Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i tak

Gdy śni ci się ogromna

Polecane posty

Gość no i tak

czerwono-złota krowa pasąca się nocą na wzgórzu z wielkim księżycem na niebie, ten księżyc ją tak złoci nabłyszcza, że ją wyraźnie widać pomimo ciemności. To co to znaczy???????? Strasznie mnie to dzisiaj męczy cały dzień. Wciaż ją widzę, tę krowę.....

Gość no i tak
Nikt nie wie??? Tyle wróżek się tu zawsze kręci, tylu jasnowidzów.

Gość no i tak
a gdy śni mi sie ogromna żylasta knaga męska to znaczy , że to sen erotyczny?

Gość no i tak
nie podszywać się!! Tylko o krowę pytam, resztę to już ktoś inny chce wiedzieć. :O

Gość to znaczy
że jesteś w ciąży.

Gość no i tak
Nie żartuj!!! Musiałabym być wiatropylna albo musiałby to być cud taki jak przeszło 2000 lat temu. :O

Gość no i tak
pomocy wciąż jeszcze!!

Wg. mojego sennika: Widziec krowe znaczy uzyteczne, spokojne zycie,pogodna milosc, dobre dzieci, wygody zyciowe i dostatek. Sen o ksiezycu oznacza radosc i powodzenie w milosci. Snic,ze ksiezyc jest w nowiu, jet pomyslna oznaka dla przemyslowca i rolnika, jak rowniez i dla zakochanych. Pelnia ksiezyca oznacza malzenstwo. Ksiezyc jasno swiecacy - szczescie, a dla zakochanych bliskie wesele. Ksiezyc zamglony - spor milosny.

mi sie kiedys snila krowa wiszaca na takiej uprzezy do wspinaczki za oknem bloku, na 4 pietrze:P nie byla zlota, zwykla taka bialo-czrna:P i kazdy ja dokarmial... jak sprawdzilam w senniku co to znaczy to okazalo sie ze to jakies macierzynskie i kobiece aspekty mojego zycia...tzn ze ta krowa to symbolizuje:)

Gość no i tak
Dzięki. Troche to nie pasuje do mojej obecnej sytuacji życiowej, ale może.... I wiecie, piękna ta krowa była. Taka błyszcząca na złoto, czerwona, pasła się tak spokojnie. :D