Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolinus84

co o tym myslicie??

Polecane posty

witam was wszystkie...mam nadzieje ze ktos odpowie na moj post...otorz chodzi o ciaze albo zmaiany hormonalne...kochalam sie z facetem(stosunek przerywany-nie skonczyl we mnie) w marcu dokladnie 28,29...okres mialam 18 marca....pozniej wystapil normalnie 21kwietnia..trwal 5 dni...nie byly to plamienia...teraz w maju mialam problem...okres spoznia mi sie dokladnie 2tyg...bralam tabletki bio cla przez 2tyg i schudlam ok 2.5kg...odstawilam je jak zaczal spozniac mi sie okres...ale nadal nic...czy mogalabym byc w ciazy..???dodam ze nie mam jakichs objawow-czuje sie jak na okres..bola mnie piersi i brzuch...prosze czy ktos moze mi odpowiedziec na ten post...z gory bardzo dziekuje...a co do tych tabletek bio to wyczytalam na jakims poscie ze moga opozniac okres ale nie wiem czy to prawda...pozdrawiam

Gość dioklecja
heh, tez myslalam, ze jestem w ciazy. poprzedni okres to byly tylko plamienia, teraz spoznial mi sie 24 dni, w miedzyczasie schudlam 3 kg. ale wszystko jest ok. proponuje zrobic test

Gość milka30
Jestem w 5 tc i tez zanim sie dowiedzialam ze jestem w ciazy,bolal mnie brzuch(jak przed okresem) i piersi :)

kupilam test ale boje sie go zrobic....a dlaczego spoznial ci sie az 24dni???to dlatego ze schudlas??

Gość tak się wam tylko wydaje
no tak, mnie spóźnił się o 13 dni, a później się dowiedziałam, że jednak nie jestem w ciąży. Bo byłam wcześniej bardzo narażona na stresy i tyle. Wszystko może opóźnić miesiączkę. Nawet wakacje, wyjazd, zmiana klimatu, a już szczególnie zmiana wagi.

zastanawia mnie tylko to ze ostatnio mialam normalny okres...wiec sama juz niewiem..czytalam mnostwo artykulow na ten temat i okres normalny nie wystepuje w czasie ciazy tylko plamienia...i trwa krocej...ehh zwariowac mozna...

no i w marcu bylam w polsce(mieszkam w irlandii)wiec zmiana klimatu tez moze miala wplyw na to..juz sie chyba nigdy nie bede odchudzac....

i zamartwiam sie bardzo..tymbardziej ze juz z tym facetem nie jestem...wiem ze to tez ma wplyw na to wszystko...ale nie potrafie nie myslec o tym;(