Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maalaa Mii

Dlaczego mowi sie puszysta? Powinno sie mowic tłusta lub gruba.

Polecane posty

Gość lilijkaa
Dokładnie zero konwersacji tylko rzucanie miesem:P ps uwierzcie, ze bieganie potrafi zabolec:P

Gość Maalaa Mii
głupio było mi sie przyznać, ale sama wygladam jak wielki wieprz, myślę, że drugiego takiego świniaka nie ma na kafeterii... poza tym lubie zakładać strój trolla i schylac sie po mydło w łazience po skończonym aeorobiku dla puszystych

Gość dlaczego mówi się
Jak sama napisałaś w temacie. Dlaczego mówi się puszysta? Ano dziecko tak mówią ludzie kulturalni oraz tacy, którzy nie chcą nikogo urazić A gruba czy tłusta mówią osoby o bardzo niskim ilorazie inteligencji zawistnie i źle wychowane. Proste?????

Gość kultury
to tobie brakuje zlociutka, pobiegaj po chodnikach i psie kupy pozbieraj jak ci sie nudzi

Brrrr ta rozmowa przypomina zwierzenia w gabinecie ... Maalaa Mi -> to ty zaczelas najezdzajac na osoby PUSZYSTE ... po za tym jakbys dokladnie przyjzala sie topikom zauwazylabys ze co drugi sklania do cwiczen. kobietki rozmawiaja sobie ile dzis przebiegly, co zjadly itp ... uwazasz ze osoby grube sa gorsze?? jezeli tak, to szczeze Ci wspolczuje ... osobiscie uwazam ze trzeba byc tolerancyjnym, bo to wlasnie NIETOLERANCJA swiadczy o niedojrzalosci, uwierz mi. wystarczy popatrzec na podstawowke, gdzie dziewczynka ktora ma brzydkie ubrania lub jest GRUBA nie jest akceptowana ... Wydaje mi sie ze czas zakonczyc ten temat, poniewaz niepotrzebnie szarpiemy sobie nerwy konwersujac w sumie o niczym ... No bo jak mozna rozmawiac z osoba ktora sama nie wiem czego chce, sama nie wiem jak wyglada i sama nie wiem KIM JEST ... pozdrawiam dziewczynki, 3 majcie sie :D ide jesc wodorosty zeby byc WIESZAKIEM

Gość Maalaa Mii
poza tym na dodatek nie tylko cisne hamburgery i hot dogi do ryja, ale także w dupee i dlatego jestem wielką lochą.... na kaczych stopach

Gość powiem
To inaczej , bo widze ,że nic nie wskurałam . Od tej pory inteligentni nie daja się sprowokować i wypowiadają się bez trolizmu. Metafory -- dozwolone . Co wy na to ?

Gość wiesz co powiem
grube nie puszyste. Maja dobry dobr humor bo musza sie smiac same z siebie zeby inni tego nie robili:( smune ale prawdziwe. Dziewczyny brac sie za sibie, nie zwala na pigulki, tarczyce(najwieksza glupota swiata) tylko patrzcie co jecie i jak jecie. Nie wmawiajcie sobie ze sie dobrze czujecie, zeby pozniej plakac po kontach. Kazdy moze wyrzezbic sobie figure, troche samozaparcia i wlasciwe jedzenie(jestem za tym zeby jesc-ale odpowiednie rzeczy) Nie robcie glodowek, pizza nie, biale pieczywo nie, slodycze nie, chipsy nie, ciemne pieczywo tak, ryz, woda, duzo wody:) ok nie denerwuje was wiecej

Gość jakoś tego
na ulicach nie widać, że się samymi waflami ryżowymy zapychacie:) Gdzie się nie popatrzy to sie fałdy tłuszczu z biodrówek wylewają i myśli taka że sexi wygląda :P:P:P Szkoda gadać..........

Gość powiem
Podam wam przykład . Moja sąsiadka 30letnia dziewczyna -pielęgniarka - była grypsza ( no nie puszysta )- świetna dziewczyna , mozna było z nią porozmawiać , pozartować . Nikt nie wie dlaczego zaczeła się odchydzać jest wysoka i strasznie schudła chyba z 20 kg. Prawie co miesiąc jest chora i mdleje w pracy nie wspominam juz ,ze nie można z nią o niczym porozmawiać jak o tym ile kalori ma woda . Stała się strasznie zgoszkniała i ciągle się odchudza tylko ,że teraz to nikt nie wie z czego .

Gość pfffff
ja nie cierpie malych gowien! kobieta musi byc postawna! a nie takie male karly! male to takie,chude ,zabiedzone..tylko pozal sie bosze...same szare myszy z nich,a jak zaczna dbac o siebie to jescze gorzej,bo sa srobione do pzresady,bigdzie sie nawet kawalek tlusczu nie wylewa.porazka!jak mozna byc takim chudym?to tzreba cale zycie nic nie ejsc! to jest chore.ja uwielbiam jesc i zadna glupia moda nie ebdzie mi mowila jak mam wygladac! i tak jestem piekna!

Gość pomaranczka prawdomowna
wogole to jest nie w porzadku jezeli wszyscy traktuja grube osoby jak jajka,zauwazylam ze grube osoby niemaja szacunku do szczuplych,glosno i otwarcie mowia ale ty chuda jestes,co ty masz anoreksje?czy bulimie?Niewiedza ze bycie zbyt szczuplym tez moze kogos dreczyc np. mnie,mam juz taka posture,nietyje i nielubie jak ktos mi tym przycina i to pewnie z zazdrosci

Gość tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ja się zastanawiam czy Mala mi mówi równie czule o swojej matce czy też babce, albo ciotce. Chyba że to rodzina nie z tego świata i tam wszyscy jak szczypiorki do 100-tki.

Gość lenaaaaa
pff wyobraz sobie,ze mozna byc chudym i sie nie starac o to.popieram,grube osoby traktuje sie lepiej,zeby tylko nie obrazic,a te chude to najlepiej zjechac od wieszakow.

Gość wiesz co powiem
wali wam i to rowno dla was chude to -tlumacze-normalnych rozmiarow dziewczyny. a ze zazdroscicie nazywacie nas wieszakami. Ja jem jak mam ochote i ile mam ochote, ale nie wpier....dalam jak niektore z was. i eprzejmujesz sie moda madralo, bo nawet jakbys sie przejela wygladalabys tylko jak baleron pozawijany sznurkiem, Nie przejmujesz sie moda, czyli ubierasz sie w namioty! powiem tyle grube = chore, i nie pier..dolic mi tu ze sie dobrze czujecie. Krotki oddech, pot lecacy z czola juz podczas machania widelcem, lyzka moz ebo na niej sie wiecej miesci. Fuj!!!

Gość szarlatann35
popieram

jak byly grubas sie wypowiem. wieszakami najczesciej nazywaja inne dziewczyny te, ktore same sa szczuple i nie moga zniesc ze inne sa szczuplejsze. ot co. a grube? no dobrze, ktos jest gruby bo taki jest. wiele dziewczyn cierpi na kompulsywne jedzenie, ktore jest zaburzeniem psychicznym tak jak bulimia czy anoreksja, tylko sie o nim nie mowi. lepiej mowic, ze grubas wpierdala i nie umie sie pohamowac, wziac za siebie i w ogole. otoz nie umie. kompulsywne jedzenie jest uzaleznieniem takim jak alkoolizm czy narkomania. zeby wyleczyc sie a alkholismu potrzebna jest terapia ale tez calkowite odstawienie alkoholu. do konca zycia. a czy ktos moze przestac jesc na zawsze? nie!!! wiec przestancie pierdolic glupoty a szczegolnie autorka. nie kazdy umie przestac jesc. majac niedoczynnosc tarczycy nie mozna byc na restrycyjnej diecie. wiem, bo sama mam a wpedzilam sie w ta choroebe dzieki cudownym dietom 5 kilo w tydzien bo przez taka osoby jak wy, te ktore wyzywaja osoby z paroma kilogramami nadwagi postawialam sie odchudzac. wiec mowie ! chuj wam w oko w dupe to przyjemnosc. idzicie zajmijscie sie soba a nie tymi co sa grubi, spasienie, tlusci czy jak tam wolicie ich nazywac.

Gość Atak z drugiego boku
Nie mowi sie :puszysta,bo to sami grubi tak na siebie mowia.Ja zawsze mowie np.ta gruba taka.Poza tym to tak do konca nie jest prawda ze oni maja w organizmach przerypane,poniewaz oni po prostu nie jedza tylko sie opychaja.Wiem,wiem zaraz beda protesty grubych---tylko ze ja wiem co mowie-to co pisze,pisze na podstawie obserwacji.Zachecam was zebyscie tez nie poslugiwali sie eufemizmami,a nazywali rzeczy po prostu takimi jakimi sa.

Gość wiesz co powiem
no nie!! przeciez ju z o ty pisalam, nie wymawiaj sie niedoczynnoscia tarczycy!!!! mialam i bede miec to przez cale zycie(u mnie nie dalo sie tego do konca wyleczyc) i wiecej niz 52 kg nie wazylam! kontroluje co jem, i nigdy w zyciu jeszcze diety nie robilam. Jem co jest wartosciowe i tyle! Bralam przez 10 lat pigulki, od tego rzekomo tez sie tyle,goooowno prawda! jak was slucham to mi sie az cos robi! a jeszcze jedno, ze niby po dziecku sie tyle, haha to ja chyba nienormalna jestem bo ja nie przytylam nic, wrecz odwrotnie, ze stresu i nadmiaru obowiazkow schudlam.

Gość buehehehe hahahaha
ile ty masz lat dziewczynko, ze takie pytania zadajesz?

Gość wiesz co powiem
do atak z drugiego boku no wlasnie, oni nie jedza i dziwia sie ze ty..lki rosna!!! grubasy zamawiaja w katalogach ciuchy, dlaczego? bo im sie nei chce wylazic z domu, na ulicy im glupio sie opychac. I po miescie lazic kosztuje za duzo wysilku!

Gość Zamiast się wspierać
Jestem chuda a poczucie humoru mam duże i dobre, charakter też, proszę mi tutaj nie pisać, ze chuderlaki są wstrętne. Wygląd a charakter to naprawdę dwie różne rzeczy. Pozdrawiam a pytanie jest głupie, że hej !!!

Gość estoydeacuerdo
musicie miec bardzo niska samoocene i mase kompleksow, skoro odczuwacie potrzebe mowienia pogardliwie o ludziach z nadwaga. Tylko ze ci ludzie schudnac moga zawsze, a wy ograniczonymi ludkami pozostaniecie na zawsze.

Gość wiesz co powiem
jak głupie to po co odpowiadasz ?

Gość wiesz co powiem
estoydeacuerdo blablabla innego argumentu szukaj bo ten jest glupi! my tylko probujemy otworzyc wam oczy na to co my widzimy. Bo jak my tego tu nie zrobimy , to sie grubasy zbiora w kupe pozala sie, bo oczywiscie "normalni ludzie sa winni ich niedoli.........po czym zabiora sie za wpier..anie chipsow, i innych zdrowych rzeczy. teraz tez siedzicie przy kompie, jedna lapa w torebce chipsow a druga probujecie pisac" jak sie w lodziarni zbierzecie to wygladacie jak jeden wielki biwak!!!

Gość estoydeacuerdo
takie prymitywne teksty to kieruj do tobie podobnych. Moze ci trudno to zrozumiec, ale sa ludzie szczupli, ktorzy nie odczuwaja potrzeby naigrywac sie z grubasow. Co cie obchodzi jak wygladaja inni?? Ja jestem np. sliczna z twarzy i teraz mam szykanowac takich przecietniakow i pasztetow jak ty??

Gość Atak z drugiego boku
pytanie wcale nie jest takie glupie,bo zwraca uwage na chipokryzje.Mnie denerwuje jeszcze jak kaza mi mowic na cygana-rom,na pedala-gej,na murzyna-afrykanczyk a na grubaske-puszysta.Zawsze sie zastanawiam czy np.ktos gruby od tego schudnie.Tego typu zamienianie pojec przyczynia sie moim zdaniem do pogorszenia a nie polepszenia sytuacji,bo wtedy grubas mowi sobie:nie jestem gruby-zaledwie puszysty.Moja znajoma z ktora kiedys bylismy na wakacjach (w kilkoro)tez jest gruba.Zawsze twierdzila,ze ona ma taka przemiane materii.Na tych wakacjach chyba drugiego dnia wrocilismy do domu,patrze a ona ma przygotowane dodatkowe jedzenie.Mowi do swojego siostrzenca:Slawciu,-wloz mi tam na talerz troche tej zupy...no to Slawciu buch!!!caly talerz po brzegi.Ukroj tam troszke chlebka,no to Slawciu buch!!!polowe!!!Jak to zaladowala:Slawciu-tam sa ziemniaczki.Wloz mi tam troszke na talerz.No to Slawciu znow:buch!!3/4 talerza-gore.I wloz mi tam kawaleczek mieska.No to Slawciu buch!!taki kotlet ze przykryl wszystko,lacznie z talerzem.Na to jeszcze deser i na to wszystko herbata...siedzialem tak i patrzalem w osluuuupieeeniuuu...

Gość wiesz co powiem
sliczna:P ah abo uwierze. ja rzeczywiscie bardzo dobrze wygladam i twarz i figura, ale to nei ma nic do rzeczy. Krytykuje wasz brak akceptacji krytyki. ciekawa jestem ile wazysz pewnie niewiele okolo 105, co za chudzina z ciebie, ale najwazniejsze ze masz ladna buzie, buzie???!!! gebe jak miednica:P

Gość wiesz co powiem
atak z drugiego.. o to mi tez chodzi! ile oni potrafia wchlonac! i od jutra sie zawsze odchudzaja:-O szkoda gadac. puszysty jest puch, a jak wiemy puch jest lekki :P

Gość estoydeacuerdo
Koncze udzielac sie z tym watku, bo sprowadzisz mnie do swojego poziomu a potem pobijesz doswiadczeniem. Skad sie biora takie prymitywy?