Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

CZY KTOS MA ROOLON Z GARNIERA NA CELLUIT

Polecane posty

Gość justynkie 2
akurat-to jest bzdura-jak chcesz to sprobuja ale ja dostalam w ubieglym roku dwa opakowania tego cudu i zuzylam je systematycznie-i poza dobrze nawilzona skora dupa

ja też mam faktycznie jakoś efektów nie widze a po domowym pellingu z kawy niemal od razu

Gość ćwiczyć
i racjonalnie się odżywiać jest tysiąc topiców na których dziewczyny pytają co robić by mieć zgrabne uda, jędrne pośladki itp to zaczyna być nudne, czekacie na jakieś rewelacje ? liczycie na to że ktoś napisze, że jest balsam, którym się posmarujecie raz na tydzień i w udach zejdzie 15 cm ? jedyne co jest skuteczne na kształtowanie nóg to rozmaite ćwiczenia, i do tego robione regularnie przez przynajmniej kilka miesięcy....niestety nogi ładnie kształtuje bieganie, pływanie, taniec, rolki, jazda na rowerze, łyżwach, od siedzenia przed kompem nogi ładniejsze się nie staną... przestałam wierzyć w cuda na celulit i kremy wyszczuplające, kupiłam rolki i od 4 dni codziennie jeżdżę godzinkę, mam też rower i dla odmiany w weekendy pojeżdżę na rowerku, mam zamiar to kontynuować, bo najtrudniej raz się zmobilizować ale jak się wejdzie w ciąg to staje się nałogiem a do tego poprawia nastrój i ma się satysfakcję z aktywnego trybu życia i dbania o siebie

Gość upupup0
co z tym kawowym? sama chcialam sprobowac:) kobietki jak wiecie to piszcie:*

Gość klikklikklikklikklikklikk
fusy z kawy+ cynamon+ jakis balsam do nadania konsystencji, chcoiaz ja tego ostataniego nie dodaje, tylko dolewam trohe wody jak jest za suche, bo moim zdaniem balsam oslabia dzialaci peelingu i te fusy mniej szrouja;)