiedz nam o tym.

Gość Milciaak
mam nadzieję ze będzie fajnie, że oboje nie rozczarujemy się sobą :)

Gość Milciaak
a po jakim czasie od poznania postanowiliscie się spotkac na zywo ?

Gość fiona222
po 4 latach

Pierwszym razem spotkałem się dziewczyną w pizzerii,gdy mnie zobbaczyła powiedziała że \"z takim pasztetem przy jednym stole nie bedzie siedzieć\" i wyszła.Nie spodobałem się jej z wyglądu. Drugim razem miałem iść na basen z dziewczyną,pojechałem po nią ale gdy dojechaliśmy na basen to powiedziała że przypomniała sobie o pewnej sprawie i musi już iść. Nie wyyminiłem się z nimi fotkami przed spotkaniem

Gość Milciaak
bo ja znam się z tym chłopakiem 4 miesiące

Gość fiona222
Naprawde ta pierwsza tak ci powiedziala, czy zartujesz?:o

Gość Milciaak
Andrzej z Biłgoraja - jeśli to prawda to współczuję , jakas chamska dziewczyna :/

Gość nie fajnie jest
pzreciez andrzeju nie ejstes gruby! zreszta kto normalny umaiwa sie na basen na randke! o ja pierdole hahahah

Gość kawka23
Ja jestem z moim kochaniem ponad pol roku:) a poznalismy sie na gg:) he wogole zabawna historia:D kiedys mialam projekt do zrobienia i nie wiedzialam jak go zaczac,wiec weszlam sobie na forum dla studentow i blagalam ludzi o pomoc;) no i moj R sie zglosil:DFakt w projekcie mi nie pomogl:D:D bo to nie jego dzialka byla:D ale na gg pisalisy ze soba ok 3 miesiecy i tak jakos wyszlo:D jestesmy ze soba szczesliwi:D nie zaluje zadnej chwilki spedzonej z nim!!!!!bo najpierw poznalam jego umysl,dusze,jaki jest madry,inteligetny!! a dopiero pozniej cialo:)

Tak mi powiedziała.naperawdę,bardzo religijna osóbka z resztą,co niedzielę do kościółka:O,ta była z Biłgoraja Z drugą umówiłem się na basen w Jarosławiu,a potem mieliśmy pójść do kafejki która tam jest ale nie wyszło,myślę że mnie oszukała i chyba się nie mylę.

Było jedno spotkanie, totalna klapa, ale nie straciliśmy kontaktu i planujemy następne :) Może tym razem będzie lepiej...

Gość a ja ze swoim jestem
już 4 lata!!!! i on jest z czata!!!! i nie czuję jak rymuję :p ale serio, poznaliśmy się na czacie, 3 miechy pisaliśmy, dzwoniliśmy zanim sie spotkaliśmy...no i zostało do dziś...

Gość nigdy przez neta

Gość Ja się spotkałem
i teraz mam problem

Gość tlumaczenie...
ja poznalam na ilove i jestesmy razem od 9 miesiecy, jest super :)

Gość i writ this soon
ja ze swoim jestem juz 3,5 roku:P oj to miłosc o jakiej nikomu sie nie sniło:) Ale jak sie juz zekowmy to ją piszet, aby nie zapeszac:) bo ma byc happy-end!!!!❤️ a co:)

Gość kijowo
ja poznalam faceta na czacie potem przenieslismy sie na gg z gg na skype przez 8 miesiecy widzielismy sie na kamerce rozmawialismy przez wiele godzin codziennie .az wreszcie nadeszlo spotkanie upragnione i porazka totalna .powiem tylko ze on był w tym czasie w UK a ja w Polsce dlatego tak dlugo czekalismy na to spotkanie.przeroslo nas wszystko real roznica wieku poglady ,zylismy utopia przz ten caly czas ,kreujac swoje wyidealizowane wizerunki ktore nie mialy zupelnie pokrycia w rzeczywistosci.