Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawstydzona ja

pytanie intymne...

Polecane posty

Gość zawstydzona ja

Prosze nie uznajcie mnie za idiotke i nie wysmiewajcie. Pytam, bo chyba miedzy innymi od tego jest to forum. Mianowicie chcialabym sie dowiedziec, czy gdy sie podmywacie (pytanie oczywiscie do kobiet) to czy wkladacie palca tam calkiem do srodka pochwy? Czy tam tez trzeba sie myc? Moze glupie pytanie, ale naprawde nie wiem. Ja zawsze myje sie tak z wierzchu i tak troszeczke w glab, ale czy tak do konca tez trzeba. Prosze o rade. Nie udzielajcie zlosliwych komantarzy. Nie podoba Ci sie temat - PRZEPROS I WYJDZ.

Gość ja mam małe plamki
nie, nie powinno się tam wprowadzać środków kosmetycznych, zeby nie wypłukiwać naturalej flory bakteryjnej (jak ją wypłuczesz będziesz bardziej narażona na infekcje, więc mija się to celem) moja gin to potwierdza :)

Gość kWiAtEkmalutki
podmywam sie codzinnie plynem laktacid czy jakos tak i nie wkladam sobie palcow do pochwy, myje reka rozszerzam lekko tylko "faldki" i tam myje

Gość zawstydzona ja
A co w przypadku jesli maz konczy w srodku? Wszystko przeciez nie wyleci mi na wierzch... Prosze odpowiedzcie co robicie w takiej sytuacji?

Gość grunt to
sparwienie se przyjemnosci w każdej chwili... poczytaj artykul na temat higieny intymnej,zapytaj sie lekarza... eeeeeeej palcóweczki sie zachciało!!!!

wtedy po umyciu się zakładam wkładkę i jak cos jeszcze wyleci to wsiąknie ;)

Gość nie wiem jak wy
ale ja lubie to zlizywać... lubie spermę i nic na to nie poradzę

Gość ja mam małe plamki
nie wolno tam ingerować i koniec. co ma wylecieć to wyleci. możesz sobie kupić irygator tantum-rosa i tym prepartem (dostępny w saszetkach) przepłukiwać - ale nie podmywać żadnymi płynami w środku. ogólenie irygacje tez nie są wskazane, bo też wypłukują florę bakteryjną. po prostu trzeba to zostawić i samo się "usunie" ;) nie weim jak wy to macie, mi sperma wypływa max 5 min po stosunku, całość - i koniec. nic nie sączy się godzinami.. po tabsach jest więcej śluzu i wszytsko razem ładnie się "ewakuuje" ze mnie i po kłopocie.

Gość ja tam sie
spermy nie brzydze...z tego przeciez czlowiek powstaje

ja sie tez tam nie myje... a kiedy przypakiem cos mi tam za daleko wejdzie (mowie o jakims specyfiku do mycia) to mnie szczypie wiec utwierdza mnie to w tym jeszcze bardziej

Gość a fuj*
Całe szczęście, ze w swoim 30 letnim życiu cały czas używam gumek. Nie chcę, zeby coś ze mnie wypływało, ble.....;-)

Gość to straszne
co piszecie,a jeszcze straszniejsze że zawstydzona w momencie jak już ma męża nie wie jak się podmywać.Jeny! A może by tak ginekologa spytać o to czy tamto-jeżeli wogóle byłaś kiedyś u ginekologa.Pozdrawiam Twój ginekolog.

Gość zawstydzona ja
To zes madry czlowieku... Ciesz sie, ze Ty taki inteligentny jestes. Ale moze zbyt malo... Zreszta inteligentni ludzie nie wysmewaja niewiedzy innych. Kto pyta nie bladzi. Zastanawialam sie nad podmywaniem glebiej choc wczesniej tego nie robilam, czysta ciekawosc i wymienienie sie doswiadczeniami. Jesli tak trudno to zrozumiec to po co sie wypowiadasz?

Gość różnie
do afuj* a okres to ty kobito masz??????