Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmajkaa

ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość mmajkaa

Witam! Rozpoczynam dopiero współżycie, niestety za każdym razem czuje duży ból, były moze dopiero 4 próby,ale zawsze boli...czy ktoś ma takie doświadczenia,czy to minie z czasem.proszę o opinie

Gość zakochana madchen
hey :) ja uprawiam seks niecaly rok a bol i tak czasami wystepuje:) wiesz zalezy jeszcze o jakim bolu napisalas:) mnie caly czas boli prawy jajnik:( no ale nic nie moge na to poradzic:( ale za to przez ten jajnik czuje takie uderzenia goraca i zimna wiec jest luzik :D:Dchcialam jeszcze dodac ze ze swoim chlopakiem widuje sie tylko w weekendy wiec jakby nie patrzec tylko wtedy mozemy :( i moze boli mnie tez dlatego ze bardzo uwielbiam na ostro:) i juz po wszystkim prawie chodzic nie moge tak boli:(

Gość mmajkaa
dzięki za odpowiedz,mnie jajniki nie bolą,mam takie wrażenie jakbym ciagle byłą dziewicą...nie wiem,doła można złapać przez to, mam nadzieje mi to minie

Ja tak nie miałam. :O A może sprawdź wibratorem, czy na pewno już nie masz resztek błony?:O Albo przy okazji najbliższych badań ginekologicznych zgłoś problem lekarzowi?

Gość mmajkaa
no bez porady lekarza sie chyba nie obędzie...moze to na tle psychologicznym.nie wiem stosuje tampony i nie ma bólu a kochajac sie ból sie pojawia,wmaiwam se cąły czas ze dopiero zaczynam....

Gość mmajkaa
noo chyba myśle....,ale zeby to miało aż taki wpływ?staram się rozlużnić ale ból i tak mnie paraliżuje

Gość Jak ćwiczyć
Ja też tak miałam, ale to dlatego, że jak miałam pierwszy raz, to mnie bardzo bolało. Po tym troszke się zraziłam, bałam się bólu, ale próbowałam się rozluźnić. Nie mniej na początku było bardzo ciezko. Potem było już lepiej. Spróbowałam sama sobie wsadzić członka na pozycji na jeżdzca. Starałam się rozluźnić i pomału go włożyć. Jak mi się to udało, to już było ok. Mój partner starał się być bardzo delikatny. Jak już wszedł to od razu się rozluźniałam i było ok. Także z czasem będzie coraz lepiej, musisz tylko pozbyć się bariery psychicznej i się wyluzować.

Gość co ma tampon do penisa
??? chyba jest różnica w rozmiarze nie? tampon włożyć nie problem, penisa czasem tak