Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

Gość sskakaka
Działka też niezła. Ja kombinuje, jaki by tu sport sobie wynaleźć, co go można uprawiać samemu. Bo przede mną wakacje, dużo czasu wolnego, a repertuar pobliskiego fitness clubu znam już na wylot.:) Ja to mam lat duuuuużo.

27, żadna tajemnica;) sskakaka dałaś mi do myślenia. Akurat mam przełomowy moment życia chyba skorzystam z Twojego doświadczenia;)

Gość stara panna x
sskakaka rany, jesteś moją pokrewną duszą, wydaję na siebie masę pieniedzy, połowy z zakupowanych rzeczy nie potrzebuję, też robię kolejne studia, też muszę być najlepsza, zgrabna i ładna, tylko ćwiczyć mi się nie chce :-O no i kręciło się koło mnie trochę więcej panów, ale co z tego skoro skończyłyśmy podobnie :-D

Gość sskakaka
Starzy kawalerowie są do odstrzału, mają analogiczne problemy społeczno-przystosowawcze. Niestety, odpowiednio zsocjalizowani są faceci przechodzeni z przyległościami w postaci byłej, dzieci etc. A to nie dla mnie. Ja jestem za free spirit żeby się w coś takiego wkopywać.

uuu, starych kawalerów to ja przerobiłam ze 3 w różnych okresach życia... :D🖐️ opuncjo nie przejmuj się - nauczycielki często trafiają na idiotów..:o , miej to na uwadze.... sskakaka co do sportu to polecam rolki - wyczaj jakieś dzieci, żeby Cię nauczyly jezdzić (sama wymyśliłam ten sposób, żeby uniknąć ostatecznej kompromitacji) a potem ...fruuuu;)

Gość sskakaka
Wow, no miło mi że mam pokrewne dusze, bo generalnie wydaje mi się, ze moja singlowatość i pojedyczność jest na skale kosmiczną.:)

tak. opieka nie nad swoimi dziećmi? zresztą patrząc na moje dzieciaki ze szkoły szczerze zastanawiam się czy bycie matką jest takim cudem?

rolki dobry patent. Gdzieś na strychu powinnam mieć jeszcze z lat młodzieńczych zakurzoną parę,ale pewnie za małe, bo stopy to mi rosną do dzisiaj.

ja tam się nad niczym nie zastanawiam, bo wyglądam na 15lat i kiedyś na koloniach poszłam na dyskotekę z moimi podopiecznymi, które w sprawach damsko-męskich to były chyba bardziej zaawansowane niż ja wtedy :o, choć to one miały po 15 ...potem miałam przechlapane u dyra, ale co tam...:D🖐️

Gość stara panna x
sskakaka no ja też myślałam, ze jestem jakimś wybrykiem natury... very free spirit i jeszcze nieco eccentric :-) też mam duuużo lat i nie zdziwiłabym się gdyby się okazało, że urodziłyśmy się pod podobną gwiazdą ;-)

Gość sskakaka
Noooo... ja też uczę, ale nie jestem nauczycielem (hle, hle). Jestem lektorem i pracuje dla biznesu, głownie. Wersja poprawiająca ego (autoironia). Jakby co to mam jeszcze doktorat. A teraz dziergam licencjat z języka ktorego i tak szcześliwie uczę od wielu lat. No i w ogóle mnie wszyscy kochają, jestem (mam nadzieję) zaprzeczeniem steretotypu zryzliwego belfra (nie no w liceum to też jakis poł etacic trzeba, co by nie walić 800 zł Zusu. No więc takie powierzchowne relacje z ludzmi mam świetne. Tyle że wieczorem wracam do pustego domu. A weekendy też pizamkowe, a jakże. I raczej truuudno mnie zmusić do zrzucenia tejże i wyjscia gdzieś.

Gość stara panna x
co to jest antyradio?

Gość Mini_Mini22
hej koala misiu czy to ty masz ten odcisk na palcu?

Gość sskakaka
No ja też potrafię dawać się wyciągać na gadki o programach na MTV, które oglądam, a jakże. Z dziewczynami wymieniami się uwagami o ciuchach i sklepach, tudzież oglądamy sobie kolczyki. Generalnie z młodzieżą mam dooobry kontakt.:)

Gość sskakaka
No nie, jak to miło się przekonać, że istnieją jeszcze osobnicy (osobniczki) naszego gatunku.:):)

Gość stara panna x
ja też mam wspólny język z młodzieżą, co za zbieg okoliczności ciągle mi opowiadają o jakichś ciekawostakch z życia gwiazd itepe

sskakaka-->tak, ten topik to nasz mały rezerwat...;):P a w realu nadal będziemy się maskować...:D

Gość Mini_Mini22
hehe to dobrze zapamietalam a moj odcisk rosnie w sile :( mam wuja kawalera 35 lat i obiecalam znalezc mu zone, nie chcecie go?

Gość stara panna x
hm... trzeba będzie poszukać tej stacji w sieci, bo to nie moje okolice

to może zróbmy tu jakiś bank wymiany co? :D Ja też mam do odstąpienia kawalera, ale ma już z 50lat :D