Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

znowu nie dziala :( to ja juz nie iwem :( popracuje jutro nad tym, teraz jem chipsy :) Z Wisnia oczywiscie.

nie bałdzo... ale spoko, uda Ci się :) Ja niestety muszę spadać, jutro ciężki dzionek, ale oczywiście sie odezwe. Miłych snów wszystkim życze :) 👋

Szylkret to jest masa ze skorupy żółwia, więc kociaki tak określane są takie siemieniate, wszystkie kolory na raz, taki melanż. ja się też będę już żegnać na dzisiaj. Papa drigie sisters. :) :)

to ja moge zaspiewac :) dla odmiany: \"aaaaa, aaaa, byly sobie kotki dwa, aaaa, aaaa, szaro-bure, szaro-bure obydwaaaa \":) zeby ak monotematycznie nie bylo :) dobranoc :)

Aż wrzuciłam do googla. Siemieniate bywają kury i różne gatunki ptactwa. Nakrapiane, w cętki - coś w tym stylu.:)

no dobra: \"aaaaa, aaaa, byly sobie kotki dwa, aaaa, aaaa, siemienate, siemieniate obydwaaaa \" :) Milych snow :)

No ja też jestem, ale zdecydowanie coś ostatnio nie mogę patrzeć w ekran. Piekące oczy, migrenka, te sprawy. A powinnam wydziergolić jeszcze jedno wypracowanko. Najgorsze jest to że nie wiem tak do końca ile mam ich oddać, więc nie mam też motywacji.

Właśnie zorientowałam się, jak mało czasu zostało mi do egzaminu licencjackiego, naprawdę nie wiem, jak ja wyrobię, a jeszcze po drodze ubrałam się w bycie egazminatorem LCCI, kilka popołudni nie moich, no ale ja nie mogę/nie potrafię odmawiać pracy, zwłaszcza jak to jest coś naprawdę wartościowego, co może mi później pomóc w znalezieniu pracy. Ja mam około 40 h zajęć tygodniowo, plus piątek-sobota na studiach. Przez studia nie zwolniłam ani na jotę. Śmieszy mnie czasami postawa koleżanek na studiach, które mają kilka godzin tygodniowo i nie wyrabiają z nauką. Ja woże z sobą notatki i uczę się jak słuchacze nie przychodzą albo spóźniają się na zającia, a jak mi coś spadnie, to parkuje w cieniu i haftuję kolejne wypracowanko. Siedzenie przy maturach też było dobre do uczenia się. No ale teraz to się łamię, czy zrobiłam dobrze wkopując się w to LCCI tuż przed licencjatem. :(

sskaka, świadomość ilości do oddania nie jest żadną motywacją, wierz mi :( kup sobie kropelki ze świetlika i ustaw lampę tak, by ekran nie był jedyną jasną plamą na ciemnym tle. Może pomoże :)

Gość a ja nie wiem czy sie moge tak
nazywać nie czuje sie staro,mam 27 lat,wygladam na 22 jestem jeszcze panna ale nie sadze,by to trwalo dlugo;) mam czarnego kota oczywiscie,zostal ze mna kiedy wyrzucilam po 6 latach pewnego mola z mojego zycia;) zawsze musze jesc musli na sniadanie zawsze musze pic rano kawe z jednego kubka i sok pomaranczowy chocby sie walilo i palilo nie wycieram sie po kapaniu kolekcjonuje kosmetyki zbieram szale,pasminy i perfumy zawsze chodze boso ;)

no i wciąż jestem dziewicą ;)

ale wy tu macie super topic dziewczyny :) pozdrawiam 🖐️

marny podszyw podszywaczu nałogowo tez kupuje kadzidła i swiece zapachowe

ZiZi, w Krakowie od kilku miesiecy nigdzie i za zadne pieniadze nie mozna nabyc droga kupna swietlikowych kropelek :( Przynajmniej jeszcze w zeszlym tygodniu tak bylo. Nowa nasza Pomaranczko, zaczernij sie i zostan jesli serce Ci podpowiada ze z nami bedzie lepiej niz bez nas :) Szkola mnie dzisiaj na potege, jezyk przysechl mi do podniebienia wiec tylko szybka kawa, Wy i lece dalej :)

Sskaka, co to jest LCCI? i w ogóle ciekawe jak z Tobą zodiakalnie, mi przydałaby się taka dobra organizacja, kiedyś też non stop coś robiłam, ale te czasy to już przeszłośc, teraz mam jednak napady lenistwa i bardzo je lubię, chociaż potem żałuję, że nie wykorzystałam tego czasu bardziej sensownie

Pozdrowienia dla wszystkich członkiń;) PS. Droga MisiuKoala zapewniam Cię, że nie szukam tutaj dziewic, ani nikogo innego. Chciałem tylko troche pożartować, ale chyba zostało to źle odebrane. Miłego wieczoru.

no hej, spędziłam dzisiaj parę godzin u koleżnaki, podczas, gdy jej kot polował na me rajstopy, ale ich nie zmógł, bo był jeden, a trzy babki mych rajstop broniły :) Referat zaliczony, jakoś poszło ;) A co u Was??

Gość to ja tez ja tez
ja dziwactw nie mam ale spie z krowa, owca i szczurem tzn maskotkiami:)

Johny, sloneczko nasze :) dziewczeta, czy Wam tez sie tak koszmarnie chce dzis spac? Ja ledwo zyje normalnie :( Chyba zrobie cos ekstremalmego i pojde spac o 21: 30 :)