Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VZośkaV

łał może trza było dać spację

Polecane posty

Gość moze po prostu to na
imageshack.us dasz ?? :O

Gość no cos zle jest bo nie
dziala i nie wiem w czym bład

Gość robisz wszystko na sile

Gość nie mozna przeniesc skoro
w ogole nie wiadomo co przeniesc bo obrazka nie ma :O jak jestes na tej stronie z obrazkiem kliknij na niego prawym przyciskiem myszy kliknij zapisz obrazek i zapisz go na kompie a potem umiesc na jakims portalu ze zdjeciami i daj tamtego linka

ależ bejbe zrób sobie zrzut ekranu i po problemie, wytnij i wstaw gdzie chcesz, chuje wstawiacie w dupy, to może i mi coś wstawicie? Nie? No chyba nie chcesz mi teraz napisać, że wystąpiły problemy techniczne...

Gość jak mozna to przenies
ok, widze, kto to ?

Gość charyzmatyczna zoska
zoska, nikt ci parowy nie dorobi. jeszcze dlugo, dlugo nie. idz do mcdonaldsa frytki zamowic.

Cóż frytek nie jadam (dodają tłuszcz zwierzęcy do smażenia w McD), więc może dasz mi inną dobra radę, na twoim poziomie. Btw, a gdzie te kurwy w moim kierunku? Zapodziały się nagle? Oppppps!

Gość Kuurwy
?? no na kuurwe nie wyglądasz ale ładna nie jestes :O

A może taka dasz mi radę: to co widzę na zdjęciu a niby nią jest jest wyłącznie moją własnością .. to wezmę .. co?

Gość Kuurwy
wiec po chuuj te zdjecie tu dajesz ? samotna sie czujesz ?? moze nie bierz lekow to cie odwiedza nibyprzyjaciele bedziesz miala z kim pogadac i przestaniesz duupe zawracac na forum ?

Gość charyzmatyczna zoska
zocha czuje sie mimo wszystko nie do konca spelniona, bo nie zostala gwiazda wieczoru. najpierw nieudolnie lobbowala na rzecz zbiorowego poparcia wstawienia wlasnej facjaty, teraz jakos tak dziwnie. Cicho, bez echa. Ludzie cos pisza "wypierdalaj stad, nikt cie tu nie chce", ale to oszolomy jakies, niski poziom reprezentuja. jakbym byl juz zupelnie zlosliwy na maxa, to bym jeszcze dodal, ze jest wielka chec wejscia na salony, ale nie ma z czym. przypadek frytki.

bo jest nim spełnianie się Twoje seksualne pięknie piękną zawsze z Tobie księciem z bajki .. Czy wyglądam na księżniczkę z bajki? Jak dla kogo, dla siebie - nie wyglądam... Dziękuję, dobranoc.

Gość fajna doopa z tej zochy
mnie pasi 😘 😍 🖐️ kiciu :D

.....hahahhaha ...właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałem. Z takimi rysami twarzy i spojrzeniem plus Twój charakterek... ( bo \"charakteru\" to nie masz ) ... spokojnie nadajesz się na klawisza w zakładzie penitencjarnym dla kobiet. :P

Gość Gdzie ta blokada

Gość 30 na karku a taki pustostan
masakra