Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

ALE JESTEM WSCIEKLA I SMUTNA

Polecane posty

tata kazal mi zxnalezc prace znalazlam w markecie na kasie od poniedzialku jak mu o tym powiedzialam bylam taka szczesliwa myslama ze tez sie ucieszy a on odrazu ze napewno nie dam rady sobie ze pewnie sie pomyle w czyms...siedze i placze :(jest mi bardzo smutno

Gość wrozka honorata
Powiedz, ze jesli mu sie Twoja praca nie podoba to zawsze mozesz jej nie podejmowac i zyc na jego utrzymaniu:P

Gość wrozka honorata
dasz rade a nawet jesli nie to trudno wazne ze probujesz:):)

Dasz radę!!!A teraz jesteś poprostu zdołowana i tyle.Pocieszę cię tym,że teraz masz taki stan jak wielu,przed nowa pracą.I nie słuchaj ojca,bo myślę że jest to człowiek krytykujący bez podstaw i w ten sposób robi z ciebie nieudacznika życiowego.Nie ma prawa osądzać ciebie w tej chwili,bo jeszcze nie pokazałaś co potrafisz:-)i nie przejmuj się,bo jak coś ci nie ,,pójdzie\",to jeszcze jest wiele stanowisk pracu.Głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!

nie ma to jak niewiara rodzicow w dzieci :( ja tak mam cokolwiek nie zrobie, a to wna rodzicow bo najpierw trzymali mnie pod kloszem zebym nie zrobila sobie krzywdy zyciem a potem wymagaja ode mnie poradzenia sobie w kazdej sytuacji, co za niekonsekwencja! :(

nie przejmuj się dziewczyno :) na początku jest cieżko ale poźniej dojdziesz do wprawy... kiedyś... jeszcze jak byłam na studiach :) też siedziałam na kasie :) a o manko się nie marwt uważnie wydawaj resztę i będzie OK! trzymam kciuki ! :)

Gość kurzatwarz
CHCIEĆ, TO MÓC!!!! I nie przejmuj się chrzanieniem tatusia, rodzice niektórzy tak maja, ciągle się czymś zamartwiają i dołują dziecko przy okazji, zarażając je tym martwieniem się na zapas. Nawet, jak ci nie wyjdzie, , to nie koniec świata. Co nas nie zabije, to nas wzmocni. Zawsze to jakieś nowe doświadczenie życiowe. Poradzisz sobie, na pewno.