Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakalia

Kobieta z kółkiem.

Polecane posty

Gość Bakalia

Zmotoryzowanych kobiet przybywa, ale czy wśród nich są prawdziwe pasjonatki? Czy moje drogie korzystacie z auta bo musicie? A jeśli już motoryzacja to pasja, nawet taka mała, to jak ja rozwijacie skąd czerpiecie wiedzę?

Gość uio/
ja choc nigdy samochodami sie nie interesowalam, ba nie potrafie rozroznic samochodow, teraz coraz czesciej zwracam na nie uwage, przygladam sie, ciagnie mnie by zrobic prawko i cos czuje, ze moze obudzila sie we mnie jakas mala pasja? tzn jak na razie zainteresowanie, ale kto wie.. wlasnie tez nie wiem jak moge zaczac to rozwijac, zeby chociaz samochody zaczac rozrozniac

Gość uwielbiam jeździć samochodem
ale na samych autach się nie znam :O niestety. Szkoda tylko, że nie mam lepszego samochodu

Gość a ja sie
troche znam:) uwielbiam dzwieki silnikow:D jestem pasjonatka:) jezdze na zloty po calej europie i swiecie moich ukochanych aut:) najchetnoej wyrobilabym sobie licencje rajdowca:) pozdrawiam

Gość makara
A mi się zdarza nawet zaglądać na serwisy motoryzacyjne. Naprawdę. Szczerze polecam dla karzdej z pań, można sie miło zaskoczyć. Co prawda warto omijać typowo męskie iszowninistyczne, akle motoryzacja na onecie czy wp albo dość ciekawy klubvmax.pl można smiało odwiedzać.

ten klubvmax.pl całkiem ok, nawet przeczytałam pare artkułów a jak na mnie to juz dużo ;) makara to prawda że tą strone prowadzą Zientarscy ? pytam bo ten młodszy Maciek strasznie mi się podoba

Ja lubię jeździć autem, znam się w miarę [nie na mechanice za bardzo, ale ogólnie] , uwielbiam vw [najbardziej golfy] :) Dla fanów golfów - są fora na autocentrum, super ludzie tam są. Cos się zepsuje- piszesz i od razu wiedzą co się dzieje. Raz mechanik rozłożył ręce, ja mówię co sie zepsuło.... i okazało się oczywiście prawda:)