Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lonaa

ginekolog w wawie

Polecane posty

znacie jakas przychodnie w warszawie publiczna gdzie nie czeka sie dlugo na wizyte i jest jakas mila ta ginekolog?

Gość oli759
wlasnie mi tez by sie przydalo!! zna ktos??

nie kobieta ale facet, naprawdę wam polecam.. salam salti ul. targowa 80/82 lok. 29 (wygodny dojazd, koło dworca wileńskiego) ma podpisaną umowę z nfz godziny przyjmowania: poniedziałek i piątek 8.00-12.00, wtorek i czwartek 15.00-19.00, środa 13.00-16.00 Nr telefonu: 619 18 06 Czas oczekiwania na wizytę: około tygodnia, ale zdarzyło mi się też, że przyjął mnie następnego dnia na wizycie bezpłatne usg, używa plastikowych wzierników jest bardzo miły, grzeczny i rozmowny, do tego dowcipny, rozładowuje stres. tłumaczy co robi, objaśnia usg (bez moich pytań \"a co to jest\", sam zaczął wskazując na usg \"a tu ma pani jajnik, bardzo fajny\" ;) jest sprawdzony. tu jest jego strona, http://www.usg4d.pl/ - wygląda jakby przyjmował prywatnie, ale podpisał też umowę z nfz.

ech szukalam panstwowo nie odplatnie;/ a on chce 80 zeta..;/

ech. mówię że strona wygląda jakby był prywatny. ale ma umowę z nfz i możesz do niego iść bezpłatnie.

to ja nie wiem, jak to możliwe. ja do niego chodzę bezpłatnie, byłam już na 2 wizytach, jutro też do niego idę. ani razu nie zapłaciłam. dziwne to.