Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

ile wydaje sie miesiecznie na zycie

Polecane posty

niedlugo bede mieszkac na swoim ja moja maz i nasze nowo narodzone dziecko ile na nas trojke nie liczac oplat czy 2000tys miesiecznie wystarczy?

Gość franek z budowy
masz na mysli 2 tys czy 2 miliony bo 2000 tys to 2 miliony

Gość bartolowamama
nowa- na jedzenie, środki czystości ewentualnie benzynę,inne takie spokojnie wystarczy

Gość my zamierzamy
tez razem zamieszkac bo nie długo dzidzia sie urodzi ale tylko on moze pracowac bedziemy miec ok 2000 zł na zycie i z tego tez oplaty więc weź dziewczyno sie uspokój ... no chyba ze chcesz jak królowa żyć...

Gość bartolowamama
my mamy 2500z mężem i nawet staram się odłożyć coś zawsze. Pracuje tylko mąż. Oj jakbym ja jeszcze gdzieś zarobiła z 1000zł to byłby luz.

zalezy jakie masz potrzeby i jakie obowiazki! Tzn jakie koszty utrzymania siebie takie podstawowe musisz poniesc! mnie starcza spokojnie nawet zostaje:)) a nie zaluje sobie zycia:))

Gość o jezu *
ha, ha, ha śmieszne określenie - mała srajda :D To tak jak na kota powiedzieć darmozjad DOBRE :D

na zycie ma byc 2 tysiace bez rachunkow tylko (jedzenie,srodki czystosci ,dziecko ) a dziecko kosztuje pieluchy i te sprawy czy 2 tys,wystarczy pytam z ciekowsoci i nie krzyczcie na mnie mam prawo nie wiedziec

Gość z radia maryja
usunęli mój wpis! mała srajda kosztuje tyle,że tyś Ci starczy najwyżej na pieluchy,zasypki do du**,śpiochy i inne bzdety.

Gość gertru
Wow to Ty masz szczescie i bogatego faceta,ze bez rachunkow masz do dyspozycji 2 tys.zł.Twoj maz musi z 3 tys.albo wiecej zarabaic

Gość bartolowamama
był już taki temat ostatnio ile koszuje dzieciaczek mały. Zapewniam cię że jeżeli umiesz dobrze dysponować gotówka, tzn nie rozwalasz na pierdoły, robisz zakupy w większym markecie( gdzie wiadomo jest taniej) to 2tys na jedzenie i dziecko to dużo!! małe dzieciątko kosztuje ok300zł miesięcznie nie więcej- i to i tak zawyżyłam .Wszystko zalezy od tego czy bedziesz karmic piersią czy butlą itd.

Gość bartolowamama
poza tym najlepiej prowadzić sobie rachunki i zapisywać ile ci poszlo każdego dnia i na co. Na koniec miesiaca mozna sobie zrobic bilans. Ja lubie wiedzieć ile mi idzie na jedzenie ile na opłaty czy benzynę a ile na przyjemnosci. Czuję sie spokojniejsza, bo jak nie piszę mam wrażenie że pieniądzę się rozchodza nie wiadomo na co