Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ava Maria

AVON -co jest warte uwagi?

Polecane posty

Gość Ava Maria

Witam Właśnie zostałam konsultantką avonu , i chciałabym się dowiedzieć ,które kosmetyki z tej firmy polecacie.Jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o produkty tej firmy - nigdy nie miałam żadnego kosmetyku z avonu...

Gość ucha cha
mi pasuja podkłady

Gość Ava Maria
a z kosmetyków pielęgnacyjnych? Co polecacie?

Gość Ava Maria
a z kosmetyków pielęgnacyjnych? Co polecacie?

Gość no ja jestem sceptyczna
bo się nieraz nacięłam, ale to co najbardziej lubie to żele pod prysznic Senses i kremy do stóp, co sezon promują inny zapach.

Gość ghghhghhgh
ja tez jestem konsultantka i moge ci polecic kilka rzeczy... wiec tak cala seria SPA a w szczegolnosci odzywka do wlosow... super nadaje sie do suchych... polecam wody toaletowe percive, incandense, celebre moje ulubione... ludzie za to uwielbiaja serie today tomorrow always i crystal aura niestety ja nie kupuje takich bo mnie nie stac ... ostatnio podoba im sie takze tru glou... polecam blyszczyli szczegolnie kolor mauvelous metall ----glazweaer metalic ... polecam tusz pel;nia rzes, polecam w szczegolnosci kulki brązujace sa boskie,zele do kapieli aromaterapeutyczne i bylo by duzo jeszcze rzeczy ktore bym polecama ale niestety ich nie ma bo wycofali....

Gość klientka częśta
podkład calming effect, seria spa śródziemnomorska, seria anew retroactive i tusz pełnia rzęś, reszta tuszy to szit. Odradzam stanowczo maseczki z serii naturals i kredki z serii kolor trend - strasznie są twarde:/Poza tym to bardzo dobre kosmetyki ze średniej p.ólki

Gość Nania
a oplaca sie zostac konsultantka? chodzi mi o strone finansowa: oplaca sie pracowac dla avonu? czy bardziej dla oriflame? a moze Mary Kay?

Gość Ava Maria
Dzięki za rady... A co powiecie o kosmetykach do włosów? Słyszałam,że dobre..Jeśli tak to które?

z avonu nic do wlosów nie używam..fatalne efekty.. znajoma też. Lubbię: kremy z serii skin so soft..zwłaszcza do rąk,z tej różowej serii. Pięknie pachnie i ładnie działa. Senses,żele pod prysznic..uwielbiam.

Gość nie otwiera sie link
a ja używam szamponów i masek do włosó, odżywek też czasem. Maski do włosów są rewelacyjne!I spray nabłyszczający - strzał w 10!

Gość nieszczęśliwa77
Korzystam z kosmetyków Avonu i polecam: tusz pogrubiający, tusz wydłużający/ zapachy damskie: Blue Rush, TTAlways, Incandessence, Passion Dance/ seria SPA zielona i błotna / żele pod prysznic Senses / galaretki Naturals- koleżanka poleca / szampony- powodują łupież / i uwielbiam serię kosmetyków do stóp tylko nie te w srebrnych tubkach. Kosmetyki kolorowe raczej omijam bo ciężko dojść koloru z kartki.

Gość madzia_xD
Też byłam konsultantka avon'u.. zrezygnowałam w tamtym miesiącu. Kosmetyki tejh firmy są dla mnie beznadziejne... kiedyś wydawały mi sie lepsze, ale poznałam sie na nich ;p Teraz jestem konsultantką faberlic- kosmetyki sa o niebo lepsze i tańsze ;))

mam też fajne bransoletki (czarna i kryształowa) oraz gratisowa torebka w złotym kolorze budzi zachwyt wszystkich aha jeszcze seria do stóp i podkładki

Gość madzia_xD
Widać, ze każdy ma inne wymagania co do kosmetyków...

Dobry jest podkład rozswietlajaco-antystresowy, krem do piet, krem do pielegnacji skorek (z serii do paznokci), puder prasowany.

Gość only faberlic p
Siemka ;)) Ja równiez do niedawan byłam konsultantką avonu... jednak zrezygnowałam, bo za dużo razy przejechałam sie na tych kosmetykach... nie tylko ja, np. moja mama zamówiła sobie podkład za ok. 44zł, a okazał się beznadziejny... Już miałam dosyć tych zwrotów i przeszłam do faberlica ;) Kosmetyki są super!! Wystarczy sobie poczytać recenzje na tej stronce. ;)) Byće konsultantka faberlica to sama przyjemność. Nie dość, ze zamawiasz kosmetyki kiedy masz ochote to zawsze masz ten bsam odpust na kosmetyki (27%)... Co miesiąc jest wiele promocji i za 0.99zł mozna zgarnąć extra kosmetyki ;)) Zachęcam do bycia konsultantką faberlic'a ;)) Jeśli zaintersowało Was ta firma to smiało piszcie do mnie na gg: 2873462 ;))

Gość only faberlic
Do "spadaj z tą reklamą": Trochę szacunku do ludzi...

Gość exactly
faberlic to kosmetyki dla Rosjanek i Ukrainek...

Gość co masz do Rosjanek
i Ukrainek?

Gość only faberlic
Do "spadaj z tą reklamą": Przepraszam bardzo, ale tą firmę zareklamowałam tylko na tym topicu... ;/ ---- To do tej od rosjanek: To jesteś źle poinformowana, ze to kosmetyki tylko dla rosjanek i ukrainek... ta firma wystepuje w wielu państwach... a wg super tolerancyja jestes... rosjanka tez człowiek, każdy jest równy... nie ma lepszych, gorszych... A co do faberlica poczytaj sobie chociazby recenzje na tej stronce tj. www.kafeteria.pl Zmienisz zdanie...

Gość only faberlic
A... i naprawdę byłam w avonie... nie chcesz to nie wierz... Może fakture jeszcze mam ci pokazać, co?? ;/;/

a ja byłam w Avonie i zgadzam sie z poprzedniczkami mówiącymi że sie popsuł ( madzia_xD,only faberlic) to znaczy nie raz przychodziło to co nie trza albo kolor inny zupełnie niz w rzeczywistości, ale do tej pory zamawiam żele pod prysznic i szampony w tej firmie bo moim zdaniem sa przystepne cenowo i jak dla mnie dobre, no i seria planet spa jest według mnie dobra, no i anev ale ostatnio zamówiłam piling z tej serii i jeszcze efektów nie ma ale może trzeba poczekać :)). ale uważam że ta firma przestała dbać o konsultantki to znaczy więcej niż kiedyś zdąża im sie pomyłek w paczkach i uszkodzonych kosmetyków. co do faberlica to jestem obecnie, może i cenowo dobry ale jakość kosmetyków nie jest zachwycająca jak dla mnie, jedyne co mi spasowało tam to tusze do rzęs ale avon moim zdaniem również ma dobre tusze no i obecnie jestem jeszcze w oriflame no moze nie jest to najtańsz firma ale jak na razie z jakości jestem zadowolona chociaż tez nie wszystkiego. każda z nas ma inną cerę i inne wymagania co do kosmetyków dla jednej może być jedno dobre dla innej nie.:))

Gość faberilc to shit i uczulacz