Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cosheria

Badanie tolerancji wobec mniejszości seksualnych-ankieta

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeee
yagon - a czy aseksualizm tez jest dla ciebie choroba?

yagon, kiedys to lunatykow tez traktowali jako nienormalnych i wysylali na wygnanie na statkach. Krazyly takie statki wokol brzegow i miast i wzbudzaly powszechny strach pomieszany z poboznoscia. Dzis lunatykow ani nikt nie leczy ani nie traktuje jako wariatow. To, ze cos istnialo przez stulecia nie znaczy, ze ma trwac wiecznie ani ze jest prawdziwe. Poza tym wiekszosc ludzi odczulo w swoim zyciu chociaz raz pociag fizyczny do osobnika wlasnej plci, wiec nie pierdol 😡

Gość
pisze tak na podstawie przeczytanych twoich \"wypowiedzi\".Poza tym twoja opinia o mnie jest wyjatkowo pochopna,poniewaz ja wielokrotnie tu sie rozpisywalem o tym,ze piszac pedal czy lesba mam na mysli czynnosci a nie osoby.Ponadto pragne zwrocic twoja uwage,ze inni zboczency tacy jak np.sadysci tez oddaja sie okreslonym praktykom za obopolna zgoda.Homoseksualisci ponadto oszukuja wszystkich wkolo stosujac metode malych kroczkow.Kilka lat temu zarzekali sie ze chodzi im tylko o uznanie ich istnienia,ze nigdy nie beda chcieli adoptowac dzieci.Dzis juz sie z tym nie kryja.Oddawanie im dzieci do adopcji jest niczym innym jak zbrodnia dokonywana na dziecku.Ponadto zmiana podejscia do problemu jest nie do przyjecia i wyrzadza tym ludziom krzywde uniemozliwiajac lub w znacznym stopniu utrudniajac im leczenie.Dlaczego probujecie nam wmowic ze meski odbyt to to samo co pochwa?

Gość
a których to wypowiedzi? cóż jeśli sadyści robią sobie nawzajem krzywdę i ich to cieszy... to nic nam do tego... a nie przyszło Ci do głowy, że lesbijki jako kobiety odczuwają instynkt macierzyński? o mężczyznach się nie wypowiem bo się na tym nie znam...

a dlaczego homofoby sprowadzaja wszystko do kwestii odbytu??? 😠 to moze leczmy tez wszystkie pary hetero uprawiajace milosc analna? :O

Gość
Nad Niemnem-kiedys pedofilia tez byla uznawana za cos zupelnie normalnego.W starozytnym Rzymie wierzono,ze obcujac z dzieckiem,na doroslego przechodza sily witalne z tego dziecka.Do niedawna jeszcze w Japonii pan domu proponowal swojemu gosciowi na noc pania,gdy ten odmowil-pana,w nastwpnej kolejnosci dziewczynke a na koncu chlopca.Popatrz czym jest pedofilia dzis-jednym z najbardziej odrazajacych zboczen.A tak poza tym-zawsze bylem zdania ze za homosiami swych praw zaczna sie domagac inni zboczency.No i mialem racje.W Holandii wlasnie swoja kampanie rozpoczeli ...pedofile.Poprzyj ich tez.Nie?To dlaczego jednych tak a innych nie!!!!

Gość
no właśnie, ale przecież wg Kościoła to nie sprzyja prokreacji, ergo jest grzechem ;) z drugiej strony KKK zaleca małżeństwu współżycie nawet nie celem prokreacji, jeśli ma to umocnić więzy małżeńskie. no ale nie wiem czy pod to można anal podpiąć, wszak to niezgodne z naturą. no i rzeczywiście może zaszkodzić zdrowiu :/ poza tym ja i tak z oczywistych względów nie jestem obiektywna ;)

Gość
ponieważ pedofil krzywdzi dziecko, działa wbrew jego woli (lub świadomej woli) natomiast lesbijka kochająca się ze swoją dziewczyną w domowym zaciszu nie robi nikomu krzywdy, chyba że zmniejsza przyrost naturalny, a tym samym liczbę młodych pracujących na emerytów...

Gość
Kuraiko-jeszcze raz mowie:oddawanie dziecka zboczencom na wychowanie jest zbrodnia popelniana na tym dziecku.Aby dziecko mialo prawidlowa psychike musi miec Matke i Ojca a nie dwie \"...\"czy dwoch\"...\"bo nie wiem co tam wpisac.Uwazasz ze w imie twoich egoistycznych zachcianek taka zbrodnia jest dopuszczalna,tak???Oto dwie lesby chca sie bawic w matke i ojca kosztem dziecka-suwerennego czlowieka!!!Ty chyba sobie robisz zarty...

a co jest zlego w byciu wychowywanym przez 2 kobiety? Co w tym takiego zboczonego? Chyba nie uprawiaja seksu na oczach dziecka ani z dzieckiem? A jesli ktos zostal wychowany przez mame i babcie to tez stala mu sie woelka krzywda... problem homofobow polega na tym, ze wszedzie widza seks, zdeprawowanie i odbyty... :O

Gość
a dziecko płci męskiej wychowane przez samotną matkę? :/ a co powiesz o serialu \"Pełna chata\" gdzie trójkę córek wychowywał owdowiały ojciec i dwóch wujków? toż to Sodoma i Gomora! a serial był bardzo ciepły i rodzinny... zważ na to, że część lesbijek ma własne dzieci z małżeństwa heteroseksualnego poza tym używanie słowa \"zboczeniec\" tchnie retoryką \"klapek na oczach\" :/ owszem, w Twoich oczach może oni są \"zboczeni\", ale jeśli nie robią nic złego (oprócz seksu), to sądzę że mimo to dostaną rozgrzeszenie...

Gość
idąc takim tokiem myślenia, samotni rodzice powinni oddawać swoje dzieci pełnym rodzinom, gwoli zachowania ich zdrowia psychicznego albo powinni na gwałt szukać współmałżonka (co moim zdaniem jest jakąś formą złamania przysięgi ślubnej, nawet jeśli małżonek zmarł) czemu yagon nie potrafisz spojrzeć na otaczającą rzeczywistość \"szerzej\"? :/

Gość
Przeczytaj sobie bardzo prosze odpowiednie fragmenty na ten temat w biblii.Tam jest jasno i wuraznie napisane czym jest homoseksualizm.Nie odmawiaj pomocy tym ludziom w imie zle pojetej tolerancji i tych wszystkich hasel ktorymi oni nam szastaja przed oczyma .Im trzeba pomoc,a to znaczy leczyc.Dobranoc,moze jutro pogadamy.Wierz mi ze ten temat mnie naprawde rusza.Przeciez to krzywda dla tylu ludzi...

Gość
Nad Niemnem-jest zasadnicza roznica-ty wiesz jaka i ja tez wiem.Nie udawaj.

Gość
Biblia została napisana przez ludzi, dla ludzi, w określonych czasach i warunkach społecznych... w Biblii również pisze, że kobieta miesiączkująca jest nieczysta, mężczyzna nie może jej dotknąć, a jeśli jej dotknie lub miejsca na którym siedziała itp musi dokonać rytualnego obmycia... sądzę, że gdyby dzisiaj pisano Biblię, to nasza władza dałaby odpowiedni zapis o homoseksualistach, ale nie kazano by się rytualnie obmywać mężczyźnie ani kobiecie, itp jest wiele innych przykładów, np składanie zwierząt w ofierze, które by dzisiaj podlegało karze za znęcanie się nad zwierzętami, kamienowanie cudzołożnic... może gdyby Biblię pisał rzeczywiście Bóg miłosierny, bądź została ona przyniesiona przez Raziela, jak twierdzi Henoch, to byłoby inaczej. ale poszukam homoseksualistów w Nowym Testamencie, jak tam coś będzie, że grzeszą, bądź są chorzy to może przyznam Ci rację ;) aha, czyli jak rozumiem powinnam iść na terapię?

Gość
Biblia jest pisana rekoma ludzi-to prawda ale nie przez ludzi.To pisma inspirowane przez Boga,a to zasadnicza roznica.Nie mozna tez gdybac ze gdyby teraz itd...bo zostala napisana w okreslonym czasie z woli Boga a nie czlowieka a jesli taqk to niczego nikt nie moze tam dodac.Jest to nawet wyraznie zaznaczone i oblozone srogimi karami.Biblia od poczatku do konca jest caloscia.Ani jedno slowo nie znalazlo sie tam zatem przypadkowo i idac dalej-kazde z nich jest prawda.A zatem jezeli choc jedno byloby nieprawda,to cala Biblia bylaby nieprawda.

yagon Lubisz nocne pory :-) Ja uważam że jak się ustąpi w jednych postulatach, to opinia publiczna się oswoi i pojawią się kolejne. Tak było w Holandi, Wielkiej Brytani. Parady - małżeństwa - adopcja - słownik nowomowy (trochę jak w \"Roku 1984\" Orwella\". Ale tutaj dobrano się do słów \"ojciec\" i matka\") Jak ktoś jest za \"małżeństwami\" ale bez prawa do adopcji to jest bardzo naiwny. I będzie później nazwany homofobem, obrażany określeniami typu \"ciemnota\" itd.

Gość
wg mnie geje i lesbijki popełniają błąd, rzucając się od razu na głęboką wodę z adopcją, itp. najpierw powinni wywalczyć równe prawa, bo to dla mnie nie do pomyślenia, żeby zwalniać z pracy wieloletniego pracownika (nauczyciela np) jakby się okazało, że jest gejem :/

Gość stud
1. tak 2. nie 3. - 4. zdecydowanie tak 5. raczej tak 6. zrozumienie, aczkolwiek nie wszyscy (-tkie) 7. nie 8. zdecydowanie tak 9. raczej nie 10. trudno powiedzieć 11. wrogi 12. nie miałabym zastrzeżeń 13. zaakceptowałabym bez zastrzeżeń 14. 28 lat 15. kobieta 16. wyższe 17.

Gość ja nie moge yagon
jak ty sie powolujesz na prawa z ksiegi, ktora ma tysiace lat to sie nie dziwie, ze jestes z deczko zacofany. Naprawde tak bardzo przestrzegasz praw ST? To chyba musisz byc ortodoksyjnym Zydem. Gadasz o rzeczach, o ktorych nie masz pojecia. Tak naprawde faceci sa homofobam,i bo sie boja, ze ktos ich udziobie w tylek, haha. Kobiety jakos na ogol toleruja gejow.

Gość ja nie moge yagon
poza tym czy wam sie to podoba czy nie, geje wywalcza sobie w koncu swoje prawa, tak jak to sie stalo w innych krajach. Postepu nie zatrzymasz, dzieki Bogu!

Gość Ta Ta Tata Ta Rara.......
I:1 II:2 VII:2 VIII:1 IX:1 X:1 XI:1 XII:1 XIII:1 METRYCZKA: XIV:18 XV:2 XVI:3