Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża mamuśka

czy bolał was jajnik w pierwszych tyg. ciąży?

Polecane posty

Gość świeża mamuśka

Gość świeża mamuśka
mnie boli po lewej stronie do lekarza idę na dniach (to 2-3 tydzień) ale chce się ociupinę uspokoić

no mnie bolał dosc dlugo i na dodatek lekko plamilam ale to wszystko moze byc normą we wczesnej ciazy dodał ze cała ciaza przebiegła bezproblemowo i urodzilam zdrowego chłopaczka

Gość świeża mamuśka
dzięki za pocieszenie, bo zastanawiałam się czy wszystko ok. rozumiem, że może boleć brzuch (tak okresowo) ale jajnik (tak miejscowo) troszkę mnie wystraszył

w sumie takie objawy u kazdego mogą ozaczac cos innego ale zapewne u ciebie wszystkop jest w porzadku a co do jajnika to pomagaly mi cieple oklady (nie za gorące) i wygrzewanie sie pod kocykiem

Gość świeża mamuśka
dzięki :)

mnie bolały jak cholera w obydwu ciążach, moją mamę też i moją koleżankę. Po jakichś 2 tyg przeszło bez śladu. Ponoc to częsty objaw ciąży.

Gość Somm
=) Miałam to samo, bolał mnie na początku jajnik po jednej stronie, czasami bardzo. Bałam się wymyślałam, a okazało się wszystko normalką. Tak to bywa na początku. Mi po jakiś 2 tyg przeszło. Podobno to ciałko żółte które wędruje... Nic się nie martw głowa do góry =)