Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobie sobie dziecko

Zrobie sobie dziecko

Polecane posty

nie mam nikogo i jesli do 30 nie znajde odpowiedniego faceta to zrobie sobie dziecko i nie obchodzi mnie co mysla inni ;)

Gość sama sobie zrobisz
???

oczywiscie ze nie sama;)

Gość sama sobie zrobisz
kto będzie placił alimenty?

przelecę ciecia z bloku obok ma taki fajniutki berecik z antenką prawdziwy moherowy, nie myślcie sobie :P

Gość a dlaczego mysliszże cie
ktoś ma potępiać!!!!!!!! sama myślałam podobnie ale w wieku 31 lat znalazłam wspaniałego faceta, który 8 lat już jest moim męzem i ojcem mojego syna ! bądż dobrej mysli ! nie wszyscy faceci to dupki 🖐️

daruj sobie podszywaczu;) jesli bedzie ze mną chciał byc to ok, jesli nie ale bedzie chciał uczestniczyc w zyciu dziecka tez ok, jesli bedzie płacił alimenty to dobrze...ale nie przespie sie z kims zupełnie obcym zeby tylko wkopac go w dziecko

Gość sama sobie zrobisz
wolisz sama wychowywać?

ja nie mówie, ze juz teraz tak zrobie ale tak około 30 do góra 53 moge poczekac....nie chce odbierac dziecku swiadomie ojca ale jak do tej pory trafiałam tylko na pijaków, nieodpowiedzialnych ( jeden mi wyraznie powiedział ze gdybym ja wpadła to on sie zmywa i mam sobie radzic sama chyba ze usune!!)albo na staryc rozwodników co chcieli bym była ich kochanką ...wiec wole juz sama wychowywac dziecko, które jest sensem zycia niz skazywac to dziecko i siebie samą na takiego faceta...

przecież chyba jest dorosła i może podjąc taką decyzje! nie jest jedyna -wiele kobiet zdecydowało sie na samotne macierzyństwo i świetnie sobie radzą :O

heheh tam miało byc 35;) cyferki mi sie przestawiły;)

zycze ci szcześcia i wieeele pociechy z malucha (jeśli takowy bedzie ) -a może jednak spotkasz tego jedynego???:)

Gość sama sobie zrobisz
z pustymi babami nie zamierzam dyskutować,wolę z autorką tematu

jeszcze poczekam na tego jedynego...moze nawet z 10 lat ( teraz mam 24) ale jestem załamana facetami:( jesli z kims bede a ten ktos mnie zostawi w ciązy to nie bede płakała!!bo uwazam ze miłosc miedzy dziecmi a rodzicami jest tą prawdziwą miłoscią a ta miedzy kobietą a męzczyzną to chemia;) oczywiscie są wyjątki ale ja jakos ich nie widze koło siebie:( mieszkac gdzie mam, na pomoc rodziców jakby co moge liczyc, koncze studia i pracuje.Juz teraz zaczełam troszke odkładac....moze na wesele a moze własnie na dziecko gdyby przyszło mi wychowywac samej ;)

skąd jesteś?

Gość troche za wczesnie
..o tym myslisz. Jakbys miala 29-30 to rozumiem. masz DOPIERO 24! dziewczyno! cale zycie przed toba! ja myslalam podobnie, w tym ze moja milosc mnie opuscila jak mialam 28 lat. a teraz mam 29 i w pazdzierniku biore slub ;) z innym ;) takze ja cie rozumiem, tez chcialam tak zrobic, ale mowie - 24 lata to za wczesnie na takie mysli

z dużego miasta ;)

ze stolicy?

moze i za wczesnie ale piękna nie jestem ( chociaz ja tam sie juz przyzwyczaiłam , dbam o siebie, ubieram sie modnie )ale nie mam jakiegos super powodzenia u facetów...tzn mam u takich co chcą mnie jedynie przeleciec:( jeszcze o tym nie mysle bo zajełam sie studiami, pracą , jakimis pasjami ale mam to na uwadze...

nie ze stolicy :) a zdrowa jest jak facet nawet sie nie zajmuje dzieckiem??? albo jak pije i bije?? albo jak dziecko nigdy go nie widzi bo tatusiowi sie nie chce do niego przyjechac albo gdy kaze usunąć??? jasne ze moze byc inaczej i tak bym chciała, by dziecko miało pełną , normalną rodzine ale jesli nie to bede si ebardzo cieszyła z dziecka i nie przeraza mnie perspektywa bycia samotną mamą;)

Gość eeeeeeee
rozsmieszylo mnie ze napisalyscie ze nie kazdy facet to dupek , to prawda tylko ze wy zawsze takich wybieracie - majac do wyboru normalnego i milego to wybierzecie drania a potem piszecie ze wszyscy faceci tacy sa , juz mi sie nie chce nawet tego czytac [spioch}

Gość donica
dziewucho najpierw wez ty sie zajmij wyksztalceniem praca rozwijaja sie w zyciu poki mloda jestes a o dzieciach to se pozniej pomyslisz ,w zyciu trzeba liczyc zawsze na siebie co za myslenie ...rodzice pomoga sama zatroszcz sie o swoja przyszlosc

Gość donica
najpierw wsadź se kabaczka w pupe a nie myśl o dzieciach!!!!!!

studia własnie koncza i pracuje a z pomocą rodziny chodziło mi bardziej o to, ze mnie nie wygonia z domu albo ze pomoga czasami przypilnowac dziecko...

Gość donica
o widze ze ktos mi sie podszywa pod moje zlote mysli z kabaczkiem to nie moja rada osobiscie lepsza jest cukinia

Gość a co na to dziecko
czy ono ma cos do powiedzenia???????????

Gość a dziecko na to
niemozliwe