Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie z nową dziewczyną

Pomóżcie z nową dziewczyną Bardzo mi na niej zależy!

Polecane posty

Witam! Poznałem dzisiaj w szkole na studiach pewna dziewczyne Bardzo mi sie spodobała gdy mielismy jakies 2 tygodnie temu zajęcia angielskiego (tryb zaoczny) Dzisiaj rano na angielskim siedziała kolo mnie Później też koło mnie i dużo gadaliśmy i coś mnie wzieło i bardzo mi sie spodobała Chcialem jej numer tel kom i mi podala Gdy rozmawiala ze mną to czesto wyciągała tel kom i pisała chyba smsy nie wiem do kogo! nie wiem czy ma chlopaka! Bardzo mi sie spodobala! Teraz jestem w domku i myśle cały czas o niej! Puściłem jej sygnal i odpuściła ale nic poza tym! Co o tym myslicie co teraz z tym zrobić??? Raczej nie spotkamy sie na angielskim bo niedlugo koniec roku! Za wszystkie porady z góry dziekx!

Gość tlumaczenie...
moze napisz do niej smsa :) ze milo sie tobie z nia rozmawialo i mozesz zaproponowac spotkanie (jakas kawke)

Gość traduction ma rację
:):)

napisz jej co tamsłychac u mojej ulubionej kolezanki z angielskiego =) ja bym na to poleciała hehe

napisąlem : hej co tam u ciebie? jak sie czujesz po szkole? i napisalem kiedy mamy pewne zaliczenie i na koncu Pozdrawiam :) narazie nic nie odpisuje

nic nie odpisala :( co o tym myslec???

Co o tym myslec: 1. nie ma kasy na koncie 2. olala Cie 3.zapomniala odpisac (zdarza mi sie tez czasami:O starosc nie radosc:P;))

Gość albo nie nosi
komorki przy sobie ;)

Odpisala dzisiaj: Hej! to super to jakos sie zgadamy na ten najbliższy termin ok. POZDRAWIAM I ŻYCZE MILEGO DNIA! Jesli chodzi o termin to termin pewnego egzaminu ustnego! Nic nie odpisalem! Pozniej puscilem zwarke ale juz nie odpuscila! Co teraz robić? Egzamin 11.06!

nie każdy krok! po co sie wypowiadasz jak nic nie wnosisz do tematu? troche autokrytyki i zastanowienia :P Dobre rady zawsze sie przydają!

Gość o matko jedyna
przecież możesz spytać czy nie poszłaby na lody, bo wiesz gdzie robią pyszne, albo na spacer, bo pogoda się poprawia, albo na kawę bo chciałbyś jeszcze trochę pogadać a nie czekać do spotkania na egzaminie... i takie tam inne. Ty student jesteś i nie wiesz jak do dziewczyny zagadać? Hmm

moze jest niezsmiały i nie chce zrobic nieswiadomie czegoś co by ja wystraszyło:P

eniris masz racje! nieśmiały i nie chce tego popsuć! ona nie mieszka u mnie w miescie wiec jak mam ja zaprosic? nawet nie wiem czy kogos ma? zreszta poczekam do egzaminu i po egzaminie moze cos zaproponuje! Macie jakies inne propozyce???

Gość 32423423
zrob jej egzamin z francuzaa

Gość your red rose
o matko jedyna dobrze mówi:) zaproś ją najlepiej na spacer i lody lub kawkę:) I nie czekaj do egzaminu, szkoda czasu;)

32423423 - bardzo smieszne! widze ze co niektórzy sobie zarty zaczynaja robic! a mi naprawde zalezy zeby tego nie popsuc!

łatwo mowic zapros! ale jak smsem? zadzownic? ja jej wogole nie widuje! a jesli kogos ma???

Gość your red rose
Najpierw napisz sms cos tam cos tam. A potem zadzwoń w nawiązaniu do sms i zaproś tam i ówdzie. Na łikend na pewno ma czas:)

a jesli kogos ma? jesli odmowi? glupio mi bedzie sie z nia widziec :(

przemyslalem to i zrobie tak ze po tym egzaminie zaproponue jakas kawe lub cos! co wy na to? wtedy z nia porozmawiam i jesli sie odwaze to powiem co czuje! ale to jest dziwna sprawa bo tak nagle sie zakochalem i tak bardzo mi zalezy :)

Gość heh ja cos doradze
wiec tak zaproponowanie spotkania bardzo dobra decyzjia ale co ty chcesz jej powiedziec ze co ze ja kochasz;/ to bedzie moim zdaniem ost wasze spotakanie:) ale wiesz nie jestem kobieta wiec moge sie mylic:)

Na to co czujesz wybierz jakąs scenerie.. drzewka,moze wieczorem jak szumią drzewa..tak romantycznie:) albo przy swieczkach.. byscie razem ten moment pamietali:) I nie bj sie nie ucieknie, bedziesz mial setki spotkan z nią, bo.. sie kochacie:) zaczynaj od tej kawki:) a potem siupp :);) dalej

Gość psikpsiktrekee
nie! co wy mu radzicie!czy naparwde nie widzicie ze dziewczyna ma kogos? ja od razu tk zauwazylam! nie rob teraz nic bo potem bedzie ci glupio pzred nia.spokojnie,jescze macie cale iles tam lat studoiw.nie ma sie co speiszyc,moze najpeirw wypytaj kogos o nia.ja wim jedno.w milosci nie ma sie co spieszyc bo potem sie zaluje

Gość stara szkoła
Cholera, jestes facetem..? "Poradźcie, oh powiedzcie co mam zrobic..." Nie, no, jeśli faceci nie wiedzą co robić w takich wypadkach to współczuję kobietom.