Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

Gość pyzia syzia
robię sobie kanapki z kremem czekoladowym zagryzma parówką a potem płaczę z wyrzutów sumienia:(

Gość lusjakika
widzę coraz większą wspólnotę duchowo-mentalną :-D masy bielizny (nie mam pojęcia ile) jakieś 70 par butów 30 torebek (oczywiście nie wiem ile dokładnie) nienawidzę papierosów, prawie wcale nie piję samotność rzadko mi przeszkadza chyba jestem egocentryczna dość :-O

Astra, to błąd, zaiste. Zależy zresztą jakie masz ubezpieczenie.

Gość pokićkana
Obsesyjnie myślę o tym, że świetny facet "przelatuje" mnie w hotelowym pokoju.....tak mnie chędorzy ze hej.......nic mu nie musze mówić a i on nie za bardzo mnie słucha.......... A teraz mam kiedy chcę faceta który ciągle sie mnie pyta czy tak, a może tak mi odpowiada................błeeee

Gość pyzia syzia
ahahahah- ja też skończyłam filologię polską- na uniwerku:D

opuncja, znaczy jakiego jezyka ich uczysz? tego literackiego czy obecnego ojczystego? spox, tx i szczaleczka :):):) ja nosze w torebce mlotek i 7 szminek :) Dodam, ze ust nie maluje bo mam bardzo waskie wargi - jak kazda stara panna :)

No wiesz opuncja, teraz będzie lekko łatwo i przyjemnie bez tych dziwaków-cudaków anty-Polaków, Gomborowicza, Witkacego (i tak go dawno wywalili z programu podstawowego), Grudzińskiego co więcej.

Gość pyzia syzia
ja byłam chędożona w swoim życiu tylko raz- ale za to jak:D Chędożenie pierwszoligowe;D dO DZIŚ mam ciarki:D

Gość pyzia syzia
a ja mam w torebce korkociąg:D

Gość pyzia syzia
82'

Pokićkana, ja nie wiem, czy nimfomania to dobra kwalifikacja do tego klubu (wężykiem, wężykiem). Jak dla mnie seks to przereklamowana sprawa. Myślę o tym tak w porywach raz na tydzień. :)

Gość pokićkana
pysia może podaj jakieś namiary ............chłop z jajami .taki testosteron buchajacy by sie przydał..................przepraszam za ostentacyjność ale takie mam dziwactwo

Gość lusjakika
piję dużo za dużo kawy, jak to zmienić?

ja ostatnio miałam bardzo nieładne/brudne myśli, ale nie wiem czy chcecie usłyszeć ów historię. jest zapowiadam wam bracia moi, bardzo hmmm brak jej estetyki :)

Gość pokićkana
ja nie chcę namiętnie, ciągle ale żyby ise przytrafiła taka orgietka jeszcze w tym życiu....ok już przestają o tym pisać

No to ja też polonistyka.:) Nawet doktorat mi się przydarzył po drodze. Ale i tak w efekcie uczę biznes-ludzi języka angielskiego. No i od czasu do czasu młodzież Mickiewicza w obrazkach również. (dzisiaj to się już nawet ściąg nie czyta)

Gość lusjakika
chędożyć o my... :-D nie wiedziałam, że w moim ojczystym języku jest taki czasowinik :-D

Gość pyzia syzia
Jezuuu- Filologia polska to wylęgarnia starych pann:( Jak się zaczernić?

Gość lusjakika
opuncja, dawaj tę historię!

Ja szczerze mówiąc nie jestem kolekcjonerem, znaczy wywalam rzeczy chętnie. Ale mam dzikie ilości rzeczy, których używam, głównie kosmetyków, kolczyków, ciuchów. No i lekarstw. A co za tym idzie dolegliwości.:(

kawy nie rzucaj nagle - ja pijac 9-10 mega mocnych dziennie skonczylam z tym z dnia na dzien i wyladowalam w szpitalu, przy czym lekarze kreslili sobie znaczaco kolko na czole :)

kawy nie rzucaj nagle - ja pijac 9-10 mega mocnych dziennie skonczylam z tym z dnia na dzien i wyladowalam w szpitalu, przy czym lekarze kreslili sobie znaczaco kolko na czole :)

Nie no, studia były fajne. Ale już wtedy miałam poczucie, że one nieco... hm.. alienują? Np wyrabiają archaiczny zwyczaj stawiania przecinków.:)

ja do tej pory omijam gabinety kosmetyczne, które umożliwiają przekłuwanie uszu. Boję się. :) a te kolczyki takie błyszczące, fajne są.

jakby co to ja techniczna jestem, inzynier ze mnie, doktorat w drodze :)