Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ljaa

Jak myślicie dlaczego niekóre osoby nie wierzą, że znajda partnera?

Polecane posty

pozostałe dwie to: używanie Mozilli :D i używanie, mniej więcej, poprawnego polskiego... tak chyba ma większość społeczeństwa :P więcej nie znalazłem... to chyba trochę mało...

a ja wygrałem życie ---->Kolejna dobra cecha to taka, ze potrafisz prowadzic dyskusje i twoje argumenty nie koncza sie na \"zamknij morde szmato\", jak to niektorzy na kafe prezentuja:D;)

summaries-----> spalony to jest ktos taki jak Ty i to nie za wyglad tylko za gledzenie, smecenie i dziwne przekoniania, ktore sa mocniej w Tobie zakorzenione i niezmienne jak komunistyczne idealy w Fidelu Castro:O :P

\"woje argumenty nie koncza sie na \"zamknij morde szmato\",\" może dlatego, że jakoś moja beznadziejność już dawno przestała mnie frustrować... ;) ale to i tak nie są cechy interesującej osoby tylko podstawy, jakiejś tam kultury 🖐️ z ciekawość :D co to znaczy Karandash? wygląda to na jakieś rosyjskie słowo ale jedyne co znalazłem w googlach. Szczerze to nie chciało mi się bardziej szukać :P Karandash to zespół hardcore/death metalowy ze Szwecji :D

summaries -----> Smiech na sali to Twoje interpretacje!!! Nie pisalam mu tyych jego zalet w kontekscie szukania dziewczyny, tylko ogolnie!! Po prostu dziwi mnie jak czlowiek, ktory sensownie cos pisze twierdzi,ze jest nudziarzem, itd. I to nie byly zadne komplementy, tlyko stwierdzenie faktow:O Zebys sie nie zapedzil w tych twoich domyslach to informuje Cie,ze nie podywam kolegi wygranego:D :classic_cool:

a ja wygrałem życie ------> Karandash to hip hopowy zespol rosyjski;) Nie ma to nic wspolnego z polskim hh;) a co do tego braku doswiadczenia to an pewno moze byc powod tego,ze nie widzisz siebie w zwiazku. Nie tyle braku doswiadczenia z dziewczynbami co brak doswiadczenia w zwyklych kontaktach miedzyludzkich

a ja wygrałem życie -----> kultura osobista tez jest zaleta;) Nawet nie wiazac tego z dziewczynami [ tu dla kolegi summaries wyjasnienie ];)

może i brak doświadczenia :O raczej na pewno 🖐️... albo mam taki charakter ;) nie ma doświadczeń -> więc nie ma umiejętności -> nie ma umiejętności -> i robimy kółeczko 🖐️ na polskim hip hopie znam się tak samo jak na rosyjskim :D zdecydowanie gustami bliżej mi do szwedów ;)

wygrany -----> i brak doswiadczen i charakter ;) ja tez mam troche \"zwichrowany\" charakter;) Zreszta podobno nie ma ludzi normalnych, wiec ...;) Kazdy na swoj sposob jest troche \"zjechany\".

Gość no i tak
ja z innej beczki: Karandash - co oznacza napis w Twojej stopce, bo wiem tylko, że "prawdziwy i ...." no właśnie jaki, Ołóweczku-Kredeczko??

Tylko, że większość mieści się w \"zdrowej normie\" 🖐️... niektórzy są za bardzo odchylenia i robi się problem... Jednak jest jakaś norma normalności (masło maślaności :))... co powinna umieć/zrobić/mieć (niepotrzebne skreślić) osoba w danym wieku. Jak w każdej dziedzinie jesteś 10 lat do tyłu to nie jest to lekkie \"zwichrowanie\" :O

Niska samoocena niektorych osob pozwala im wierzyc ze sa skazani na to by być sami a na nic sie zdadza przekonywania innych ze jest naczej :O

no i tak ------> Pewnie chodzi Ci o ten 2gi tytul, ale niestety Cie rozczaruje, bo nie pamietam;) Nie znam rosyjskiego, z wyjatkiem podstawowych zwrotow i kilku \"wulgarow\";) Z textami piosenek mecze moja znajoma, ktora niestety juz spi i nie moge jej dzie pomeczyc;)

Ramzes___ ------> Nie da sie. Niektorzy sa niereformowalni;) wygrany ------> Tez bylam zawsze przeokropna \"duuupa\" w wielu sprawach, czyli tam sie boje isc, tego nie zrobie,ale poszlam do pracy i trzeba bylo sobie radzic;) Dalam rade, daje nadal, a czym wiecej poznaje ludzi tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,ze nie bylo sie kogo bac;)

A jak się żyje z wiedzą, że przez x lat człowiek robił z siebie nie potrzebnie ostatnią ofiarę? Tak się ocknąć i stwierdzić, że powiedzmy pół życia było jednym wielkim wmówionym sobie kłamstwem :O brrrrrrr

wygrany ------> jak sie zyje? Swietnie:D naprawde;) Akurat u mnie nie bylo tak,ze robilam z siebie ofiare, tylko powiedzmy,ze zawsze ludzie wydawali mi sie tacy \"COOL\" i jak w koncu zobaczylam,ze sa tylko ludzmi, czasami mniej cool to poczulam sie lepiej:P;)

Gość idiotqa
w moim przypadku nie wierze ze kogos spotkam bo jestem zbyt narcystyczny. dobrze zarabiam, jestem przystojny, mam wlasne mieszkanie, nie pale, nie pije, mam sredniego ptaka i brak przedwczesnego wytrysku :P a mimo tego nie mialem dlugiego zwiazku juz od dawna. mam zbyt duze wymagania jesli chodzi o kobiety i wiem , ze juz nigdy nie spotkam takiej jaka by mi sie podobala. w oim wieku wszystkie takie juz sa zajete, a w mlodosci nie uganialem sie z nimi a powinienem. tak wiec zostaje mi szukac teraz najleprza z najgorszych jakie zostaly :/

ja bym powiedział, że ludzie w większości nie są tacy \"COOL\" ale po prostu normalni... też bym chciał spróbować... przynajmniej miałbym okazję do wyrobienia sobie zdania, czy normalność mi pasuje :D

a ja wygralem -----> wlasnie, sa NORMALNI;) Tez maja wady jak Ty i ja:P;) najgorsze sa poczatki, a pozniej jakos idzie. Nie mowie,ze nie stresuje sie w kontaktach z ludzmi, ale przynajmniej tego nie pokazuje;)

Ja juz znikam. Przyczynilam sie do skopania topiku. Autorze -wybacz;) 🌻:P wygrany ---> ;)

Gość słowo potuchy
Bo całe życie jestem sama i nikt nigdy nie zainteresował się mną bliżej, tak inaczej niż wyłącznie ze względu na ciało; ergo: nie jestem interesująca. A teraz jeszcze wróżba mnie utwierdza w tym przekonaniu, bo wyszło mi, że....ech, szkoda gadać. :( Smutno mi dzisiaj.

>idiotqa >>>> tak wiec zostaje mi szukac teraz najlepsza z najgorszych jakie zostaly :/ dosadne ale szczere jak rozumiem..Moze zweryfikuj swoje wymagania bo to co wymienileś to troche malo ... moze Twoja zarozumialosc jest zbyt duza ;) a kobiety tego nie lubią tak wiec wierze tobie na dluzszy związek masz male szanse

no mają wady jak ja... ale mają też zalety 🖐️ no przynajmniej więcej niż 3 :P 🖐️ Nie ma co robić sobie wyrzutów z powodu tematu. On z założenia był skazany na porażkę :P... znaczy na rozmycie pierwotnych założeń... musiała zostać opanowany przez grupę \"nie miałem nigdy dziewczyny. Nikt mnie nie chce\" :D