Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Piosenki w mp3 dla zainteresowanych

Polecane posty

Natalia Kukulska - Moje jedyne marzenie Piasek & Natalia Kukulska - Pozwolił nam los Natalia Kukulska & Andrzej Piasek Piaseczny - Jesteś Blisko Mnie Halina Kunicka - Od Nocy, Do Nocy Zbigniew Wodecki - Oczarowanie Bayer Full - Walc dla rodziców Bernadeta Kowalska - Kochani moi rodzice

A czy dostałabym piosenkę - Peter Cetera i Crystal Bernard: Forever Tonight lub Magma: To jest miłość? w razie czego podaję maila: vicki100@interia.pl :)

Gość do Wedding_Planner
czym sie zajmujesz? czy wspolpracujesz moze z zespolami muzycznymi grajacymi na weselach?

właśnie dzis zastanawialiśmy się nad piosenką na pierwszy taniec. Najprawdopodobniej będzie to \"sunrise, sunset\" ze Skrzypka na Dachu. Masz może to w MP3? I czy Twoim zdaniem pasuje na pierwszy taniec?

Oczywiście :) \"Sunrise sunset\" jest pięknym walcem angielskim i nadaje się na pierwszy taniec :) Poszukam go w sieci, jeśli znajdę, wyślę Ci na maila lub podam linka :)

mam pytani z zupełnie innej beczki, a mianowicie dowiedzieć, czy w związku z wykonywanym zawodem spotkałaś się może z podawaniem tortu na suchym lodzie? Ktoś powiedział mi, że efekt jest naprawdę ciekawy i nie bardzo wiem jak ugryźć temat.

Gość misutki
kochane, a kto tanczy w TzG Sunrise, sunset? szuka i nie moge znalezc :( nie ogladalam nigdy tego prohramu i mam klopot :( help!

Gość misutki
znalazłam. MAM swój pierwszy taniec. Walc angielski do sunrise, sunset. wreszcie!