Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pupeńka

Bylam na randce

Polecane posty

Gość Pupeńka

i nagle opadla mi bluzka a nie mialam stanika..a ten z ktorym sie spotkalam,wlasciwie po raz drugi, od razu zblizyl sie i zaczal ssac me sutki..lubie go ale to za wczesnie, wykorzystal sytuacje..teraz nie wiem czy sie z nim spotkac...

Gość Pupeńka
wiem...mam beznadziejny nick:O

Gość Pupeńka
Zwłaszcza, że ta randka odbyła się u mojej cioci na imieninach. Moja rodzina poczuła się dosyć niepewnie gdy on tak dossał się do tych sutków.

KTOS SIE PODSZYWA! wg mnie on sie zachowal jak napaleniec! ja sie poprawialam a on juz dolecial z ustami do sutki...:(

Gość 14 letni katolik z wołomina
Nie zapomnij pokazać spowiednikowi narzędzia grzechu.

To ty grzesznico go sprowokowłaś i powinnaś błagać Najwyższego o przebaczenie

Nie słuchaj tego Antychrysta wcielonego. Powinnaś się wstydzić ladacznico

Pruderia wśród kobiet to grzech główny. Ty katoliku z bidy. Lepiej bierz ewangelię i się ucz baranie.

To grzech wystawiać na wierzch swoje grzeszne ciało. Tak robią tylko ladacznice. jak można wystawiać cycki? Powinna się modlić i pościć. On też zgrzeszył, ale to ona go sprowokowała i to ona jest ladacznicą Babilońską.

Buraku prowokował szatan do zeżarcia jabłka. Zeżarła i sraczki dostała. Dobrze, że wynaleziono lewatywe, to resztki się wypłuczą. Cycki muszą mieć na wierzchu, bo tak je stworzył BÓG. A zakrycie cycków to popierdolony wymysł dziewczyny, po zeżarciu jabłka. Po kiego tyle żarła. A katoliku sie nie mądrzyj jak nie wiesz, bo żyjesz nie w zgodzie ze swoją religią. BÓG STWORZYŁ KOBIETĘ Z CYCKAMI ODSŁONIĘTYMI!!!!!!!!!!!!!!!!! no i tak ma być!!!!!

Ale kazał je zasłaniać zboczeńcy. nawet nie wiecie, że jesteście wszyscy opętani przez Złego. To on przez was przemawia i to on kazał jej odsłonić cycki

To ty jesteś zaplątany i opętany. Grzeszysz i nie wiesz o tym, że źle czynisz. I to nie było jabłko tylko owoc, ale nie powiedziano w Piśmie, jaki owoc. A ty grzeszniku i popleczniku Antychrysta nawet tego nie wiesz bo słuchasz faryzreuszy, którzy tak jak ty błądzą.

Gość łokurva