Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalaa Mii

Dlaczego mowi sie puszysta? Powinno sie mowic tłusta lub gruba.

Polecane posty

Gość Maalaa Mii

Gość Maalaa Mii
Trzeba nazywac rzeczy po imieniu

Gość a dlaczego sie mowi
maalaa?powinno sie mowic kaarlowataa albo niewyrosnietaa. Trzeba nazywac rzeczy po imieniu.

Mowi sie puszysta moze dlatego zeby nie sprawiac przykrosci .... poza tym niektore kobiety nie wygladaja TLUSTO lecz wlasnie PUSZYSCIE ... swoja droga niektore osoby zamiast WREDNE tez powinno sie nazywac troszke gorzej :O:O:O:O:O:O zastanow sie troszke

Gość Maalaa Mii
Pewnie jestes tlusta i masz z tego powodu kompleksy. Ja jestem mala i jestem z tego zadowolona. Poza tym na wzrost nie ma sie wplywu, a na sylwetke tak

Gość moze idz...
a dlaczego sie mowi --> :D dobre dobre

Gość a dlaczego sie mowi
tak, jestem tlusta i mam megakompleksy. Ale ja moge schudnac, a tobie juz ani wzrostu ani rozumu nie przybedzie.

Gość powiem
Delicious_--- jesteś wielka za to ostatnie zdanie !

Gość Maalaa Mii
No to nie zajadaj sie hamburgerami i wez sie za siebie zamiast obrazac innych. Masz kompleks - twoja sprawa, ale nie badz wredna do innych. Przesadzasz moim zdaniem

Gość fankaPB
A dlaczego na dziewczyny 165cm i ponizej nie mowi sie karly???

Gość donica
najgorsze so male gowna jak ja ich nie lubie nie dosc ze pigmej to pierdzi nad uchem jak szalone

Gość powiem
bardzo lubie drubsze osoby , mają poczucie humoru , i zazwyczaj zdrowe podejście do świata . Doskonale dbają o siebie i wyglądają świetnie . Zazdroszcze im pięknych dekoltów i wspaniałych łydek pa .............

Gość a ty to nie jestes wredna
? Nie rozbawiaj mnie dziecko. Komus przysrywać mozesz, ale jak ktos tobie powie do sluchu, to sie królewna obraza.

Maalaa Mi -> to ty przesadzilas piszac ten temat ... wydaje mi sie ze to swiadczy o twoich kompleksach a nie op tym ze jestes taka wspaniala ... ja np. nie jestem ANI tlusta ANI puszysta ANI gruba ... wysoka tez nie jestem, bo mam 160 wzrostu ... Wiec to to TY powinnas sie zastanowic zanim cos powiesz .. swoja droga zastanawiam sie ile masz lat, bo dojrzaly czlowiek, BA ! KOBIETA tak sie nie zachowuje ...

Gość 3242
"Mowi sie puszysta moze dlatego zeby nie sprawiac przykrosci .... poza tym niektore kobiety nie wygladaja TLUSTO lecz wlasnie PUSZYSCIE ..." a dlaczego na szczuple mowi sie wieszaki? Im mozna sprawic przykrosc?

Gość Maalaa Mii
Przeciez to ty mnie zaatakowalas. Ja sie tylko bronie. Poza tym mam 170 a ten nick to taka sciema. Wiec bierz sie za siebie, aerobik, na obiad wodorosty, zeby wygladac jak czlowiek

Gość donica
dziwucho głupia co ty chcesz od tych biednych grubasow nie dosc ze maja przerabane w organizmie to jescze ty im jak wrzod siedzisz teraz na dupie

Gość donica
malam MI TO głupia Piiiiiiiii

Gość chciała byś
mieć 170 :P wiemy wszyscy doskonale że jestś mała gruba i brzydko pachniesz:D

nie dosc, ze wredna, to jeszcze ma rozdwojenie jazni - najpierw pisze, ze jest mala, a potem, ze ma 170 cm wzrostu. Taaa...tak to jest jak łeb za blisko dupy :P.

Maalaa Mi -> pisz do kogo kierujesz swoje wypowiedzi, bo nie wiem czy ta wypowiedz apropo zdrowego odzywiania jest skierowana do mnie .. haha, kochana zeby kogos obrazac trzeba najpierw ta osobe zobaczyc albo przynajmniej poznac. Sugerujesz ze jestem gruba? hmmm troszke sie pomylilas w tym wzgledzie ... no coz wrozka niestety nie zostaniesz ... 3242 -> ja nie mowie na chude dziewczyny \"wieszaki\" . dlatego wymyslono okreslenie \"szczupla\" :D

Gość Maalaa Mii
Ja tylko zwarcam uwage na to, ze one same powinny wziac sie za siebie zamiast narzekac na forum. To nie moja wina, ze one sa tłuste. One powinny po prostu zamiast obrzerać sie na maksa np isc pobiegac albo przejsc sie na spacer. To nie boli. A wyzywanie kogos nizszego od karlow jest dziecinne i zalosne

tak samo jak wyzywanie od grubych. Masz czego chcialas. Sama jestes megadziecinna i megażałosna.

Gość powiem
Dlaczego na kafe ludzie nie potrafią rozmawia . Na każdym temacie jakieś trole brrrrrrrrr.... Są oczywiście wyjątki -- za co dziekuje :)

Gość PUSZYSTY TO MOżE BYć KOTEK
A NIE BABA

Gość Maalaa Mii
Dzieci po prostu powinny siedziec nad ksiazkami, a nie spedzac czas na forum dla doroslych

Gość a dziecinne nie jest
to, że Ty nazywasz innych grubasem lub tłustym??? ale bym Ci zajebała w ten głupi pysk....

Gość Maalaa Mii
Świadczy to tylko o twojej kulturze, a wlasciwie jej braku.Ile ty masz lat? 12?

Gość donica
mała Miii spadaj i nie nudz pierdolami