Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka30

Bol bioder we wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość milka30

hey.jestem w 5 tc i bola mnie biodra.od czego to jest?Chyba nie od rosnacej macicy,bo na to chyba jeszcze za wczesnie? :(

cześć Ja jak byłam w 7 tyg ciąży to już miałam dużo powiększoną macicę, wydaje mi się że ona zaczyna się powiększać od samego początku, też mnie tak bolało nawet jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży, ale to jest nie groźne chyba że to jakiś inny przypadek np: uderzyłaś sie czy coś takiego.

Gość mnie we wszesnej
ciąży ale nie pamietam w ktorym tygodniu tez bardzo bolały biodra i krzyż. Nie mogłam spać, czułoam sie jakbym na kamieniach spała jak sie rano budziłam. Okropne to bylo.

Gość milka30
Agula2121 Nie uderzylam sie :( wydaje mi sie ze chyba kosci mi sie "rozrastaja" i dlatego boli

Gość Basia 34
Właśnie też jestem w 5 tygodniu i odczuwam takie bóle nasilają się coraz bardziej od 3 nocy budzę się regularnie o 4 rano z takim bólem jest nie do wytrzymania

Gość gość
Nie można łączyć wszystkiego z ciążą...

Gość gość
Tez miewalam takie bole w okolicach 5-7 tygodnia,dodatkowo bole krzyza i to silne,,teraz jest 12 tydzien i w sumie caly czas mi cos dokucza :-) sle bylam u lekarza ,wszystko jest ok,serduszko bile,dzidzia sie juz rusza(nozkami i lapkami) 2wiwc nie ma powodow do obaw. Ja bym niepokoila sie jakby bol byl naprawde silny i pojawilo np. Krwawienie ,wtedy migiem do lekarza