Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag mnie trafia

Mam skończone studia i nie mogę znaleźć pracy

Polecane posty

Gość szlag mnie trafia

Byłem dzisiaj złożyć CV do jednej firmy i zaproponowali mi pracę na taśmie :-O Ja nie chcę pracować na taśmie ani jako sprzedawca. Chciałbym pracować w jakimś biurze przy komputerze.

Gość zła do szpiku kości
A co potrafisz?

Gość szlag mnie trafia
Jestem dobry z matmy i znam się na kompach.

Gość ulaaaaaaaaa
jakie studia skonczyles?

Gość szlag mnie trafia
umiem też doprowadzić się sam do wytrysku w ciągu 30 sekund :classic_cool:

Gość szlag mnie trafia
matmę

Gość szef firmy
poszukuje kogos do biura, ale mam wysokie wymagania. jesli masz takie aspiracje to moze znasz biegle angielski, szybko piszesz na kompie, podstawowe programy offica opanowanie, jakies doswiadcenie choc minimalne w obsludze kienta, drugi jezyk obcy mile widziany.

Gość zła do szpiku kości
Ale co to znaczy "znam się na kompach"? Jakie rzeczy umiesz robić w jakim oprogramowaniu (nie jakie programy znasz, bo to g* daje - liczy się znajomość technologii, nie narzedzia)? Jak umiesz np .programować, to Cię wezmą do roboty z pocałowaniem ręki. No chyba, że umiesz obrazki wstawiać w wordzie i maila wysłać - to nie są umiejętności, które same w sobie pozwolą wypracować dla pracodawcy zysk... Matma też się jakoś nie przekłada na to. Więc co umiesz KONKRETNEGO?

Gość szef firmy
same studia to niestety teraz malo...

Gość szlag mnie trafia
A gdzie ta firma się mieści, bo myślę, że te wymagania spełniam :-)

Gość albertynam
w biurze przy komputerze robi się coś konkretnego, chyba że jesteś informatykiem i np będziesz zajmować się obsługą sieci kompuerowej i programami komputerowymi którew firma użytkuje. akle taki informatyk musi się tez na czyms znac i na ogól mniejsze firmy zatrudniaja go tylko na kilka godzin tygodniowo bo to wystarcza,

Gość szef firmy
w Krakowie, szukamy kogos juz od miesiaca niestety wielu niby zna biegle angielski, ale jak dochodzi co do czego to zdania nie potrafi sklecic.

Gość szlag mnie trafia
Znam się na tworzeniu stron internetowych (HTML, PHP, JavaScript), znam trochę mysql, programowałem w Delphi, Pascalu, C++, więc chyba trochę tego jest :-)

Gość to zbytnio się nie wysiliłeś
składając jedno CV. Ja zanim znalazłam dobrą pracę po studiach wysyłałam chyba ze 150. A wcześniej czekając na coś co mi pasowało pracowałam gdziekolwiek zdobywając nowe doświadczenia. Więc zabieraj się do roboty, studiuj ogłoszenia i wysyłaj tam, gdzie chciałbyś pracować a nie czekaj z założonymi rękoma i użalaj się nad sobą

Gość szlag mnie trafia
Gdyby trochę bliżej niż Kraków... :-(

Gość szlag mnie trafia
A kto powiedział że złożyłem tylko jedno CV??? Od ponad roku szukam pracy, ale to CV było kroplą, która przelała czarę goryczy :-(

Gość ja szukam kogoś do pracy
ze znajomościa rachunkowosci. skończ\yłem studia to trochę mało, w biurze robi się konkretne rzeczy.

Gość franek z budowy
jesli mieszkasz na zadupiu to przenies si edo wiekszego miasta

nie napisane jaki kierunek W tym kraju kształci sie mnóstwo przyszłych bezrobotnych. Juz dawno, śladem USA powinno się skończyc z równościa i dawać więcej środków publicznych na kształcenie z kierunkach potrzebnych.

Gość zastanawiam się co mogłby
robić matematyk w biurze?

Gość szlag mnie trafia
Do faceta.rocznik1978 Jest napisane jaki kierunek, ale trzeba umieć czytać ze zrozumieniem! :-O

Gość szlag mnie trafia
No to sorki za obelgę :-)

Gość zenobia leszczynska
do facet rocznik''''' co tu robisz, skoro tu same pomarańczowe nicki, a Ty masz stopkę taką, jaką masz??:o:o:oco za osioł:o

Gość albertynam
w naszej firmie w biurze pracują inżynierowie i osoby zajmujace się księgowością, kadrami, sekretarka, kierowcy i sprzątaczka. Informatyk 10 godz tyg bo tyle wystarcza i po matematyce to ewentualnie tylko jako informatyk ale nie na cały etat ( i jeszcze trzeba się znac na konkretnych programach np Płatnik) Zastanów się co konkretnie chcesz robić w biurze.

Gość to zbytnio się nie wysiliłeś
do facet rocznik.... wiesz, mając tyle lat co masz chyba powinieneś się nauczyć, że mówi się rozumieM a nie rozumiĘ

facet 1978 ---> a podobno ignorujesz pomarańczowe nicki? :D ale jesteś konsekwentny chłopie