Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiririri

wakacje i wzdęcia

Polecane posty

Gość tiririri

Mam mały problem. Od ok. roku zaczęłam mieć straszne wzdęcia. Staram się unikać niektórych produktów (majonez, jajka, gazowane napoje-po nich jest najgorzej!!!). Wzdęcia nie przeszkadzają mi , gdy siedzę sama w domu... ale od jakiegoś czasu mam chłopaka i planujemy jechac razem na wakacje. Wzdęcia łapią mnie w sumie od południa a wieczorem jest najgorzej. Nie chcialabym puścić niczego śmierdzącego podczas nocnych eskapad bądź podczas snu ... to jest dla mnie strasznie krępujące:/ Mam jeszcze miesiąc żeby chociaż w jakiś sposób to przychamować. Czy ktoś miał podobne problemy i może mi pomóc??

Gość kup sobie lek przeciw wzdęciom
zapytaj o to w aptece.Nie pamiętam nazwy a widziałam reklamę w telewizji

Gość hejojoj
espumisan,i jeszcze jedno jest.sama mam i rozwazam kupno jakiegos...juz nie wiem czy nie lepiej isc do lekarza,bo czasem nie da sie wytrzymac,nawet po normalnym obiedie......s

Gość a ja polecam
picie herbatek ziołowych, leki w ostateczności. ja robię sobie taką mieszankę, w dzbanuszku mieszam koper włoski, miętę, melisę, trochę zielonej herbaty, i skrzyp polny(w ekspresowych torebkach, po 2 torebki na dzbanek). Potem ten napar popijam przez cały dzień(kilka kubków, 3-4, ciepłe), i jest o niebo lepiej, wzdęcia ustąpiły prawie całkiem! Tylko w stresie mnie dopadają:oNo i oczywiście nie przejadajcie się, najlepiej by było jeść 5 małych posiłków, ale sama tak nie robię, czasem to kłopotliwe:)ale staram sie nie obżerać tak, żeby aż mnie brzuch bolał;)

Gość tiririri
po prostu boję się, że mój facet odkryje w wakacje moją brunatną łyżwę na majtach :(

Gość przeciez i tak bedziecie
spac osobno to co Ci szkodzi puszczać bąki w nocy???a w dzień jakoś zapanujesz i po kłopocie:)eee nie ma sie czym przejmowac:)

Gość a co bedziesz mu swoje majtki
pokazywała???przeciez to twoja intymna bielizna buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość tiririri
kurczę, ale jedziemy po namiot :( co będzie jak rano śpiwór odepnę? :O

Gość no to jak gdzies wyjdzie z
namiotu to szybciutko odepniesz spiwór i wywietrzysz wszystko na glanc:)poradzisz sobie:)taka duża dziewczynka:)

Gość tiririri
a co mi tam :) najwyżej mój facet troszkę zżółknie

Gość tiririri
Ej... ktoś się pode mnie podszywa:/ Po co takie debile wchodzą na to forum :/ Chciałam właśnie usłyszeć wasze sposoby na tego typu kłopotu... Spróbuję tych naparów:)

Gość tiririri
Albo poprosze mojego faceta żeby mi zatkał ta dziurkę swoim sprzętem:)

Gość przecież
chińczycy tez zyja i maja sie dobrze a co Twoj facet lubi babrac sie w guwnie???hmmmmm,jak to sprzetem????a jaki on ma sprzet??

Gość tiririri
sprzęt ma ogromny... prawie jak murzyńska kanga ;/

Gość a co on z mamutów pochodzi
zreszta to jego sprzęt i Tobie nic do niego

Gość tiririri
Ale nie wiesz nawet jak fantastycznie jest gdy mnie tam cała po sam koniec wypełnia:) Pozatym co jego to moje:P

Gość no nie bądz juz taka
egoistka,wepchałas juz tego fita w cipe????a macie juz słub???bezwstydna jestes zamiast zajac sie normalnym życiem to Ty cipą myslisz

Gość tiririri
no nie bądz juz taka-> o co Ci chodzi? Jakie to ma znaczenie czy jestem po ślubie czy nie??? Mam inny problem niż ślub.. Jak już pisałam mam problem z wzdęciami i chyba jedynym sposobem na powstrzymanie tego jest zatkanie tej dziurki w czym pomaga mi zawsze mój mężczyzna:) Normalnie też się z nim kocham:)

Gość to jest ogromny
problem rozwiezłosci sexualnej,jak to twoj???on jest swój niczyj wiecej,nie jest niczyja własnościa a wspołżycie przed ślubem to kurestwo i tyle

Gość a myślisz że Twój facet
nie pierdzi???????????KAŻDY PIERDZI!!!!!!!!!!!!!

Gość rebekka
ja już raz sobie popsułam wakacje przez jedzenie, a wiadomo za granicą nie chciałam łykać żadnych nieznanych mi tabletek więc w tym roku postanowiłam, że tym razem biorę coś do apteczki na wakacje, kupiłam cholestil max, mam nadzieje, że w razie co uratuje mnie przed wzdęciami bo pani w aptece bardzo zachwalała.

Gość gość
Ostatnio byłam na wczasach i miałam 4 dni takie wzdęcia i zaparcia, że myślałam, że pęknę. Na szczęście miałam czopki eva qu, poleciła mi je koleżanka z pracy, która na każdym urlopie przechodzi przez to samo