Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANA40

POMOCY! Mój mąż szuka innej kobiety.

Polecane posty

Gość ZAŁAMANA40

Potrzebuję pomocy. Odkrywałam całkiem przypadkiem że mój mąż po 15 latach (dwoje dzieci) szuka pocieszycielki. Nawiązał kontakt mailowy z młodą, atrakcyjną kobietą (to wiem od niego). Nie wiem jak zajkończyć tę znajomość zanim dojdzie do zdrady. Kobieta wciąż do niego pisze sprośne maile pomono że mój mąż chce zakończyć tę znajomość. Dodam tylko że znają się ze względu na wpólną pracę jako wykonywali. Pomocy!!!! Czekam na dobre rady.

Gość Reumatoidalne zapalenie stawów
Reumatoidalne zapalenie stawów Zadbaj o siebie i daj mu do zrozumienia ze za toba tez faceci lataja bo dojdzie do zdrady musisz tak zrobic to najlepszy sposob na konkuretke w tym mlodsza

Gość sorrki za moj nick
sorrri za moj nick

trudno mi cokolwiek doradzić w tej sytuacji... wiem,że boli... przeżyłam podobną sytuację... poważnie rozmawialiśmy na ten temat...niby było ok,ale nie potrafiłam zapomnieć...nie potrafiłam zaufać... non stop zastanawiałam się czy znowu z nią nie koresponduje... czy nie przysyła Mu nagich zdjęć...jestem atrakcyjną kobietą,ale straciłam poczucie własnej wartości... nie chciałam być tą drugą w żaden sposób...rozstaliśmy się...Twój mąż próbuje zakończyć??? to ciekawe: pytanie tylko dlaczego zaczął???

Gość x latka
ZALAMANA, pamietaj, ze zadna kobieta nie przystawia facetowi spluwy do skroni i nie mowi mu, ze albo bedzie z nia sypial albo go zabije. Facet ma swoj rozum, takze nie obwiniaj o nic tej kobiety.

Gość Niusia....
Co to znaczy próbuje ? Kończy się i koniec. Serwer w pracy ... zawsze można zablokować czyjąś pocztę, w domu zmienić adres. A generalnie nie czytać. Albo się kończy albo ciągnie taki układ tu nie ma co próbować. Niech zakończy to definitywnie. Wszystkie panie wyżej .. święte słowa.

No właśnie ciekawe dlaczego szuka. Sam jestem po 15 latach małżeństwa i też mam czasami ochotę poszukać. Niestety ludzie się zmieniają mężowie się zmieniają i żony się zmieniają i to nigdy na lepsze.

Gość fghfhjhjvbcvd
skoro maz chce zakonczyc te znajomosc,to powinien powiedziec jej to stanowczo,a nie utrzymywac ciagle kontakt z ta kobieta :/.to naprawde jest proste...

Gość Niusia ....
Życie, ja 11 lat po i w pełni Cię rozumiem. I mężczyźnie szukają i kobiety. Bo to co jest jest inne niż było. Coś wiem o tym niestety. Załamana zapewne wygrasz tą walkę, ale wyciągnij wnioski. Wprowadź barwy do waszego życia.

Załamana 40 - po pierwsze - kilogram balsamu ujędrniająceg, i balsamu brązującego, zeby ciało było bardziej apetyczne 2. Zmień fryzurę 3. Pedikiurzystka 4. Modniejszy, dopasowany ciuszek. Potem: Poczta ma być wspólna - wychodzące wiadomości mają być podpisane imionami Was obojga. !. Wyślij do niej maila z podziękowaniem za miłą korespondencję i wyrazami wdzięczności, że o Was pamięta. Dzieci do mamy lub teściowej, a Wy na urlop we dwoję - jeśli możecie, to za granicę, mnóstwo zdjęć itd. Jeśli nie możecie, to w kraju - też mnóstwo miłych zdjęć i wyskoki na lody lub kawę do kawiarenek. Spacery z przytuleniem lub trzymaniem się za ręce. Nie susz mu głowy o nią, tylko się czsami \"życzliwie\" z niej podśmiewaj w stylu: bidulka, czemu jej żaden wolny facet nie chce? Ma jakiś feler? Biedactwo. Ufff... Jeszcze? Nie jestes głuptas. Sama wykombinujesz. Przy ludziach chwal, że dobry ojciec, pracowity mąż, tygrys w sypialni (oczywiście wtedy, gdy słyszy) W łóżku zdziw się:\"chyba Ci urósł, bo tak mocno Cię czuję\"... Już mnie zmęczyło wymyślanie. Teraz Ty! Ruszaj do ataku! ;)

Gość No wreszcie mamy
cudowny sposób zapobiegania zdradzie małżeńskiej. Sejm powinien uchwalić to jako ustawę.

Gość ZAŁAMANA40
HEJ. Dzięki za rady. Szczególnie tobie PERŁA! Jesteś super. Ja osobiście uważam się za atrakcyjną kobietę. Zawsze mam staranny makijaż, fryzura, nwy ciuch. Pracuję zawodowo. A jednak???? Coś jest nie tak. Mam wrażenie że mój mąż się mną znudził. Sam fakt że odpisał tej kobiecie na maila o czymś świadczy. Napisał jej również że czs spasować ale ona nie ustępuje. Dalej do niego pisze i przesyła mu dość ciekawe załączniki mam na myśli takie które dużo dają do myślenia np. dlaczego wspaniali męższczyźni są już zajęci. Acha dodam że jest mężatką i jakieś 10 lat młodsza. Co z nią zrobić aby się od mojego chłopa odczepiła?

Gość Niusia....
Podła rada, ale czasami skuteczna ... może spróbować do męża jej dotrzeć. A Twój nieasertywny pan niech wykaże więcej stanowczości.

Gość ups....
hmm Ty nic nie zrobisz. Tylko Twój mąż może tu zadziałać. Moze trzeba męzowi postawić sprawe jasno? Bo jeśli znudziłaś mu się, nieważne co będziesz robić: malowac sie, ubierać w modne ciuchy, stroić, jemu będzie wszystko jedno. No chyba że jeszcze pokazanie ze ktoś się Tobą interesuje, że on moze Cię stracić.. Może wtedy się obudzi w nim instykt łowcy. Ale to on musi zerwać z nią kontakty, Ty nic tu nie zdziałasz jeśli on nie chce

qrde! nie wiesz co masz zrobić? Kopnij go w dupę , niech idzie do tamtej! Spakuj walizki z jego ciuchami i wystaw na korytarz! A ty poczekaj az wróci do ciebie jak zbity pies i bedzie ci skamlał u stóp!!! Pokaż mu , kto ma jaja w waszym domu!! Bo jakby chciał skończyć , to by skończył, nie bądz naiwna!!! pozdrawiam

Gość ZAŁAMANA40
Zofinak!!! On jej odpisał ,że przekroczyl pewne granice i czas spasować. To ona nie ustepuje. Dalej go nęka mailami. Jestem bliska załamania.

Gość Heineken
a nie mozna by zlikwidować tego adresu mailowego - tak po prostu????

Gość ups....
Załamana ale przecież nikt mu nie kże już czytac tych maili. Moze zablokowac sobie skrzynkę żeby nie dostawac od niej, zmienić adres... po prostu nie chce tego zrobic.

Gość ZAŁAMANA40
Chyba masz rację że ona nie chce tego zrobić. Czekam na rade co ja moge zrobić? Ona pisze ze służbowego konta. Może napisać do jej szefa.

Gość ups....
załamana Ty nie rozumiesz tego co sie do Ciebie pisze. Nie chodzi o to co ona chce, tylko o to czego Twój mąż nie chce zrobić. Jemu najwyraźniej dobrze z tym, że ona pisze i że moze na nią zwalić.

Gość msciwa baba
zebrala bym te wszystkie jej gole foty i dala jej mezowi ewemtualnie wyslala mu mejlem :P dalej umiescila bym jej fote na jakims serwisie dla zbokow i podala wszystkie jej nr wlacznie z domowym :P wiem jestem msciwa :D

Gość itp
ZAŁAMANA40 masz jej adres mailowy.uwiedź ją jako inny facet;-)

Gość Niusia....
No to już wiesz chyba wszystko ... a teraz DZIAŁAJ

A namówić męża żeby zlikwidował swój adres, nie będzie pisać jak nie będzie miałą gdzie:)

Gość ZAŁAMANA40
VONK! Adresu zmienic nie może bo to jego służbowy. Musiał by wszystkich informowac o jego zmianie. Chyba do niej napiszę aby się odczepiła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Niusia....
Załamana ...czy Ty się boisz tego swojego męża czy on taki bezwolny?

Gość ups....
i ją to jeszcze bardziej zachęci bo będzie mogła powalczyć o Twojego męża, posmiac się z Ciebie... super pomysł