Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyreczka

Kto zarabia 2 tyś i więcej na ręke ?

Polecane posty

Gość Pyreczka

Co robicie ? Ile macie lat ? Bo pomimo, że mieszkam w Poznaniu nie znam tutaj nikogo kto by tyle zarabiał, a to podobno średnia płaca w moim mieście :/

Gość Annnnna
Moj maz zarabia duuuzo wiecej, ma 33 lata i ma swoje firmy, a oprocz tego troche na lewo robi. Na legalu to ciezko na poczatku tyle zarobic kobiecie przynajmniej.

Gość a co robisz ...

Gość Pyreczka
Pracy w Poznaniu pełno : roznoszenie ulotek , praca w jakiś fabrykach za 5 zl/h, ekspedientki i tym podobne prace.... Ludzie sie chyba uczepili dobrych posadek i nigdy mlodych nie dopuszcza...

Gość tylko rewolucja
oligarchy i cwaniaki chca z nas zrobic tania sile robocza, ale spoko jeszcze zawisna szubienice...

Gość biszkopcikowa
mam 36 lat, jestem kobietą, pracuję w państwowej firmie i zarabiam ok 2500 zł na rękę (w małym miasteczku)

Gość 1111111111111111111
Ja -nauczyciel mianowany, germanista-etat+ nadgodziny w LO, dodatkowo w weekendy LO dla doroslych, tlumaczenia. Ponad 2,500 na miesiac.

Gość matko jedyna..........
biszkopcikowa>>> to czego uczepiłaś sie posadki i młodej gąsce ustąpić nie chcesz???? :-D eh młodzieży, młodzieży..........:-D

Gość warszawa ...
tłumacz , asystentka - 5000 pln netto zachodnioeuropejska mała firma

Gość biszkopcikowa
matko jedyna// - jesteś małolat (a) albo nienormalna - mam odstąpić posadkę w kwiecie wieku? nie jestem ani stara ani nienormalna - popracuj nad sobą i swoim wykształceniem, a nie obijaj się po gimnazjum

Gość **** **** ****
są dwa wyjąsnienia...albo obracasz się w srodowisku akademickim (ludzie robiącykolejne doktoraty i pracujący na uczelni)...albo ludzi ktorzy nie maja pomysłu na karierę zawodową...kropka.

Gość ja jeszcze nie pracowałem
a powinienem, ale w moim mieście nie ma dla mnie pracy :-(

Gość KERE
DLA CIEBIE A KIM JESTEŚ Z ZAWODU? OBIBOKIEM?

Gość edretr
2000zl na miesiac? czy euro? zarabiam 4000 euro na miesiac i wcale nie jestem bogaczem

Gość matko jedyna..........
nie biszkopcikowa, jestem też po trzydziestce, a ty widocznie nie zauważyłaś ironicznego tonu mojego postu :-0 to było naśmiewwanie sie z rozumowania autorki, która tak właśnie by chciała :-D

Gość biszkopcikowa
A t przepraszam, nie "załapałam" żartobliwego tonu. Mam 3 fakultety i umiem korzystać z tego co sie nauczyłam, do tego moja dyspozycyjność nie jest bez znaczenia czasem muszę popracować 16 godzin w ciągu dnia. Ale opłaca mi się, jestem zadowolona i nie czuję się wykorzystywana no i ... nie ma u nas mobbingu :)

Gość po studiach
3 tys na reke, w małym miasteczku, jestem kobieta i lubię moja pracę :) mgr farmacji

Gość flufi
Wkurzają mnie takie cwaniary co połapały posadki krótko po 89. Ciekawe czy teraz byście były takie mądre , teraz wielkie giroj z nich bo doświadczenie mają... ja już mam bilet. Same pracujcie za 800 zl

Gość o to to wlasnie
biszkopcikowa - czy fakultety to to samo co inne kierunki studiow na uczelni czy nie? Od dawna mnie to gnebi i nikt nie potrafi mi powiedziec.

Gość warszawa ...
flufi...jakie cwaniary? załatwiły sobie "inne czasy"? przypadek i tyle..a ty nie musisz nikogo obrażać. jedź.droga wolna

Gość franek z budowy
3800

Gość Bratek tak
Ja od jutra zaczynam za 480zl prace. Kurwa no...:o

Gość flufi
przez grzeczność by nie pouczały. Dlaczego ludzie wyjechali ? Bo w Polsce są szklane sufity nie do przebicia.

Gość biszkopcikowa
Fakultety - albo robisz jednocześnie dwa różne kierunki na tej samej uczelni, albo robisz podyplomowe (kiedyś to miało sens i znaczenie, bo były tylko studia magisterskie, nie było licencjatów). Mam magisterium z dwóch kierunków i podyplomówkę 5 semestralną (prawie tyle co licencjat) dające następne, niepokrewne z poprzednimi, kwalifikacje. Do tego co zazdrości tym co znaleźli pracę pod koniec 90 tych lat - przeprowadzałam się kilka razy, szukałam pracy na własną rękę bez "znajomości", byłam na bezrobotnym, mam malutkie dziecko, nie mam męża, bo zmarł, a przeprowadzki były w rózne strony Polski, ostatnia ok 400 km, nie mam blisko rodziny, nie mam mamusi ani teściowej co mogą mi pomóc przy dziecku, a jednak mi się udało wszystko połapać.... tego Wam też życzę

Gość franek z budowy
a po co miec 5 fakultetow wystarczy jeden a dobry i potem tylko rozwijac sie zawodowo? W naszym kraju ludzie na sile studiuja kierunki po ktorych nie ma pracy. Napiszcie co studiowalyscie bo ta osoba co studiowala farmacje nie narzeka

Gość flufi
Nie pod koniec tylko na początku lat 90. Słucham tylko opowiadań koleżanek co gdzieś pracują i są tłamszone przez właśnie panie w wieku podobnym do twojego, bo jeszcze okaże się, że młode więcej umieją.... Tak widzicie przyszłość?

Gość Annnnna
biszkopcikowa - ja robie licencjat, to dopiero jak bede robila magistra to mam robic z 2 kierunkow i wtedy bede miala 2 fakultety? Fajnie, ze tak Ci sie udaje mimo przeciwnosci losu. Ja tez mam problemy osobiste, ale mi tak dobrze sie nie wiedzie pod niektorymi wzgledami wiec zazdroszcze.

Gość Annnnna
Ja studiuje finanse i rachunkowosc - wiem, ze to przyszlosciowy kierunek. Mojej kolezanki matka zarabia okolo 4000 zl.