Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnancja

wasze wszystkie problemy by sie skonczyly, gdybyscie zerwali z tym forum!

Polecane posty

Gość magnancja

i zajeli sie wlasnymi sprawami! moze czas odejsc od kompa tak na rok czasu, od tego forum?

Gość magnancja
??? nie zazdroszcze ludziom problemow, dziwna opinia

Gość magnancja
aha, moderator usunal wpis wyzej, bardzo niemily zreszta dziekuje

Gość magnancja
skad tyle zlosci? ja naprawde mysle, ze drazenie na forum problemow jeszze bardziej pograza na pewno tak nie ulozycie sobie zycia

Gość gosiennnnka
masz racje autorko. to forum nie pomaga,tylko jeszcze bardziej doluje.nie wiem po co tu zaglądam :(

i co miał bym robić? Wpatrywać się w sufit? :D zresztą mnie bawi a nie dołuję :P a jak miałbym sobie ułożyć życie? Zaleźć dziewczynę, przyjaciół, pracę, kupić mieszkanie i samochód :classic_cool: to się nie uda :P

Gość magnancja
Powiem wam szczerze. Po rozstaniu zmoim facetem, znalazlam to forum. Bardzo pomagalo mi pisanie z dziewczynami, ktore to samo przeszly. To trwalo rok, nawet mialam staly nick. Po roku zauwazylam, ze stoje w martwym punkcie. Moj jedeyny temat to byly facet i tak naprawde rozpamietywanie jego zaszkodzilo mi:( Cos co juz dawno minelo, ja ciagle omawialam z forumowymi kolezankami a zycie toczylo sie dalej a ja tkwilam w przeszlosci. Nie ma sensu.

Gość magnancja
zlapalam sie na tym, ze wiele miesicy po rozstaniu ja wspominalam ciagle co razem z ex robilam, jak moge go odzyskac, opracowywalam rozne techniki az w koncu przerazilam sie , ze tkwie nadal w gownioe