Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmuuurka

ON CIĄGLE MI COŚ WMAWIA COŚ CO NIE JEST PRAWDĄ - NIE MAM JUŻ SIŁY

Polecane posty

Gość chmuuurka

Już nie mam siły znosic tego że on ciągle mi wmawia jakieś brednie ktore nigdy nie miały miejsca. Nie chodzi tu o mnie, ale o niego że ja go okłamuje ze jakbym np. slyszała cos na jego temat od kogos to bym mu nie powiedziała, nie wierzy mi a nigdy sie na mnie nie zawiodł. Ma tak od roku ze kilka dni jest dobrze a jak ma zly humor albo cos go ugryzie to sie mnie czepia i wymysla brednie. Jestesmy 6 lat razem i on wszystko psuje i niszcy nasza milosc tym wmawianiem i wymyslaniem chodzi glownie o temat zwizany z jego osba, to juz jest nie do zniesienia. Zrywa ze mna co tydzien, wyzywa od klamczuch i innych Co wy o tym sadzicie??? Bo ja juz nie mam siły ciagle mu tlumaczyc i powtarzac jedno i to samo ze ja go nigdy nie oklamałam i nigdy nie okłamie i zawsze wszystko bym mu powiedziala co by sie tyczylo jego osoby, chocby to bylo cos bardzo złego. Naprawde nigdy w zyciu go nie okłamałam bo tak bardzo go kocham, a on niszczy wszystko. Jestem juz bezsilna

Ciezka sytuacja .. bo jak piszesz kochasz go.. czyli chcesz z nim byc.. a planujecie moze slub?? byla kiedys o tym mowa taka konkretna?? ehhhh współczuje Ci :( bo wiem jak to jest czasami ...(ja mam czasem podobnie ale nie tak ze mój męzczyzna uwaza ze go oklamuje tylko ze jest strasznie o mnie zazdrosny naprawde strasznie ... czasmi przesadza i wymysla juz ze sie maluje bo sie chce innym podobac ze po to sie tak stroje ... wkurza mnie czasami !! a nawet czasami ze sie usmiecham do innych ...) ale ja wiem ze bedzie ze mna nie rozstaniemy sie przez \"takie cos\" ... dziwi mnie to czemu jednak sie rozstajecie a co potem tak wracacie do siebie ?? tak bez zadnych wyjasnien?? nie rozmawiasz z Twoim o tym co cie gnebi i martwi a jednoczesnie wkurza?? moze po prostu mu za mało mówisz a nie koniecznie okłamujesz... rozumiem ze nie masz juz na to sily .. uswiadom mu to ze to on niszczy to co w zyciu najwazniejsze !! ja bym mu powiedziala tak: Słuchaj jestesmy ze soba juz 6 lat a to o czyms swiadczy ... nie moge zrozumiec tego jak ze mna jestes tyle czasu a sytuacja ciagle wyglada jak wyglada to znaczy uwazasz ze ja cie oklamuje! nie wierzysz mi ? nie ufasz?? na jakiej podstawie budujesz nasz zwiazek?? a wogole jakie masz podstawy aby tak uwazac?? zawiodles sie na mnie?? - nie !! wiec przestan wymyslac jakies brednie i daj normalnie zyc.. zycie jest za krótkie wiec nie kłocmy sie .... trzeba sie Kochac poki sie moze....

Gość moze zadzwon na ten numer
Facet ma chyba problem z psychika... :o