Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impresja*

AFOBAM -jak długo utzymuje sie w organizmie 1 dawka?

Polecane posty

Gość impresja*

Gość impresja*
??

Gość Heineken
ale ile mg?

Gość impresja*
0,25

Gość Heineken
ja zażywam afobam od lat, napisz o co ci chodzi w tym pytaniu, będzie mi prościej ci odpowiedzieć

Gość impresja*
ja rez mialam stycznosc z afobamem bardzo długo-pozniej przerwa moje pyt dot karmienia piersia-wiem ze nie wolno -ale jesli wezme rano np o 8ej a piers podam dziecku dopiero w nocy ok 22 (odzwyczajam je od piersi i w sumie tylko to karmienie jest jeszcze-a nawet nie karmienie tylko usypiacz)to chyba nie zaszkodze dziecku?w sensie ze nie ma juz afobamu w mleku po tylu godzinach?

Gość Heineken
wiesz ja myślę, ze jest 6-8 godzin, tzn po tym czasie na 100% nie działą, ale jak się to ma do pokarmu to nie mam pojecia - toeretycznie nie powinno go tam być. Nie chcę cie jednak wprowadzić w błąd...

Gość impresja*
tez tak mysle-mam nadzieje ze dzieciak zacznie mi przesypiac nocebez budzenia-bo niestety nie jestem w stanie funkcjonowac bez afobamu:(przynajmniej chwilowo

Gość impresja*
afobam od lat?to juz chyba uzaleznienie?tez sie boje ze tak skoncze

Gość Heineken
mam nerwicę. Zazywam 0,25 mg tylko rano, wczesniej brałam 0,5 ale 5 lat temu zredukowałam dawke. Od lat nie pamietam co to objawy nerwicowe a przeżylam przez to naprawdę sporo. Psychiatra mówiła mi zeby nie odstawiać leku, bo pewnie objawy wrócą a skoro mój organizm przez tyle lat nie domagał się zwiększenia dowki to już nie będzie się domagał:) no i wierzę jej...pozdrawiam

Gość impresja*
ja choruje od 7 lat na nerwice lekową-mialam przerwe 1,5 roku kiedy funkcjonowałam zupelnie bez lekow i bylo ok a teraz wszystko wrocilo niestety wkrotce zaczynam psychoterapie i mam rp na SEROXAT ale nie wiem czy wykupie tyle sie naczytalam o tym leku ze mnie przerazilo pozdrawiam rowniez