Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wytlumaczcie mi

prosze o pomoc w zrozumieniu metafor

Polecane posty

Gość wytlumaczcie mi
tyle, ze on nie ocieral jeszcze moich lez :) a ja go caly czas dzisiaj wspieram jak moge!!! ale to taki typ...niegrzeczny romantyk...uwielbiam go!!!! i smutno mi kiedy jemu smutno :( smsy po groszu :D

Gość powiem
Mam pytanko - jak jest szczęśliwy - to też pisze -- to może je publikuj na forum co..............bo warto .

Gość wytlumaczcie mi
pisze mnostwo... ok zaraz cos poszperam na komorce i wpisze :)

Gość no to rzuc
on sie obrazi. tak slyszlam

Gość wytlumaczcie mi
nie ma pozegnan jest tylko milosc, kocham cie pamietaj o tym w tym i nastepnym zyciu. Klade swa skron do poduszki, spogladam przez zamkniete okno w niebo by przywolac twa twarz, by poczuc twoj oddech, twa bliskosc i cieplo. Zamykam zgasle oczy z nadzieja, ze doczekam dnia w ktorym zobacze znow twa postac i poczucie cieplo ktorego tak mi brak. Przez zamkniete usta mowie dobranoc bo me serce przy tobie jest wiem ze to czujesz tak jak i ja, nie zapomnij ze jestem tu i z kazda noca modle sie o bezpieczny spokojny sen bym mogl znow zobaczyc cie. Kocham cie snij i spij kochana niech ze snu zle duchy nie zbudza cie. Jestem twoj a teraz spij niech ten sen dlugo trwa tak jak ja przy tobie pragne trwac. Wymyslone szybko na poczekaniu przez niego :)

Gość powiem
A ty lubisz te jego wiersze ? Piękny , choć wole jak cierpi ( sory ) wiersze jakoś lepsze - ten pierwszy.

to pierwsze, to może i wiersz... bo nawet brzmi poetycko ;):P ale to drugie wierszem ani poezją nie jest... ciąg miłych słów (dla adresatki) i tyle... bez polotu takie;)

Gość powiem
dziewczyny zobaczyłam na zegarek na mnie czas papap Jutro poczytam reszte papa

Gość wytlumaczcie mi
uwielbiam, wpisalam pierwszy ktory znalazlam bo jest ich multum... Pisze pieknie :) Wogole to co nas laczy jest niesamowite i nie spotykane... to jak poznalismy sie, jak wygladalo nasze p0eirwsze spotkanie, to jak sie rozumiemy, to jak jestesmy sobie bliscy...Kocham go calym sercem

Gość wytlumaczcie mi
Dziekuje Wam za pomoc 👄

Gość taaaaaaaaaaakyhy
to jak się rozumiecie> pfffff to po jaka cholere prosilaś nas o rozkminienie jego wiersza?