Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agivp

najpiekniejsze słowa....

Polecane posty

Gość agivp

dziewczyny czy wasi mezczyzni mowia wam jakies piekne slowa, ze az sie wzruszacie? Moj mezczyzna z natury jest oszczedny w moieniu mi jakis komplementów - taki juz typ. Ale jak juz cos powie to naprawsde od serca. kiedy mowi ze mnie Kocha- to wiem ze nie rzuca słow na wiatr. a wczoraj mi powiedzial "Ze Bardzo mnie Kocha i jestem sensem jego zycia" to bylo piekne

Gość posiadaczka xxl
a mnie wczoraj kazał podać sobie piwo i powiedział że mam sie cieszyć że nie dostałam w morde za te powolne ruchy. i faktycznie sie cieszyłam :-)

mnie by ucieszyło jak by powiedział... idz kobieto droga wolna nie bede cie juz trzymał...:) i jeszcze gdyby sprawiedliwie sie ze mną majątkiem podzielił....

ja raz zadzwoniłam do mojego a on mówi: właśnie o tobie myslałem a ja ucieszona: o, a co myślałeś? on: żebys kupiła kefir :O

Gość dareczka
A moj facet mowi ze jestem jego misiem in ze bardzo mnie kocha:) :* PS. Kocham cie

Gość pisdka
a mój mówi że podobał mu sie nasz wczorajszy sex .. i że lubi lizac moją cipcie .. i mnie kocha (wtedy włożył mi reke w majtki i przytulił)