Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir

moj chłopak codziennie sprawdza mi komorke

Polecane posty

Gość kaszmir

niby chce sobie ja poogladac,bo chce kupic taka sama,ale widze ze wlasciwie tylko sprawdza połączenia i smsy.Wg mnie to chore,zwlaszcza ze ja jego komorki nie dotykam.nie wiem czy wasi partnerzy tez tak robia?

Gość wrocławwrocław
nie robią tak

Gość niemozliwejets
I Ty sie tak dajesz? Przeciez tel.kom.to to samo co list.Prywatnosc obowiazuje.Ja nie pozwoliłabym nikomu grzebac w mojej komorce.

Gość Nie ruszam niczyjej komórki
i nie pozwoliłabym by ktokolwiek ( nawet mąz ) grzebał w mojej!

Gość kaszmir
jak nie pokazuje to ciagle gada : no przeciez chyba nie zdradzasz mnie,wiec czemu nie mozesz jej dac? albo sie obraza,ze nawet nie moge mu pokazac komorki w celu obejrzenia

Gość niemozliwejets
kategorycznie zabron mu ruszac twojego tel.kom.i wytłumacz mu,ze komorka to to samo jak korespondencja ,nie wolno przegladac wpisow ,esemesow itd.

Gość ile można ogladać komórke
chyba że opozniony w rozwoju jest nie sprwdza sie czyjejś komórki i tyle czlowiek dobrze wychowany o tym wie jeżeli twój chlopak ma braki to go uświadom

Gość Heineken
to kasuj przed widzeniem się z nim wszystkie połaczenia i sms-y, zrozumie że nie ma po co tam zaglądać:)

Gość o czizas
walnij mu w leb a potem wloz go do sedesu i spusc wode. debil jakis.

Gość kaszmir
to samo mu mowie,a on ciagle swoje,moze to dlatego ze byla go zdradzala

Gość ile można ogladać komórke
trzymak komórke w torebce chyba nie jest na tyle bezczelny żeby ci tam grzebać nawet jak ktoś zadzwoni to po skończonej rozmowie też ją tam wkladaj

Nie buntujcie dziewczyny szubrawcy! Sprawdzanie komórki, to naturalna rzecz w poważnym związku i oznaka bezgranicznego zaufania i miłości. Aż Ci zazdroszczę:) elokan

Gość kaszmir
ach ta ironia:D ja to wiem:p

Gość kania bania
ja tam codziennie sprawdzam mojemu czy aby przypadkiem jego byla nie dzwonila

Gość Nie ruszam niczyjej komórki
Dobry pomysł z wkładaniem do terebki. A swoją drogą , jak teraz sparwdza Ci komórkę , po ślubie co będzie robił ? Test ciążowy po powrocie z pracy ?!~ Nie lubię chorych zazdrośników 😠 😡

Gość kaszmir
napewno jest cholernie zazdrosny,potrafi mi zrobic awanture za spojrzenie na jakiegokolwiek męzczyzne,wszedzie widzi zdrady,od paru miesięcy nie bylam nigdzie z kolezanka,bo on uwaza ja za "zly przykład dla mnie". wysyla mi mase smsow,sygnal jak nie opdisze dluzej niz 10min,nawet jak jest w pracy :(

Gość ja grzebie w jego
on grzebie w mojej. nie mamy nic do ukrycia. Moze wkurzalabym sie jakbym byla siksa, a facet z ktorym jestem moglby byc potencjalnie wymieniony od reki na lepszy model, ale nasz zwiazek ma pewien staż i tak jakby jego komorka to moja komorka i na odwrot;)

Gość Czyli problem to....
Nie tylko komórka , ale calokształt chorobliwej zazdrości! Takie związki są chore i im dłużej trwaja tym gorzej! Puszcza Ci sygnał jak do 10 min nie odpiszesz na sms?! Załatw mu leczenie!

Gość kaszmir
hmm wiem ze to nienormalne,ale w sumie u wielu par widze takie zachowanie,albo kobieta jest zadrosna albo facet.ostatnio nawet swierdzil,ze nie powinnam jechac do siostry (mieszka zagranica),poniewaz ma nowego faceta,i nigdy nic niewiadomo

Gość wiem cos o tymm
kaszmir wiej od tego faceta jak najdalej.mam takiego meza ktory nie pozwala mi nigdzie jechac nawet z dzieckiem.kiedys jak pojechał zaa granice to przysłał telegram,ze wraca a wrocic dopiero wrocił po miesiacu.Telegram wysłał abym sie nigdzie czasami nie wybrała i czekała na niego.nadmienie,ze miałam juz wtedy 2 letniego dzieciaczka.tacy zazdrosnicy sa okropni,moga zniszczyc zycie,wierz mi

Gość kaszmir
taki jest zakochany,moze to przez to taki zaborczy jest:(

Gość co będzie potem
Zdaje się nie mieszkamy w kraju islamskim? Dziewczyno to nie dopuszczalne co on wyprawia. Brak zaufania i maniakalna zazdrość nie są dowodem miłości. A Ty nie jesteś jego własnością. I złe doświadczenia z przeszłości nie usprawiedliwiają takiego zachowania.

Gość wiem cos o tymm
zakochanie mało ma wspolnego z taka zaborcza zazdroscią

Gość o jezu *
kaszmir - tak sobie to tłumacz, ze zakochany jest - on jest chory emocjonalnie, i im dłużej z nim będziesz, tym mniej będziesz mogła. Ale laski są czasem porypane :-o

Gość kaszmir
no tak jestem porypana,bo znalazlam porzadnego,inteligentnego,czulego faceta co brzydzi sie zdrada. Lepiej jakbym miala chama,ktory na dzien dobry obrzucalby mnie wyzwiskami,zdradzal lub bil :/

Gość o jezu *
kaszmir, ale jest mnóstwo inteligentnych, czułych, itd, facetów, ale zdrowych na umyśle, i nie chorobliwie zazdrosnych. Teraz to twoje cudo takie jest, ale być może przez zazdrość, i twoje "zdrady" będziesz miała: "chama,ktory na dzien dobry obrzucalby mnie wyzwiskami,zdradzal lub bil :/"

Gość co będzie potem
nie chciałabym wyjść na marudną staruchę, której nie wyszło i leje zółć na innych. Ja miałam takiego męża. Zakaz wyjścia z domu w spódnicy, zakaz rozmów z innymi mężczyznami, zakaz rozmów z koleżankami... kontrola rozmów telefonicznych i skrzynki mailowej. Taka zazdrość to choroba, nie bierze się z miłości. Miłość zakłada, że ukochanej osobie się ufa, szanuje się ją i jej świat. W przypadku takiej zazdrości spodziewasz się po tej drugiej osobie, że Cie oszukuje i tylko szukasz możliwości przyłapania jeje na tym. Gdzie tu szacunek?

uciekaj poki masz czas i nie jest za pozno,teraz to tylko komorka......a co za pare lat bedzie? bedzie cie w pokoju na klucz zamykal abys przypadkiem go nie zdradzila? zle doswiadczenia niczego nie tlumacza......a ty i tak zrobisz swoje bo on niby \"kocha\" obudz sie kobieto!!