Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka mamy

Co mogę zrobić dla mamy?

Polecane posty

Gość córka mamy

Mam kochaną mamę, naprawdę, tyle dla mnie robi, takich zwykłych rzeczy,a le dla mnie ważnych. Zawsze ma dla mnie czas, czy żeby mi coś załatwić/pomóc, mimo, że sama ma mnóstwo obowiązków i kłopotów. Niestety tak sie złożyło, że nasze relacje są dobre, ale nie takie ciepłe, emocjonalnie obie jesteśmy raczej zamknięte... No wiecie, nie przytulamy się, nie mówimy sobie słowa kocham... I już chyba nie czas by to zmieniać, bo jednak takie rzeczy trudno się zmienia. Zaproponujcie mi co mogę dla niej miłego zrobić? Mogą to być większe rzeczy lub takie codzienne zwykłe - chce jej po prostu zrobić czymś przyjemność.

Gość córka mamy
ej, no ;)

Gość obejrzyjcie wspolnie
reklame plusa;-) rozwala mnie ona na maksa.pees mam tak samo jak ty:(

Zrob to czego wlasnie nie robicie Przytul mame i powiedz jej jak bardzo ją kochasz ....wiekszej niespodzianki nie jestes w stanie zrobić :)

Gość córka mamy
obejrzyjcie wspolnie, ;) Ramzes___, O matko, ale właśnie ja pytałam o takie inne rzeczy... Nie chcę tu żeby mnie ktoś nawracał na inne stosunki mamocórkowe ;)

Gość jestem mamą
i najbardziej lubie pogaduchy z corka - ona mowi o swoich problemach, facetach, a tym, jak sie zachowac,zeby ja lubili, o swoich planach na przyszlosc,. o polityce, o swiato pogladzie Staram sie jej doradzac, ona mnie. Robimy sobie herbatke i czasem gadamy do nocy. Lubimy tez [pogadasc o ciuchach, zrobic sobie maseczki ma twarz, poradzic , w co sie ubrac, posmiac sie, poplotkowac o znajomych. Nie pamietam, szcerze mowiac, zeby mowila, ze mnie kocha albo sie przytulala, akurat nie to jest dla nas najwazniejsze.

Gość córka mamy
-> jestem mamą, To może trochę też kwestia wieku... chociaż nie wiem... Ja nie mieszkam już z mamą ładnych parę lat, zaraz 30stka, jakoś o kłopotach z facetem nie bardzo rozmawiamy i raczej nie chcę tego zmieniać. Maseczki.... może ... ale jakoś w naszej sytuacji to się chyba nie sprawdzi:( Ale dzięki!

Gość donica
hmn......laurke i kwiaty z bibuły polecam goraco

Gość donica
oj bardzo fajny gadzet.bierzesz drucik i owijasz na niego bibule wychodzi mak lub roza.a lodyge skrecasz zielona bibula mozna poperfumowac kwiata ze pachnie

Gość donica
tez robie mam cala rodzinke mame tatę ibabcie z zoledzi mozna tez smialo stworzyc postacie ale kwiaty z bibuły sa piekniejsze

mama, tata i babcia, to rodzina niepełna, ale można by ją wpuścić między te kwiaty z bibuły albo uczepić do kwiatów ludki z plasteliny :classic_cool:

Gość donica
wiesz to jest sztuka prze duze sz wiesz?? ja nie mam dzieci i tworze rodzine wedle mojego modelu i nie ma co szykanowac kogos za to wiesz??? polecam zabawe z bibulom dla nerwowych i szczegolnie dla naszych kochanych mam

Gość córka mamy
tak, w przedszkolu robiłam laurki i kwiaty z bibuły :D

Gość donica
wiec czemu i teraz nie mialabys zrobic tego dla swojej mamy

Gość do corka mamy
ja mowilam czesto mojemu ojcu , ze go kocham - mamie nie . sama nie wiem dlaczego , byc moze dlatego , ze ojciec mi to czesto mowil. ale mama mnie tez kochala , dbala o mnie , pomagala mi , no sama wiesz.... teraz nie ma juz moich rodzicow - oboje nie zyja . ja czesto mysle o tym , ze mamie nie mowilam o tym , jak bardzo ja kocham.... powiedz to swojej mamie i podziekuj jej za to wszystko co ona dla ciebie zrobila i robi. bedzie szczesliwa. :)

Gość piczaaa
Moim zdaniem twoja mama i tak wie , że ją kochasz. Na pewno to fajnie, jak się mówi drugiej osobie , ze sie ją kocha, ale jak sie nie mówi, a pokazuje, to tez nic się nie dzieje. Jak chcesz cos dla niej zrobić , to najlepiej cos wspólnego, zeby podkreślic , po co to. Daj mamie karnat na jakieś masaze alb o do fryzjera, pójsć możecie razem, a potem na zakupy albo spacer, albo do teatru

Gość córka mamy
-> do corka mamy Mój tata już nie żyje, ale mimo, że wielu rzeczy żałuję, nie umiem pewnych spraw inaczej ułożyć, takiej właśnie otwartości uczuć... no cóż, tak już zostanie... -> piczaaa dzięki :)

Gość donica
ja bym zaiwestowala w bibułe

Gość ubububu
Donica, juz nie w pizame z sensorami z mikrowłókien? zdecyduj sie.