Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

underground07

jak mnie wqrwiaja ci wszyscy

Polecane posty

moralisci na tym forum, ktorzy sie wypowiadaja jakby encyklopedie i cala redakcje tvnu na raz polkneli, a pojecie o poruszanych problemach maja za przeproszenie takie jak swinia o siodle. irytuje mnie to zajebiscie :o

Gość podaj przykłady

dyskusja sprzed 3h o teletubisiach ludzi, ktorzy pojecia o dzieciach nie maja. grzybica pochwy o ktorej wypowiada sie prawnik mezczyzna. ludzie ktorzy doradzaja w sprawie mieszkan w lublinie a sa z gdanska. laska doradzajaca anorektyczce diete, przy czym sama jest bulimiczka. i tak bez konca. chryste co za patologia:o

Gość w sumie racja

Gość kolejna malolata
nie mozna wyrazic swojej opinii o teletubisiach?

Gość łee
a to prawnik mężczyna nie może już nic o grzybicy wiedzieć? może akurat ma żone z tą przypadłością :o nie wydziwiaj już

Gość kolejna malolata
czy koniecznie trzeba miec dzieci ,zeby uznac ,ze ta bajka jest wnerwiajaca, a motyw z jezykiem oblesny?

nie bylo mnie troche wiec nie moglam odpowiedziec. no i wlasnie o tym mowie. po pierwsze malolata to do swojej kolezanki a nie do mnie. po drugie nie zajelam topiku zeby dyskutowac o teletubisiach i prawniku z grzybica czy czyms. chodzi o to, ze oczywiscie, kazdy moze miec swoje zdanie i je wyrazac, po to jest to forum. tyle ze niekoniecznie jezdzic po innych i udawac najmadrzejszych i najbardziej obcykanych w temacie, jesli tak naprawde nie ma sie o nim pojecia. to tak samo jakby dyskutowac o wydarzeniach okraglego stolu wiedzac jedynie o tym, ze bylo paru gosci, dlugo rozmawiali a stol byl okragly a zapirac sie przy tym rekami i nogami, ze wiemy o tym wszystko. to mnie wkurza.

*zapierac, przepraszam. zreszta niewazne, chcialam tylko napisac, ze wiekszosc ludzi probuje tu blysnac intelektem a tak naprawde wiedza niewiele. zreszta i tak pewnie ktos zacznie po mnie jezdzic ale... 💤 ... jakos mnie to specjalnie nie zdziwi.

Gość łee
szanujemy Twoje zdanie ale naprawde nie masz ważniejszych problemów? :D każdy jest inny i każdemu nie dogodzisz, co Cię to interesuje że inni się wymądrzają może właśnie w ten sposób chcą sie dowartościować każdy ma własny sposób na życie a Ty się zajmij sobą i już świat będzie o wiele lepszy ;) 🖐️