Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinka22

Jestem puszysta jaki najlepszy balsam dla mnie?

Polecane posty

Gość tinka22

ujędrniający? natłuszczający? nawilżający? dziwne bo przecież wszystkich 3 nie bede uzywała? a może jestem jakaś zacofana :)

Gość są balsamy ktore łączą
kilka dzialan np.jednoczesnie nailzja i ujedrniają.Mozesz te stosowac kilka blasmao na przemian.np.raz naiwlazjacy a nastepnego dnia ujedrniajacy.

Gość yyuoj
hm a eveline balsamy?

Gość xsssssssssssssssssss
Fajny jest balsam eveline spa serum intensywnie wyszczuplajace ,ujędrniające,antycellulit.Chociaz jestem szczupłą osóbką ,ale wiadomo na nóżkach i brzuchu jest wiecej zawsze:) używam tego balsamu.Poza tym fajnie chłodzi,super na upały:) a niedrogi:)Pozdrawiam

Gość ppppppppppppppppp
p

Gość Helena z Troji
ROWER

Gość VitaVita
Każdy balsam w jakis sposob nawilza wiec to dziwna nazwa ''balsam nawilzajacy'' swoja drogą są takie wyspecializowane cuda ktore ujedrniają, ale bez przesady same cudu niezdzialają. Aplikując je na siebie tzreba to robic systematycznie i tak, aby mogl on zadzialac jak najlepiej, a więc: Zaraz po prysznicu wklepac balsam jeszcze na wilgotną skore i potem taką specialną szczotką do masazu masowac najabardziej uda, posladki i brzuch.Natluszczajace balsamy są dla skory bardzo suchej, a ty jaką masz? A do tego polecam zdrowy tryb zycia i bedzie ok :)

Gość najlepiej to wyszczuplajacy
hihihihihi