Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mon111111

co ten facet chce

Polecane posty

Gość mon111111

poznalam faceta 2 miesiace temu; spotkalismy sie kilka razy, wiem ze mnie lubi bo mi to pisze caly czas; okolo misiac temu zapytalam sie wprost co jest grane a on odpisal ze na razie nie moze sie zdecydowac na cos powaznego ze mna bo ja mam synka a on byl w zwiazku z kims 6 lat kto mial dziecko- on sie do dziecka przywiazal (nie byl biologicznym ojcem) a kiedy sie rozeszli ona mu zabronila spotkan//kiedy mi to wyjasnil bardzo nalegal zeby nie stracic kontaktu ze mna (bal sie chyba ze nie bede z nim chciala miec nic wspolnego), no to ok jestesmy niby przyjaciolmi. 2 dni temu spotkalismy sie po miesiacu niewidzenia/ wczoraj zadzwonil po spotkaniu i troche zartowalismy przez telefon- poniewaz moje urodziny byly tydzien temu zeszlismy na temat znakow zodiakalnych no i on sprawdzil na internecie (w trakcie rozmowy) jak to jest pomiedzy kobieta Blizniakiem i mezczyzna Waga-bez sensu , co ten facet chce?

Gość 8pm
jajco! poza tym pisze się "czego chce", a nie "co chce".

Gość donica
on kilo cukru pozyczyc ale nie trybi jaaaaaaaaaaaaaaa

Gość mon1111111
no tak, czego chce (wyjechalam z Polski dawno temu)

Gość your red rose
on odpisal ze na razie nie moze sie zdecydowac na cos powaznego ze mna bo ja mam synka a on byl w zwiazku z kims 6 lat kto mial dziecko -- niczego.. znajomosci, napewno nie związku powiedziałto jasno i wyraznie. Nie słuchałas czy sama sobie cos wmowiłas?:)